Danas bio na onom besplatnom pregledu mladeža što ga je organizovao KBC....ljudi pa ja onima ne bih dao ni da čuvaju dvije nacrtane ovce a kamo li bolnicu
Zovem u ponedeljak za informisanje, pošto sam isti dan dobio letak od hostese pred Boskom jel

, i tamo mi zapiše ime i prezime i kaže vaš je termin u 11.50 u četvrtak. Ok hvala prijatno

Ja danas gore na Paprikovac, prvo mogao sam ladno pješice iz centra jer sam se kilometar dalje parkirao nema auta samo po drveću oko KBC

, kad sam došao tamo vruće ko u paklu (smeta babama i dašak vazduha čuj prozor otvoriti

) a unutra puno ko šibica ljudi od kojih polovina se kupa samo na krupnije trapave svetce i Novu godinu

tako da je više ličilo na ABHO karantin nego na kožno odjelenje

Elem poslije početne euforije kad mi je želudac zamijenio mjesto sa srčkom, dođem (jedva živ) do sestre da kažem da sam se naručio, ime i to, kad će meni: uzmite ispunite obrazac i čekajte

Čekaj rekoh sestro draga pa prekjuče sam zvao
naručili ste me vi u ovaj termin za pregled kakvo sad qrčevo čekanje???

Ona mene pogleda ko da sam je načepio na nogu i drsko: pa šta sad ima skoro 300 ljudi danas na pregledu sjedite i čekajte!!

Na red bi došao oko 16.00 a naručen u 11.50
Slušaj reko mala ja sam sad nadrkan što nisam proveo dan ljenčareći kraj TV-a i pijući kaficu i sokić, jel ti znaš šta znači
termin pregleda i
naručen??? Treba svima dati otkaz nije mi ih žao, na jedan ovoliki grad za džabni reklamirani pregled jedna ambulanta
Brate, odem u privatnu kliniku, platim 20 KM pregled, čekam 5 minuta najduže i hvala i doMinDŽenja
Ko našim kasapima u ruke padne jadna mu majka, onaj gore KBC kad vidim osjećam se ko ruski disident kraj Lubijanke