banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jul 2025, 10:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2013, 09:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Feb 2013, 09:28
Moja kćerkica nikako nije smjela ići zubaru....užasan strah...i sa nenormalnim bolovima nije bilo šansi.Od prijateljice čujem za dr Mećava.I odemo...ta žena je jedno divno stvorenje...takvo razumijevanje.takav stav,takvo strpljenje..nemam riječi!Ćerkica je sredila svoje zubiće,a odmah i ja za njom(ništa manji strah od zubara nisam ni ja imala).A da košta dobro,KOŠTA!Ali odradi samo tako,izliječi zub do kraja,kako treba,Mnogi se bunimo zašto toliko puta se stavlja lijek?!Liječila sam i ja zube kod "nekih"zubara,stavi mi jednom lijek i šta je bilo...svi propali...niš s ničim!JA VAM PREPORUČUJEM DR MEĆAVU!Srpska ulica 99....SRETNO! :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2012, 11:24
Do sad je moj klinac "izludio" najmanje 4 zubara u gradu, dodje, sjedne na stolicu i kad krene bilo kakav zvuk - ugrize zubara i pobjegne sa stolice....mi smo sizili...i kad je nedavno vec bila kriticna situacija sa jednim zubom - muz je prozvao nekoliko stomatoloskih klinika i otisao kod zubarke u Zute zgrade (jedina ga je primila na hitan poziv). Iskreno, nemam pojma kako se zubarka zove, niti sama ordinacija, ali ovaj moj (klinac, a ne muz :)) je po prvi put slusao zubarku, pratio uputstva (istina, pokusao ju je ujesti jednom, ali mu je oprostila jer su se dogovorili da ce biti drugari). Vec je isao 3 puta, bez problema. Sledeci put cu ga ja voditi da upoznam konacno zenu.....mislim kad je njega savladala...skidam joj kapu :)))

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2013, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Iskreno vjerujem samo jednoj doktorici Ruzici sto se tice stomatologije,ordinacija se zove dub-dent i nalazi se u Kozarskoj Dubici,imaju svoj profil na facebooku,i bezbroj zadovoljnih pacijenata i njihovih komentara,a koliko sam cuo u narednih par mjeseci ce otvarati ordinaciju u banja luci,koliko sam shvatio doktorica je i na specijalizaciji protetike u Srbiji.pozdrav

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2013, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Moja cerkica ima 2 godine i 2 mjeseca i kontam da vec kasnimo sa prvim pregledom. Za sad sam primijetila samo jednu malu, bijelu tackicu na jednom zubu, pa bih da vidim sta mogu uraditi sa tim.
Ima li neko da preporuci zubara koji bas zna sa malom djecom?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2013, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
I ja bih trebao kod zubara na veliki servis. Radio bih navlake na gornjoj vilici
Koga mi preporucujete da bude i kvalitet i prihvatljiva cijena

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 12:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Feb 2009, 14:15
Ja bih preporucio Dr Zerajica na Rebrovcu, jeste djeciji stomatolog,ali radi naravno i sa odraslima. Mom kumu je uradio mostove,da niko ne moze primjetiti da nisu prirodni zubi.......

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hajde dodji jos jednom pa reklamiraj dr Zerajica... aj sto on ovde pise, ali ne vidim razlog da svako malo dolazis i pises kako je on najbolji... Doktore ne valja ti reklama :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 01:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Feb 2013, 01:19
Moja porodica vec 30 godina ide kod dr Pecanca. Mislim da je po strucnosti daleko najbolji.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ajd zubari preporucite mi neku dobru cetkicu za zube,imam neku el braunovu koju koristim ujutro i uvece,cesto mijenjam nastavke a za ostatak dana koristim obicne,e sad ja imam neki cudan problem ,kakvu god cetkicu da kupim,bila ona od 1 ili 10 km ja nju nekako svu sazvacem za 10 dana :-? a bas mi se gade te rascvjetane cetkice,stvarno nemam ideju sta vise da kupujem

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Curaprox 5460... Jeste meksa cetkica ali je najbolja upravo zbog toga... To kod tebe je vise (cini mi se) problem nepravilnog pranja zuba nego kvaliteta cetkice... Verovatno pritisnes cetkicu kao blesava pa se vlakna brzo polome... Ne znam kako peres zube, ali najbolje je da prednju i zadnu stranu zuba peres onako kako rastu, znaci gornji odzgo prema dole, a donji zubi odozdo prema gore... Kisa pada, trava raste :lol:

Bez nekog preteranog pritiska, lagano, a grizne povrsine mozes malo jace pritisnuti...

Uglavnom, bez obzira na cetkicu, ne trljaj kao blesava :lol:

p.s. ja i nisam nesto za te elektricne, cini mi se da pre nastane erozija zuba od tih njihovih pokreta :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2013, 01:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dugo sam koristila te cetkice,mislim da nisu bile te ultra soft,to me nervira,uvijek imam osjecaj da nisam oprala zube kako treba :lol: a da sam zivco,zivco sam :)znam kako se peru zubi ,ali ocigledno da ja to pritisnem previse
stvarno el. stvaraju erozije :oops: niko mi to nije rekao,a jednom mi je nakon skidanja kamenca doslo do erozije zuba koji je zdrav bez ijedne tackice,poslije sam i slikala,nista mu ne fali :-? osim sto se zamalo sasuo,

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2013, 01:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije bas da stvaraju tako lako... ali uz nepravilno pranje pre ce nastati uz te elektricne nego obicne... U svakom slucaju nema potrebe za prevelikim pritiskom, malo jace moze na griznim povrsinama, ovo ostalo laganica, zato i jesu bolje te mekse cetkice, nema potrebe za tvrdjim i onim glupim sa gumicama i razlicitom duzinom vlakana... Navikne se covek na sve pa i na cetkicu :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa nije bas da stvaraju tako lako... ali uz nepravilno pranje pre ce nastati uz te elektricne nego obicne... U svakom slucaju nema potrebe za prevelikim pritiskom, malo jace moze na griznim povrsinama, ovo ostalo laganica, zato i jesu bolje te mekse cetkice, nema potrebe za tvrdjim i onim glupim sa gumicama i razlicitom duzinom vlakana... Navikne se covek na sve pa i na cetkicu :D

Navikne valjda:)kupih ja ovu ultra soft,premekano pa i za cetkice :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je sasvim dovoljno... Ali ne zuljaj op zubima kao da cistis zagorelu tepsiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol: :lol: :lol:
ja mijenjam cetkicu svakih 5-6 mj, ona koju bacim bude ko nova al nekad sam negdje cula da ih treba mjenjati svakih 6 mj....dok moj stari kupuje cetkicu svaka 3 mj, ko da ih jede, sva se rascvjeta kao da je ribao plocice sa njima :lol:
Godinama sam kupovala Colgate..one 1+1 gratis, medium...meni rade posao...bez tih zahebancija sa gumom, dugim dlacicama,...mene to nervira. Jednom sam kupila neku sa cistacem jezika...kad dusu svoju ne ispovracah...gadljiva sam uzasno.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je svakih 6 meseci menjati cetkicu...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

za 6 mj ja bih i drsku pojela :lol: rijetko kad da sastavi i mjesec :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Moja traje otprilike tri mjeseca, probala svakakve, svaka se rascvjeta nakon nekog vremena, a ne žuljam s njom toliko jako.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Za bijele zube koristite spe..u iz tube.......

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 15:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To ti iz iskustva?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]