vuk je napisao:
Fitness centar je pravom rijecju "Fitness centar" ima sve sto je neophodno, i sve je !Boli Glava! ali je isto tako i papreno skupo.. 70KM, ili ti 36 eura malo je previse a kako covjek kaze, "bice samo snobovi", tatine kcerke i sinovi, i po koji OK lik.
nisu sve snobovi, i ja sam mislila da ce tako biti, ali na svu srecu nije
a sto se tice cijene, sto se tice zena , ja placam 49 KM i za ono sto koristim , a idem skoroo svaki dan , i koristim mnogo toga sam jako zadovoljna.
Cijena za muske je 69 KM (b.t.w. nadam se da je broj slucano izabran

), ali nije mi jasno zasto je skuplje , a muski u principu koriste uglavnom teretanu...rijetko momci idu na aerobic, tae bo,yogu,step i slicno...
vuk je napisao:
ali sve sto se moze tamo, moze se i po lokalnim teretanicama, evo me zivi primjer, sa 114-116 kila na 98-100 u Mpower-u i po malo u Feniksu, za 4 mjeseca i evo vec nekih 4-5 mjeseci odrzavam tu kilazu, mada bih ipak volio otici, bar jedan mjesec u FF, da vidimo i to cudo, da vidimo sta ti ljudi nude, mora da bude nesto EXTRA za tu lovu.
upravu si,efekte mozes postici i u svojoj mini kucnoj teretani ako konstantno radis na sebi, prvenstveno sve zavisi od osobe, koliku volju ima da postigne dobru kondiciju!
ali ako zelis da uzivas u cistom prostoru, super odnosu sa trenerima koji zaista paze da sve vjezbe radis kako i kiloki treba, gdje god pogledas imash TV, muzika odlicna,poslije da se tushnes ko covjek,air condition...ehh onda se i to placa.....