banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kakav je to posao u kojem ne možeš pojesti nešto? Jedino ako je na straži ispred Bakingemske palate. Ja uspijem pojesti dva obroka u toku radnog vremena. Ne mora to biti nešto posebno ali pola litra jogurta i neka voćka se mogu smatrati obrokom. Napraviš si neke pahuljice, dodaš u njih whey-a i spakuješ to u plastičnu posudu i eto obroka koji možeš pojesti za tri minute, a ima sve što treba.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:12 
Ja hranu spremim za iduci dan kada znam da cu biti zauzet, ai za to spremanje mi treba cirka pola sata.

Znam da je "nemam vremena" mnogima izgovor jer im se ne da spremati hrana...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nemam kada spremiti jer mi je kuhanje gubljenje vremena.

Moj tipični radni dan:

Ustajem u 6h. Na posao krećem oko 6:50h. Radim od 7:30h do 16:00h. Ali dok obavim usputnu kupovinu na povratku do kuće često stignem dva i po sata kasnije. Teretana mi radi do 22h a nalazi se na drugom kraju grada (zato sam kontao prebaciti se u drugu idućeg mjeseca) i ostaje mi sat i po maksimum da sve obavim do odlaska na trening. Krenem na trening oko 20:15h. Nakon treninga kući stignem obično nešto iza 22:15h. I sada bih ja trebao nakon večere još kuhati do nekih doba a ustajem u 6.Ma daj! To mogu samo ako sam stigao oko 17h i otišao ranije na trening. Sinoć sam legao iza 1 i odmah sam danas neraspoložen.

Kuhao sam prije 10 dana za idući dan kako bih ponio još jedan obrok na posao i ostao sam budan skoro do 00:30. Meni je to kasno. Meni nedostaje još sna. Pet sati mi je malo.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 25 Sep 2012, 10:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
ozeni se :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Ne mozes jesti u toku dana ili?

Ne nego nemam kad "igrati" se u kuhinji!

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka

Mifko je napisao:
ozeni se :D

Hoću još da uživam! :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Ne vidim ja tu neko pretjerano uzivanje, pretrpan ti je dan :D
Nadji nesto bez obaveza, samo da ti kuha i pere i izgubi se kad ti dodjes kuci sa posla :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:44 
Meni je pola sata u kuhinji dovoljno da napravim hranu za cijeli dan...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Meni je pola sata u kuhinji dovoljno da napravim hranu za cijeli dan...

Šta je to što se spremi za pola sata? Ja meso ne mogu skuhati za pola sata! Treba ipak više!

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:53 
Stavim jaja da se kuvaju, treba im oko 15-20 minuta dok se skuvaju. Dok se jaja kuvaju, zamotam 3 x200 grama mesa u alu foliju i stavim da se pece (mesu treba oko dvadeset minuta do pola sata). Dok se jaja kuvaju i meso pece ja ogulim povrce koje cu jesti uz meso. Kada se jaja skuvaju ubacim u posudu za kuvanje dve case vode koja skoro odmah prokljuca posto je jelte ringla jos vruca, cim prokljuca ubacim casu rize (znaci odnos riza:voda je 1:2), iskljucim ringlu i poklopim posudu (ovako je riza gotova za pola sata, ostane cijelo zrno). Ovsene ujutru ne treba spremati, kao ni sir pred spavanje, to samo izmjerim i jedem.

Game over, hrana spremljena...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koji jebeni ignor na moj post :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 10:58 
Cosa Nostra je napisao:
Idem na plivanje već više od mjesec(svaki drugi dan) i ne znam jesam ja toliko napredan ali za ovaj kratak period osjetio sam da sam se malo proširio u ramenima i sisa raste veoma dobrim tempom,sad nisam upoznat da li je plivanje baš toliko jak "trening".

