banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
VODA i SAPUN za pocetak,a toliki je izbor dezodoransa u stiku,spreju..bla bla pa svako moze naci koji mu odgovara,ja recimo,ne koristim dezodoranse u spreju,godinama,jednostavno,ne odgovaraju mi,
a niko me ne moze ubijediti da se USMRDIS i na +50 za par sati ako si se prethodnom istusirao,obukao cistu odjecu(narocito prirodni materijali,pamuk rules 8) )dosuse,ja mislim da bih se i osugala sva da obucem neku plasticnu majicu
ja sam veceras bila u Tropicu i sokirala se koliko narod smrdi,pa ne mogu kupiti hranu kad mi se povraca od naroda oko mene,od sve te silnu muke i ovog odvratnog vremena,na meni je majica bila mokra ali nisam dosla do faze da smrdim :lol: btw kako taj narod ne smrdi sam sebi :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Slazem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
azdajica-ny je napisao:
VODA i SAPUN za pocetak,a toliki je izbor dezodoransa u stiku,spreju..bla bla pa svako moze naci koji mu odgovara,ja recimo,ne koristim dezodoranse u spreju,godinama,jednostavno,ne odgovaraju mi,
a niko me ne moze ubijediti da se USMRDIS i na +50 za par sati ako si se prethodnom istusirao,obukao cistu odjecu(narocito prirodni materijali,pamuk rules 8) )dosuse,ja mislim da bih se i osugala sva da obucem neku plasticnu majicu
ja sam veceras bila u Tropicu i sokirala se koliko narod smrdi,pa ne mogu kupiti hranu kad mi se povraca od naroda oko mene,od sve te silnu muke i ovog odvratnog vremena,na meni je majica bila mokra ali nisam dosla do faze da smrdim :lol: btw kako taj narod ne smrdi sam sebi :-?

Nazalost moze, istina da dosta zavisi i od odjece. Recimo popodne kada sam isao na fax, od borika do grada, bio sam gotovo sav mokar, pre toga tus i stick i nije pomoglo oko znojenja ali jeste oko smrada. Jeba je sto mi je majica crna i stisne oko ruku pa bukvalno budem sav mokar ispod pazuha... cak mi je crna majica sa unutrasnje strane pobjelila od znoja, ne moze se oprati...A da nije bilo sticka smrdio bi..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
azdajica-ny je napisao:
na meni je majica bila mokra ali nisam dosla do faze da smrdim :lol: btw kako taj narod ne smrdi sam sebi :-?

Vazno je naglasiti da ljudi ne osjecaju sopstveni znoj, ali osjecaju tudji. Tako i ti ljudi sto kazete da smrde oni to ne osjecaju. Ja stvarno ne znam ali vrlo rijetko naidjem na tako nesto kao vi sto pricate. Vjerovatno imam slabiji njuh, na srecu, ili na zalost, relativno. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Nemoguće je da ono neko ne osjeća bez obzira što je sopstveni znoj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Bik je napisao:
Ti sto smrde su sigurno mesojedi!!! Vegeterijanci ne smrde.

Zivio govornik. A tek vegani. Ma u vrijeme posta svi mirisu na bebe.

:)

Znas kako... ima ishrana veze, kao i fizioloski procesi, eventualna oboljenja... neki ljudi imaju sire "neugodan" miris i kad su istusirani.

Ali u svakom slucaju manje nego kad nisu istusirani :lol:

Onda stari ljudi... oni se bas "cuju"... naravno svi osim moje bake ( emotivni faktor). Valjda im tijelo ne proizvodi dovoljno anti-oksidanasa ili sl.

U da tek vidite Francuze. Ma oni su ponosni na svoju reputaciju vjecnih smrdisa ;) Oni uzivaju u svim mirisima, bilo ruznim, bilo lijepim

Steta sto se preko interneta ne moze osjetiti miris ljudi :wink: a cula sam da ce izaci novi softver za slanje mirisa preko net-a :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ovo za stare ljude je glupost i izmišljotina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
points je napisao:

A zasto bi bila? Znamo da bebe, polno zrele osobe i stari ljudi imaju razlicite vrste fizioloskih procesa u tijelu, zlijezde luce drugacije hormone itd itd. sve to utice na miris "mesa"

Ja ovde govorim o prirodnom mirisu tijela, nesto sto se hemijom ne moze zakamuflirati. Makar ne dobrom njuhu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Moj njuh onda mora da je, srećom, loš. Nadomještam ga perfektnim sluhom :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
azdajica-ny je napisao:
na meni je majica bila mokra ali nisam dosla do faze da smrdim :lol: btw kako taj narod ne smrdi sam sebi :-?

