banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2010, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja isto kupujem stalno ponešto... Upravo sam došla iz dm-a... Baš mi se sviđa, a i blizu kuće :D U globalu je ovdje sve skuplje nego što bi trebalo, pa se ne čudim ni ako je dm skuplji,,,

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 14:09 
heheh i meni se svidja.. pa nije preskupo.. ne znam.. ne gledam bas u par feninga nikad...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Neko upita za parfeme, ja sam tamo neki dan onako preletjela pogledom parfeme i čini mi se da je slab izbor
Uglavnom one jeftinije varijante tipa mexx, bruno b., christina i ostale poznate face
I meni se svako malo ide kupovati nešto tamo :D
Idem opet sutra =))

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Eto, prijavljujem se da sam opet bila
Jedva čekam da sve isfuram, pa da idem samo kad mi je stvarno potrebno

Ako nekoga zanima maskara maybeline (ona nova) 13,70 i gratis sjenilo neko dobijete
Kupila sam i ja, iako mi nije trebala ta maskara - kreten :angry3:

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Jao žene. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ipanema_ je napisao:
:lol:

Mogu li ti se pridružiti? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam veceras bila,pri kraju mi krema za kosu a nije mi usput pa ne svratim a ionako sam se okrenula i izasla,gotovo da i nemaju balea proizvode :-? a i one zaposlene kao da su s kruske popadale...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 08:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2009, 10:01
e raja... mene interesuje koliko kosta kupka balea u DM-u u banjaluci, zna li neko cijenu ??

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
mala oko 2,5km s tim da i nije neki izbor tako da ces spisak i ovaj put dobiti :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Ja sam zadnji put kupila Balea od crvene narandze sa zrncima ulja, perle u plavoj boji, kd se kupas s tim iz perli se oslobadja ulje, i svidja mi se, a kosta 2.40km.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Ja uzeh neku kupku od/sa lotosom, i bas lijepo mirise... Prije tog sam koristila neku dove sa zrncima, sve ti to dodje na isto, a ovo vise nego duplo jeftinije... Uzeh i neki losion za tijelo peachy rose, na prvi mah cudno mirise, ali je bas lijep... 400ml za 3.10km... Sjenke za oci su cini mi se pribliznih cijena kao u ostalim prodavnicama, mozda nesto jeftinije...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Meni je Dove kupka neprevaziđena. Od kada su mi skrenuli pažnju na nju, ništa drugo nisam ni probao :oops: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Vidim pisalo se o cijenama, meni se cini da je za mrcu skuplje nego u CM-u etc. npr. neko spominje mazbelline falsies maskaru sa gratis s jenilom, 13.70 KM, u cm-u je 13.50 8)
jedino sto mi se cini privlacno i zanimljivo su balea proiyvodi koje dosad nisam imala prilike isprobati. kupila sam sprej za kovrdzavu kosu - odlican je :) blagi piling za lice za osjetljivu kozu i nocnu kremu sa ureom, zadovoljna sam svime!! :) :)
ali onako generalno gledajuci, cini mi se da nije bas neki izbor, npr.trazila sam neke gliss kur proizvode za kosu i dosta toga nemaju :-?

i jos sto mi se nije svidjelo, nema bas dovoljno testera dekorativne kozmetike, i police su bile poprilicno prazne, od s-he kozmetike nije bilo nicega (valjda ljudi pokupovali zato sto je jeftino :) ), essence isto slab izbor. jedino sto sam bila zadovoljna izborom deborah kozmetike.
i da, primijetila sam da na nekim proizvodima pise da je uvoznik DIDACO :-? a ranije sam primijetila da su isti proizvodi koje uvozi didaco skuplji u didacu nego npr. u CM/u ili vimkopu..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dizem temu...

otvara se dm u podrumu damjan robe kuce :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:07 
mada mi ni adrija nije daleko, damjan mi je pre preblizu.. jedva cekam.. jbt, ja svaki put punu kesu tamo pazarim... moram na neko lijecenje od kupovine pod hitno

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

^^ pa sta kupujes tamo?
meni je samo balea zanimljiva... i to prosli put sam kupila hrpu baleinih proizvoda, tako da sam juce sitno nesto pazarila :D
ostatak ponude mi nije pretjerano zanimljiv :/

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:18 
kupujem, pored balee za sebe i muza puza, i tablete za masinu, one snalice, i gluposti za kosu redovno, carape, one djecije zaj..cije, kupim uvijek neki sjaj za usne, maskaru, i slicno.. ne znam.. uvijek natrpam i sta mi treba i sta ne...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahah, kupujes i sto treba i sto ne treba :D :D

sta ja znam, ja se nekako ne mogu snaci tamo, ovaj prvi dio kad udjes desno, skroz mi je primamljiv (slatkisi), al to nekako preskocim, hihi :D i onda kod preparative uvijek bude neka guzva, ne mogu na miru pregledati sve sto me zanima :(
prosli put sam kupila hrpu balea gelova za tusiranje, tako da sad to zaobilazim u sirokom luku, jerbo imam zaliha za do proljeca :D
a losiona i krema za tijelo imam od ranije, pa cekam dok potrosim, ne trebaju mi nove zalihe. :)

reci mi, isplati li se kupovati kod njih proizvode za ciscenje, deterdzente, lenore i sl?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:35 
tablete za masinu za sudje kupujem neke njihove, i jako su povoljne i kvalitetne.. a lenor je tamo skup, mada sam probala njihov omeksivac, nije los..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]