Vjerovatno si dobio tonus misica... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To bi trebalo biti nešto kao upala ?
Ja nemam bolova a ta "upala" ne popušta još :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije upala nego su se mišići zategli, napeli takoreći....i neće popustiti dok god vježbaš.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je onda na neki način dobro !?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Stavim jaja da se kuvaju, treba im oko 15-20 minuta dok se skuvaju. Dok se jaja kuvaju, zamotam 3 x200 grama mesa u alu foliju i stavim da se pece (mesu treba oko dvadeset minuta do pola sata). Dok se jaja kuvaju i meso pece ja ogulim povrce koje cu jesti uz meso. Kada se jaja skuvaju ubacim u posudu za kuvanje dve case vode koja skoro odmah prokljuca posto je jelte ringla jos vruca, cim prokljuca ubacim casu rize (znaci odnos riza:voda je 1:2), iskljucim ringlu i poklopim posudu (ovako je riza gotova za pola sata, ostane cijelo zrno). Ovsene ujutru ne treba spremati, kao ni sir pred spavanje, to samo izmjerim i jedem.

Game over, hrana spremljena...

Ti se baš ispraksao! :D Meni treba malo duže dok sve spremim. Ja meso kuham tj. lešam ne pečem ga.

Ovih dana ponovo planiram dodatne obroke koje ću nositi. Isplanirao sam za prva tri dana. Trebam smisliti za četvrtak i petak.

Zar ti nije puno u jednom obroku i jaja i meso s rižom?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Osjeti da se prosirio :)
Hajde da vidis, da te steze odjeca ili si premjerio ;)
Ako nisi dugo nista radio, aktivirao si misice i logicno je da ce im se vratiti tonus, volumen, a ako imas srece, mozda si i dobio nesto povratnicke mase.

Hercegovac, već sam govorio da se kalorije moraju obračunati okvirno za dan, i bez suficita nema mase, bez deficita definicije.

Ako zaista nećeš da se mučiš oko kuvanja, jedini instant izvor složenih hidrata, koji možeš nositi na posao i normalno konzumirati, bi bila Bambi plazma ili Bambi wellness keks. Oba imaju oko 70 g UH na 100 grama, od toga složenih 50-ak. Eto kalorija na gomili, a i hidrata, dok welness ima i mnogo vlakana i prije ga preporučujem od plazme (manje rafinisan). Ako budeš jeo 100 grama, to je skoro 500 dodatnih kalorija. Ako od tog ne počneš dobijati kilažu, a ti kutiju dnevno jedi, moraš biti čudo da od dodatnih 1000 kalorija svaki dan ne kreneš da dobijaš težinu.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka

Izvinjavam se ako sam malo pretjerao na prethodnim postovima ali nekada kada sam nenaspavan jako sam razdražljiv i na najmanju sitnicu reagujem burno.

Jučer sam se upisao i u Krav Maga klub da imam isprazniti negativnu energiju koja se nakupi tokom sedmice jer mi teretana nije dovoljna kada je stres u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa da osjetim da je nabreklo 8)
Majice stežu pomalo a to što se tiče kako da vratim masu kad sam bio prije teški kostur od čovjeka :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka

dangerous.datula je napisao:
Osjeti da se prosirio :)
Hajde da vidis, da te steze odjeca ili si premjerio ;)
Ako nisi dugo nista radio, aktivirao si misice i logicno je da ce im se vratiti tonus, volumen, a ako imas srece, mozda si i dobio nesto povratnicke mase.

Hercegovac, već sam govorio da se kalorije moraju obračunati okvirno za dan, i bez suficita nema mase, bez deficita definicije.

Ako zaista nećeš da se mučiš oko kuvanja, jedini instant izvor složenih hidrata, koji možeš nositi na posao i normalno konzumirati, bi bila Bambi plazma ili Bambi wellness keks. Oba imaju oko 70 g UH na 100 grama, od toga složenih 50-ak. Eto kalorija na gomili, a i hidrata, dok welness ima i mnogo vlakana i prije ga preporučujem od plazme (manje rafinisan). Ako budeš jeo 100 grama, to je skoro 500 dodatnih kalorija. Ako od tog ne počneš dobijati kilažu, a ti kutiju dnevno jedi, moraš biti čudo da od dodatnih 1000 kalorija svaki dan ne kreneš da dobijaš težinu.

Plazmu, čokolade i slično ne jedem zbog soja lecitina nusproizvoda pri preradi soje a koji se koristi kao emulgator u keksima, čokoladama, vaflima i ostalim sličnim proizvodima. Soja lecitin smanjuje nivo testosterona i štetan je inače.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]