Pozdrav
Imam problema sa ispadanjem kose imam visoke zaliske,a sad mi je pocela kosa proredjivati se i s prijeda glave iduci prema sredini glave.

.Da razjasnim niko mi u familiji nije čelav otac mi je malo stariji ,ali ima prilično dobru kosu tako i za ostale članove familije svi imaju manje ili više dobru kosu.Kosa mi uvijek poprilično opada ali nekad vrlo malo zavisi od doba,recimo primjetio da mi kosa najviše opada u kasnu jesen kad se zaista proredi u dobroj mjeri.Sad sam se ošišao na 3 mm i želio bih dok mi je ovako mala kosa da nešto koristim kako bi mi pomoglo.Volio bih da mi kažete šta je dobro za proredjivanje kose bilo da se radi o prirodnom lijeku ili nekim šamponima ili ostalim preparatima.Volio bih čuti vaša iskustva ako ste ih imali u ovom pogledu ili neko od vaših bližni ako je imao ovaj problem da li ga je rješio? I kako ga je rješio?.Da znate da nije nimalo fin osječaj kad vam neko kaže da čelavite i da vas se kosa u dobroj mjeri napušta.
vidim da je proslo dosta vremena od ovog posta, ali ako jos mucis iste muke, ima jedan mali jeftin receptic za podsticanje rasta kose: u bilo kojoj apoteci kupis Pantenol rastvor i pomijesas ga sa kapima koprive, to ubacis u neku posudicu sa onim rasprsivacem na vrhu, i nakon pranja, prije susenja naspricas po tjemenu.. rekla mi je i frizerka da joj dolazi jedna starija gospodja koja je tim metodom podstakla rast kose da je sad jedva fenira od onih sitnih novih dlacica..
ja to koristim cisto zato sto mi je kosa tanka, ividim poboljsanje... u svakom lsucaju vrijedi isprobati.
Pomagajte dragi ljudi