banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Opadanje kose
PostPoslato: 25 Dec 2009, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ma to zena kupuje i govori da je protiv peruti i masne kose jest da je kod mene frizura vojnicka :lol: :lol: i da kosu maltene perem svako jutro kad se umivam al nema veze inace nisam nikad imao problema sa peruti
Doduse zena uzima neki sa zelenom etiketom

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 23:27 
Pitaj zenu pomaze li njoj, cisto da uzmem ako valja.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
I Aleksandar Djordjevic je celav, a ipak je sarmantan.. :)
Ako je zaista genetika u pitanju, pokusaj da se nekako pomiris sa tim, znam da je tesko, jasno mi je sve, ali ako nikako ne mozes rijesiti problem fizicki, ostaje ti jedino da ga rijesis u glavi. (hmm.. cini mi se da se celavost prenosi od muskih rodjaka sa majcine strane- majcin brat, majcin ujak i sl.....)
Bitno je kako sam sebe dozivljavas, jer ce te takvog dozivljavati i drugi.
Sto se mene licno tice, ne smeta mi celavost kod muskaraca, naravno, ukoliko to znaju da nose. Znam toliko celavih/procelavih sarmantnih muskaraca...
Zato, don`t worry!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Gizzzmo je napisao:
cini mi se da se celavost prenosi od muskih rodjaka sa majcine strane

:o
Toga sam se i bojao. Sad znam da je genetski i da mi nema pomoci :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Код мене је то породично... и отац, и дјед и стричеви... сви ћелави.
Ја сам имао одличну, густу и тврду косу, али већ се прориједлила... али шта ћу.
Нећу користити никакве препарате... ша ме габри. Почну ме зезати али ја се фалим...хехе
Ја би ти препоручио да се не сикираш, то је природно па шта... гора је сикирација него ћелавост :-)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ja imam kose za trojicu, ojadim svakog fizera!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 21:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2010, 12:27
Za ovaj Recept ti mogu reci da je dobar protiv peruti i dobro mi je sluzio i sad nemam vise.... A sto se tice opadanja imao sam problem da mi opada samo na jednom mjestu i koristio sam medicinski sampon NIREL,bas protiv gubljenja kose zajedno sa losionom i sve je super sad....

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

za perut VICHY zakucan. provjereno, ispitano.
za opadanje ne znam. probajte malo nekim vitaminima. beta karoten ili nes tako...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 09:48 
Cicak jel se taj Vitchy u apoteci uzima ili sta?

Mislim nisam ja expert sa tim stvarima. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Cicak jel se taj Vitchy u apoteci uzima ili sta?

Mislim nisam ja expert sa tim stvarima. :)

da otidjes u apoteku, provjereno, samo pitaj apotekaricu o nacinu primjene. mislim da se koristi oko 2 sedmice i onda predji na neki blagi sampon, preporucit ce ti ona...
malo je poskup, oko 20 km. ali je sigurno djelotovoran. i nije na bazi katrana.
inace, vichy kolekcija, sta god uzmes, sve je extra. krema za lice, deo, sve... ali su cifre malo jace...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 09:56 
Zahvaljujem, oticu koji an bash da testiram. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sad sam zvao da pitam. buraz je imao problema s tim.
VICHY DERCOS TREATMENT SHAMPOO ANTI-DANDRUF BALANCING FOR NORMAL HAIR (zeleni)
poslije njega DUCRAY za normalno i osjetljivo vlasiste.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ajkula je napisao:
Nemam pojma zasto ti kosa opada ali ti mogu reci sto sam cula i kazu da je 100% provjereno. Potentni muskarci su celavi :D

Jao, cula sma to negde... Od nekog celavog tipa! Hm...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
cicak je napisao:
sad sam zvao da pitam. buraz je imao problema s tim.
VICHY DERCOS TREATMENT SHAMPOO ANTI-DANDRUF BALANCING FOR NORMAL HAIR (zeleni)
poslije njega DUCRAY za normalno i osjetljivo vlasiste.