Vazno je naglasiti da ljudi ne osjecaju sopstveni znoj, ali osjecaju tudji. Tako i ti ljudi sto kazete da smrde oni to ne osjecaju. Ja stvarno ne znam ali vrlo rijetko naidjem na tako nesto kao vi sto pricate. Vjerovatno imam slabiji njuh, na srecu, ili na zalost, relativno. :roll:

pa vidis,ja sam se juce istusirala 4-5 puta a gotovo nisam ni izlazila van kuce jer imam neku glupu polensku alergiju,a btw znalo mi se desiti da sebi umislim da smrdim iako znam da je nemoguce pa pitam najblize da mi kazu :lol:
logicno je da se na +40 svi znoje ili kad je sparan dan kakav je bio juce (pa cak se i bebe tope jadne)ali higijena cini cuda,nisam ni ja happy kad je majica mokra na meni,nekad se to ne moze izbjeci,ali ponavljam,to nije izgovor da smrdis kao tvor :-? a takodje i ishrana doprinosi istom,ali svaka cast k'o moze jesti neko pecenje ili tako nesto jako na +40

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

points je napisao:

Na zalost ne bih rekao da je izmisljotina. Cak i moj slabi njuh koji gotovo nista ne osjeca po gradu kao sto osjecaju ovi gore sto su naveli, cesto se desi da osjeti kad je u pitanju starija osoba. Objasnjenje se mozda moze naci u tome da se oni rjedje kupaju od mladjih, kao i da koriste manje kozmetike, anti perspiranata i drugih mirisa.

azdajica-ny je napisao:
pa vidis,ja sam se juce istusirala 4-5 puta a gotovo nisam ni izlazila van kuce

Pa dobro ja onda ne bazdim kao tvor :lol: , ja jedva jednom da se stignem istusirati, a kad je bas vruc dan dva puta. A 4-5 puta samo kad sam na kupanju u moru, rijeci ili bazenu :oops: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
11 minuta je napisao:
A u srednjoj skoli smo imali jednu curu koja je jako smrdila i sto je najgore ona se hvalila kako ona ne koristi nikakav dezodorans, jer joj je ljepsi prirodni miris, citaj znoj, bljaaaaaaaaaaak.
Svi se sjecaju nje samo po tome sto se osjetila na kilometar, a niko je ne pamti drugacije, uzas..

joj, znam i ja jednu takvu...fura se na prirodno:) hahah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Versive je napisao:
11 minuta je napisao:
A u srednjoj skoli smo imali jednu curu koja je jako smrdila i sto je najgore ona se hvalila kako ona ne koristi nikakav dezodorans, jer joj je ljepsi prirodni miris, citaj znoj, bljaaaaaaaaaaak.
Svi se sjecaju nje samo po tome sto se osjetila na kilometar, a niko je ne pamti drugacije, uzas..

joj, znam i ja jednu takvu...fura se na prirodno:) hahah

A kad joj skines gacice pocnes prirodno mijenjati boje i padati u nesvijest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Joj, zgadio si mi život... :puke:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2007, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bljeeeeeeeeeeeaaaaaaaakkkkkkkkkk

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O kakvim se ovdje temama radi :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tema zvana SMRAD :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
azdajica-ny je napisao:
pa vidis,ja sam se juce istusirala 4-5 puta a gotovo nisam ni izlazila van kuce jer imam neku glupu polensku alergiju,a btw znalo mi se desiti da sebi umislim da smrdim iako znam da je nemoguce pa pitam najblize da mi kazu :lol:

Pa ako se toliko perkaš nije ni čudo što si alergična!
Dajte ljudi... pretjerivanje bilo kakve vrste ne vodi nigdje! Priroda je neke stvari sama regulisala. Mislim skidate sapunom loj koji koža sama luči, a onda se mažete losionom za hidrataciju da reguliše "prirodnu" elastičnost kože...
Sve više mi zvučite kao klasične žrtve kozmetičke industrije!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

polenska alergija nema veze s kupanjem,cak sta vise,ljekari preporucuju OBAVEZNO tusiranje i pranje kose cim udjes u kucu ako si sklon polenskim alergijama da skines alergene s koze i kose
da,mozda sam ja manijak pa se "perkam" kako ti kazes vise puta dnevno kako ti kazes,ali isto tako ne koristim domestos nego blagu bebi kupku i malim kolicinama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ali kupanje i pretjerivanje sa istim itekako imaju veze sa opštim stanjem organizma.
Danas, uz svu silu raznoraznih kozmetičkih preparata kojima premazujemo tek rođene bebe, alergične djece na sve strane. Kao nikad do sad...
Dok su prčkala po prašini i sisala kamenje ništa im nije falilo, sad im odjednom fali sve!

:scratch:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]