Bebish je napisao:
Kao svi muskarci narocti banjalucki muskarci toliko osjecajni pa traze samo vrlo duhovne zene, a ne i zgodne. Zasto vam onda oci ispadaju za dobrom ribom kada prodje gradom- Zato sto je duhovna? Svakako!!!
Izvini svi mi muskarci banjalucki ne znamo sta trazimo odnosno ne trazimo unutranjost nego vanjstinu ali toga nismo ni svjestni.....
Pa grijeh je pogledati ??? Je'l bi ti htjela svakog muskarca kojeg pogledas i ocjenis da fino izgleda odvesti u krevet ???
Bebish je napisao:
Pa nemojte se lagati, a sa divnom debelom i osjecajnom koliko bi vas
otislo u krevet? NI JEDAN!!!
Da, te debele ostaju nevine citav zivot, njih niko nece:)
Da, opet dolazi na vidjelo tvoje poznavanje muskaraca i tvoje procjene.
Bebish je napisao:
Znam iz primjera svojih priajteljica koje su divne djevojke , ali sa par kilica viska. Nema nikoga. SAHARA:
Oki, ako ti i tvoje prijateljice znate da je problem u tih par kilica vishka ...
Pa nek skinu te kilice viska, to se moze za 2-3 mjeseca i onda ??
Onda je uspjeh kod muskaraca zagarantovan. Kad budu savrsene kao ti, nece moci da se odbrane od navale muskaraca sigurno. Da, muskaraca koji ce htjeti da imaju takvu u krevetu. I kad se zavrsi to u krevetu, sutra ce vjerovatno htjeti opet , a poslije ce traziti drugu jer mu je ta dosadila.
To opet nije problem ni za tvoju drugaricu, nacice i ona drugog koji ce je htjeti u krevetu. Samo je vazno da ima savrsen izgled

Ah da, sex je korijen svega ..

Bebish je napisao:
I onda vi meni na ovom forumu popujete kako sam ja "probirljiva kokara". Jeam, ali ovu "kokara" nece ostati samo jer je vec udata i majka dvoje maloljetne djece. Samo ste me zaista posteno nasmijale. Buce debeljuce!
E blago tebi ako se tvoj muz zakacio za tvoj savrseni izgled