koristio i ja, jedini kojim sam se rijesio peruti. jes da je malo skuplji, ali se isplatio.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 18:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 20:36
Druze mani se ti preparata to ti je samo bacanje para,to sto je ispalo nema sanse da naraste,koliko godina imas? u 95 % slucajeva genetika bilo sa majceve ili oceve strane,nemora znaciti da ces sav ocelaviti,u ostalom slucaju je stres(tu ti preporucujem fizicke aktivnosti), nedostatak vitamina uglavnom b compleksa i folni kiselina i minerala(uzimi centrivit),zatim blag neki sampon koristi,i eventualno mozes piti koprivine kapi to ti je neke 2 ili 3 marke...Mani se skupi preparata i gluposti...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2010, 23:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Ja sam dugo imao problema sa opadanjem kose. Jednom prilikom mi je kolega Sretko ponudio pomoć i ja sam prihvatio. Naime radi se o melemu na bazi meda koji je on dobavljao od nekakvog pčelara iz okoline Knina. Selo se zvalo Cetinjani, a to je bilo u ratu, ovom poslednjem, tako da nemam pojma kako danas da se nabavi taj melem.
Inače kosa mi se vratila i malo pojačala. Melem sam mješao sa piljevinom, talašika kore od brekinje, i mazao se po ćelavom mjestu ljeti kad su vrućine. Unutra u medu su bile nekakve trave. Livadske, iz tog sela, predpostavljam. Kupio sam deset tegli po pet kila meda. Pet godina nisam imao nikakvih problema, a onda kako više nisam imao odakle da nabavim taj melem kosa je ponovo počela da opada. Pokušavao sam sam od ovih naših ljekovitih trava i meda da napravim melem ali mi nije polazilo od ruke. Česte alergije i poduža infekcija tjemena natjerali su me da odustanem od daljeg istraživanja. Samo, nikada se nisam pomirio sa činjenicom što nisam kupio još barem deset tegli, to je tada bilo jeftino, pa da me djeca upamte sa kosom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Konjovođa je napisao:
Ja sam dugo imao problema sa opadanjem kose. Jednom prilikom mi je kolega Sretko ponudio pomoć i ja sam prihvatio. Naime radi se o melemu na bazi meda koji je on dobavljao od nekakvog pčelara iz okoline Knina. Selo se zvalo Cetinjani, a to je bilo u ratu, ovom poslednjem, tako da nemam pojma kako danas da se nabavi taj melem.
Inače kosa mi se vratila i malo pojačala. Melem sam mješao sa piljevinom, talašika kore od brekinje, i mazao se po ćelavom mjestu ljeti kad su vrućine. Unutra u medu su bile nekakve trave. Livadske, iz tog sela, predpostavljam. Kupio sam deset tegli po pet kila meda. Pet godina nisam imao nikakvih problema, a onda kako više nisam imao odakle da nabavim taj melem kosa je ponovo počela da opada. Pokušavao sam sam od ovih naših ljekovitih trava i meda da napravim melem ali mi nije polazilo od ruke. Česte alergije i poduža infekcija tjemena natjerali su me da odustanem od daljeg istraživanja. Samo, nikada se nisam pomirio sa činjenicom što nisam kupio još barem deset tegli, to je tada bilo jeftino, pa da me djeca upamte sa kosom.

ma ajde, ljepsi si neobrijan!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
http://www.keune.com/Care-line-man-4013.htm

Данас видјех рекламу.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa procjene su da bi do 2015. trebao biti poznat lijek protiv celavosti...
Cuvajte to sto imate kako znate i umijete jos 5 godina :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 17:14
Darko_83 je napisao:
Pozdrav

Imam problema sa ispadanjem kose imam visoke zaliske,a sad mi je pocela kosa proredjivati se i s prijeda glave iduci prema sredini glave. :cry: .Da razjasnim niko mi u familiji nije čelav otac mi je malo stariji ,ali ima prilično dobru kosu tako i za ostale članove familije svi imaju manje ili više dobru kosu.Kosa mi uvijek poprilično opada ali nekad vrlo malo zavisi od doba,recimo primjetio da mi kosa najviše opada u kasnu jesen kad se zaista proredi u dobroj mjeri.Sad sam se ošišao na 3 mm i želio bih dok mi je ovako mala kosa da nešto koristim kako bi mi pomoglo.Volio bih da mi kažete šta je dobro za proredjivanje kose bilo da se radi o prirodnom lijeku ili nekim šamponima ili ostalim preparatima.Volio bih čuti vaša iskustva ako ste ih imali u ovom pogledu ili neko od vaših bližni ako je imao ovaj problem da li ga je rješio? I kako ga je rješio?.Da znate da nije nimalo fin osječaj kad vam neko kaže da čelavite i da vas se kosa u dobroj mjeri napušta. :cry:

vidim da je proslo dosta vremena od ovog posta, ali ako jos mucis iste muke, ima jedan mali jeftin receptic za podsticanje rasta kose: u bilo kojoj apoteci kupis Pantenol rastvor i pomijesas ga sa kapima koprive, to ubacis u neku posudicu sa onim rasprsivacem na vrhu, i nakon pranja, prije susenja naspricas po tjemenu.. rekla mi je i frizerka da joj dolazi jedna starija gospodja koja je tim metodom podstakla rast kose da je sad jedva fenira od onih sitnih novih dlacica..
ja to koristim cisto zato sto mi je kosa tanka, ividim poboljsanje... u svakom lsucaju vrijedi isprobati.

Pomagajte dragi ljudi :rr: :scratch:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]