banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 04:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2002, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nisam znao gdje da ovo postavim pa evo ovde

Britanke i Nemice među najružnijim ženama sveta
Prema rezultatima ankete koju je sproveo američki magazin FHM, najružnije žene na svetu su Avganistanke, Britanke i Nemice. U ovoj anketi učestvovalo je 59.000 on-line glasača koji su se preko FHM sajta izjasnili o najružnijim ženama na svetu. Amerikanke su po ružnoći na 4. mestu, ispred Kineskinja, Ruskinja i Albanki.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
15.09.2005.
Kozmetički kanibali
Plastični kirurzi u Europi koriste kolagen od leševa kriminalaca iz Kine
Kozmetička kompanija iz Kine za europsko tržište razvija svoje proizvode koje dobija od kože leševa pogubljenih kineskih kriminalaca, objavio je britanski list Guardian. Kolagen koji se koristi za plastične operacije usana i bora, a uzet je iz leševa strijeljanih kažnjenika u Kini, već je uvožen u Veliku Britaniju. Predstavnik tvrtke koja ga proizvodi neslužbeno je rekao da oko toga "ne treba dizati galamu" jer je takav način upotrebe tog tkiva "tradicionalan". Agent te tvrtke rekao je novinarima koji su se predstavljali kao kupci da se isti kolagen izvozi u SAD i europske zemlje, te da kompanija također pokušava razviti tehnologiju dobivanja kolagena iz tkiva abortiranih fetusa. Svake godine u Britaniji "estetski" kirurzi izvrše oko 150,000 injekcija ili implatacija. Najpopularnije je povećanje usnica, a neke od ispuna se rade od tkiva stoke ili svinja, dok druge potječu od ljudi. Amnesty International vjeruje da je u Kini prošle godine pogubljeno oko 3,400 ljudi.

Pa vi sad vidite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Vader je napisao:
Nisam znao gdje da ovo postavim pa evo ovde

Britanke i Nemice među najružnijim ženama sveta
Prema rezultatima ankete koju je sproveo američki magazin FHM, najružnije žene na svetu su Avganistanke, Britanke i Nemice. U ovoj anketi učestvovalo je 59.000 on-line glasača koji su se preko FHM sajta izjasnili o najružnijim ženama na svetu. Amerikanke su po ružnoći na 4. mestu, ispred Kineskinja, Ruskinja i Albanki.

a zasto me ovo ne cudi???
za britanke i njemice je poznato :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Vader je napisao:

Pa vi sad vidite.

pa sta onda? :D ako se moze korisiti govedji i svinjski insulin a zasto ne bi mogao ljudski kolagen??? bar ima manje antigene osobine i kompatibilniji je ...
ljudi transplantiraju organe sa umirucih bolesnika, budu donori pa presadjuju zivim pacijentima...
meni to nije cudno...

cudniji su mi ljudi koji se uopste usudjuju da sebi nesto u usnu implantiraju...ma da je i od dijamanta :D
silikon u gornjoj usni smanjuje taktilnu osjetljivost...pa zar je to cijena napucene usnice i kobajagi sexy izgleda..a nastranu druge stvari koje se mogu izdesavati. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa i mi smo u ratu "izvozili" organe,ja sam bila u Rusiji na ocnoj klinici kad se jedan doktor izletio nakon malo vise viskija kako im nije problem jer imaju "materijal"iz Bosne i za rad i za istrazivanja,novo vrijeme nove drzave...to je horor ako se radi na taj nacin(kradje ili prodaja tijela)a sto se mene tice mene mogu cijelu iskomadati kad umrem :)a sto kaze simplicity ,poodavno se koriste "dijelovi" zivotinja u medicini,tako da...ko voli nek' izvoli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2005, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
Rosy je napisao:
Sta mislite o svim tim estetskim zahvatima kojima pribjegavaju mnoge pripadnice ljepseg pola a i u poslednje vrijeme sve vise i muskaraca.:smile:
.:smile:

meni je to sasvim u redu,ko nije zadovoljan svojim tjelom neka se operise.......kada bih imala neki dio svoga tjela koji mi se ne svidja rado bih ga operisala.......ko voli nek izvoli..... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]