banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Za miran san
PostPoslato: 18 Mar 2010, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ma Rajko ubi sve u tebi ne samo puru :lol: ja bih njega preporučila kršnim momcima koji vole da trpe bol :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
E sad mi tacno zao sto nisam krshan momak :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Pa ti idi pa vriiššćććiiiiiiiiiii :lol:

Inače na temu...
Ceo život spavam na ravnom i, za druge, pretvrdom ležaju, na stomaku i bez jastuka,(dok mi jednog dana grudi ne prolete na leđa) :lol: tako su me naučili još iz kolevke. Nikada nisam imala problema sa snom dok nisam se ostavila aktivnog sportskog života, jbg morala. Pokušala sam ja sa kojekakvim fitnesima u slobodno vreme nakon toga ali to je bilo kao kad bi nekom reli vozaču rekli e nema više možeš kao utehu da taksiraš u Čelincu :confused1: e otprilike, onda brate neću ništa
i onda sam sve batalila, e onda fakultet, posao, blejanje u comp. satima i pokvarila pravilno držanje, dovela se dotle da me glava bolela da me čak vređalo i kad se dodirnem o ležanju na jastuku ne želim ni da pominjem pa mi je mama kupila taj Dormeo jastuk i na njemu sam mogla mirno da zaspem. Retko ga koristim jer i dalje spavam na stomaku ali eto kad me glava zaboli pa moram na leđima spavati jedino na njemu mogu. Možda nisam merodavna da govorim jer je meni trebalo da se naviknem pošto inače ne spavam s' jastukom a to za glavobolju definitivno znam da mi je lakše.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Rajko je inace moj vrlo dobar prijatelj :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
ajkula je napisao:
Iznad fitnes studija Univerzum. Pojma nemam kako se zove. Maser je Rajko i ubi puru kako masira.

Samo bi mi jos falilo da me Rajkan masira! :lol:
Bozem'prosti! 8)

Spavam na stomaku, sa tankim, pernatim jastukom. Jastuk ima i svoje ime, tako da spavanje s njim predstavlja pravo zadovoljstvo. :D

Poslednji put menjao HugoLina dana 18 Mar 2010, 23:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Odma mu reci da instalira na vizit kartu : Rajko Maser. Ubija puru u vama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 23:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sta je ljudi vama ne jedu svi puru :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 09:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2008, 18:22
Još od antičkih vremena ljudsko biće muči san kao apstraktna forma života. San na čovjeka djeluje kao katalizator svih unutrašnjih strahova.
Upotrebom složenih hi-tech uređaja i alata, grupa elementarnih znanstvenika sa Islanda utvrdila je kako su miran i nemiran san u stalnom konfliktu i poražavajući se međusobno oni održavaju psikičku ravnotežu kod osobe. Ako prevlada nemiran san onda osoba korača ka psihičkim problemima do krajnje granice gdje nastaju razna duševna oboljenja. Činjenica, koja je zaprepastila znanstvene krugove u ovim istraživanjima, je kako osobe sa veoma nemirnim snovima koje su kao noćnu pokrivku koristili plašt izrađen od kože tapira da su uspjeli za veoma kratak vremenski period od nekoliko nedjelja osloboditi duh i potpuno preći u fazu mirnih snova i duhovne uravnoteženosti.
Pored ovoga iz ishrane treba izbaciti genetski modificirane proizvode, med i čokoladu ručne izrade.
Takođe je utvrđeno da se pomoću raznih vrsta transdentalne meditacije može doći do određenih oslobađanja od nemirnih snova, ali ipak ostaje da osoba sama poradi na sebi i životnom zadovoljstvu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Taman sam krenuo na fax i kasnim, ali morao sam da procitam sta su sada elementarni naucnici otkrili :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Hm, eto Herco čuješ šta čo'jek kaže, praktikuj transcendentalnu meditaciju i levitiranje i ne treba ti jastuk. 8)

Nemiran san...? Prije mi se desi da mi se ukoči vrat ako imam miran san pa prespavam čitavu noć u jednom položaju nego kad se nemirno vrtim.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nicole je napisao:
Ma Rajko ubi sve u tebi ne samo puru :lol: ja bih njega preporučila kršnim momcima koji vole da trpe bol :lol:

Mene nista nije boljelo i nije uopste grub.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kad si ti mazohista :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Hertzog je napisao:
Dakle... Posto sam imao bolove u vratu, a i krivu kicmu, ja odlucim da kupim onaj Dormeo jastuk. I tako ja lepo odspavam noc sinoc na njemu i probudim se jutros sa bolovima izmedju lopatica kao da mi je neko zabio noz u ledja... Telo u gornjem delu ne mogu da okrenem ni 5cm od bolova... Racunam da mi je kicma u tom delu kriva i da je jastuk celu noc pokusavao da je "ispegla" i vrati u normalan polizaj, pa ne znam da li neko koristi ovo cudo i da li je imao slicnih problema... Istina bolovi u vratu su me prosli, ali kao da su se spustili na taj deo kicme... Udoban za spavanje jeste, ali nisam bas toliki mazohista da to trpim :D
Pretpostavljam da je potrebno odredjeno vreme da se stvari koliko/toliko vrate u normalu, pa me zanima koliki je to period 8) 8) 8)

Ja sam duže vrijeme spavao na garnituri, i vrat me ubijao nekoliko sedmica. Uzme mi brat za rođendan Dormeo jastuk, meni konačno stigne krevet i sinoć po prvi put odspavam na krevetu i na Dormeo jastuku.. Ustanem, nigdje bolova u vratu :oops: A brat i snaja su nahvalili taj jastuk, mislio sam da pretjeruju.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja opet se ne mogu požaliti na moj anatomski jastuk. Doduše nije Dormeo. Ne znam ni sam koja je marka. Nešto sam povoljno bio kupovao preko zetove firme. Inače nekada nakon dužeg boravka pred kompjuterom bole me pršljenovi tik ispod vrata i osjetim čak da me peče taj dio vrata.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ja od kada znam za sebe spavam na pernatom jastuku domace izrade ( mama-majstor :D ) . Zato mi je uvijek problem kad pomijenim jastuk, tesko mogu da zaspim. Toliko mi je bitan jastuk da sam u prvom koferu za Bec ponio ovaj na kome sada spavam. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ja sam skroz nezadovoljna Dormeo jastukom :(

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hertzog šta je sad reći na Dormeo jastuk? Pošto je tema otvorena prošle godine pa me zanimaju sadašnji uticsi. Gdje ga ima kupiti kod nas?

Šta sa opcijom spavanja bez ikakvog jastuka?

Malo googlam o tome i neki kažu da je za kičmu zdravije spavati bez jastuka a neki kažu da mora biti nekakav jastuk, poželjno manji.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dormeo radnju imas u Mercatoru. Kupila sam njihov jastuk ali meni def nije pasao. Budila sam se sa bolovima u vratu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 09:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja spavam već neko vrijeme na Dormeo jastuku,zadovoljan sam.Nemam bolova u predjelu vrata i nekako mi je opušteniji taj dio.Probao sam i bez jastuka ali ne ide....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jel' ovo taj Dormeo :D

Spoiler:
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]