zanka je napisao:
Jeste li primjetili u CM-u da kasirki stalno stizu poruke na skyp... Ima sigurno 2 god. da sam ja to primjetila i svaki put kad udjem obratim paznju na to, i REDOVNO se to desava. Ako im je to interna komunikacija onda OK! Al cisto sumnjam!
Promoterke nekih kozmentickih linija su meni OK, ako sam u nedoumici cekam promoterke pa se sa njima posavjetujem, a ove radnice nemaju blage veze.
Primjer CM u Vidovicu, od radnice trazim kremu, ulje ili nesto protiv zanoktica, ona meni nudi lak za nokte koji ona koristi, i od kojeg su nokti jaki, uopste ne pucaju a nema ni zanoktica. Rekoh joj: Djevojko bas imas smisla za humor... Slatko sam se nasmijala i izasla.
Okusam srecu u CM u Tempu, isto trazim sama, i nadjem, al nema cijene nigdje! Pitam onu sto me posmatra koliko je to ulje, kaze ona 2,40 KM na akciji. Ja na kasu da platim kad ono 8,50 KM. Sta reci?!?! Naravno ne kupim ga, ne zato sto je skuplje, nego jer se one ne trude, a tu su zbog nas, a ne dolazimo mi u CM zbog njih.
i ja u CM par puta uzela robu sa rafe na kojoj velikim slovima pise snizeno sa istaknutom cijenom a kada dodjem na kasu naplate mi normalnu cijenu kad pitam kako to kaze nisu uskladili cijene,nisu skinuli etiketu,to je bilo snizenje od prije neki dan,snizenje je samo za recimo puder odredjene nijanse mada svi stoje pomijesani itd....al jbg,ja malo malo pa odem tamo