Haha, vlasnisistem.com je živi užas!!! To se lijepi kosa selotepom, Bože sačuvaj neću ni da trošim vrijeme da to odgovaram. Kupi i probaj, pa ćeš vidjet da je vlasnisistem za kante za smeće, haha.
Evo ti odgovora, ali ako hoćeš svu informaciju za Toppik, ili druge preparate što se uvoze iz Amerike, posjeti direktno web stranicu distributer-a
http://www.capello.biz. Ima sve informacije, slike, videa, ma svašta. Piše da je Toppik #1 preparat u svijetu, Bogami im vjerujem.
Koliko dugo ta toppik vlakna stoje na kosi?
Toppik će ti ostati u kosi dok ga fino ne ispereš šamponom, kad se okupaš. Nista ga nemože skinuti, ni kiša ni vjetar, jel na elektrisani fiberi ostaju sa kosom. Jedino nemožes plivati snjim, jeli se tako ispire.
Šta se dogodi s njima dok spavaš - ostaju li na jastuku?
Meni spadne sekundu dok spvam, ali toliko malo da ujutro nemoram posipati opet. Ja koristim malo i lak za kosu, tako da se šćvrsne kosa na glavi, da ništa se nemiće
Jesu li ujutro kad se probudiš u istom stanju kao i dan prije - dan kad si ih stavija na kosu???
Pošto posipaš po vrhu glave, gdje je ćelavo, a nespavaš tim djelom glave, ostaće ti isto kao i dan prije.
Koliko često ih nanosiš - svakodnevno ili???
Ja korisim svaka 3 dana. Ujutro se okupam, napravim kosu gelom, pospem Toppik, malo šprcnem laka za kosu, i malo fenom, i dobar sam 3 dana. Toppik bi i osto i duže, ali higijena, moras še kupati
Isto tako koristim Minoxidil 5% za rast kose duže vremena, uglavnom mi je opadanje prestalo, i dosta mi se kose vratilo nazad.
Ako imas drugi pitanja, slobodno pitaj.