banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 07:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2012, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
ma ima mao, znas ono sta ce narod reci.ufitilje se malo

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Upravo sam pricala sa drugaricom i bijesna sam kao ris.

Oko pola 2h joj je pukao vodenjak, doktorica koja ju je pregledala je nazvala dezurnog dr. Lucica a on je rekao da mogu cekati do 6h pa tek onda da joj urade carski.(Inace, carski je od pocetka trudnoce bio ugovoren zbog odredjenih zdravstvenih problema moje drugarice). Za to vrijeme je ona uredno imala trudove, patila se, otvorila se 5 prstiju da bi na kraju, na frku, majmun zvani LUCIC sisao i odradio sekciju.Znaci, iako su unaprijed imali dogovoreno on se nije udostojio ni da sidje, da ju pogleda :-?
E sada, tu prici nije kraj, na zalost :cry:

Donesu joj bebicu, kada je dosla sebi i ima sta da vidi. Rasjecena usna :angry4: :angry4: :angry4: NIKO joj nista nije rekao, nisu je ni pripremili a medicinska sestra nije dozvolila da se beba uslika uz izgovor, da blic smeta djetetu.

I sta uraditi takvom doktoru??? Meni dodje, da nadjem par budala sa Lausa, pa da ga oni malo recnu po usni, cisto onako, da vidi kako je to :angry4: :angry4:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Za početak uslikati bebu bez blica... A onda početi rješavati problem sa doktorom zvaničnim (a možda i nekim nezvaničnim) metodama :angry4:
Ja sam bijesna samo što čitam ovo...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Strašno, njima je izgleda glavno da što više propusta prikriju pa ako prođe prođe. Kao da se ne radi o ljudskim životima. :angry3:

To može biti neka sitnica, ali i za veće propuste pogotovo one koje nisu vidljivi odmah niko ne odgovara. A kad se pomenu plate i sankcije odma su tu da se bune. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam za nezvanicne metode po staroj - oko za oko, zub za zub, rasjecena usna za rasjecenu usnu :angry4:

Malo su ga tukli, prije koji mjesec, treba majmunu polomiti obe ruke da mu se vise ne desava da unakazuje zene :angry4:

Sad vidim, da sam malo nezgodno napisala gornji post. Njoj je vodenjak pukao nocu oko pola 2 a on je sisao tek u 6h ujutru, sto mene navodi na misljenje da je spavao i da ga je bolilo dupe za njom. A onda, kada je shvatio da je malo odocnio onda na frku na sto i u toj zurbi je posjekao bebu :cry: :angry4:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ajkula, iako sam se svega naslusala....ovo je strasno.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Taj Lucic bas budaletina neka.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
ajkula je napisao:
...Donesu joj bebicu, kada je dosla sebi i ima sta da vidi. Rasjecena usna :angry4: :angry4: :angry4: NIKO joj nista nije rekao, nisu je ni pripremili a medicinska sestra nije dozvolila da se beba uslika uz izgovor, da blic smeta djetetu.

Rasječena usna, misliš kao posljedica zahvata (carskog reza) ili je "zečja usna" u pitanju?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Koliko ja skontah, posljedica njegove žurbe (u žurbi je djetetu rasjekao usnicu).

Ajkula, da sam ja na mjestu tvoje drugarice ne bih ćutala. Sve bih poduzela samo da se sazna kakva je budaletina taj Lučić.

Čuj, ne smije se dijete slikati zbog blica. Ti ćeš mi zabraniti.. prvo djetetu posjeku usnu pa onda još i brane da se uslika da ne bi slučajno ko šta vidio i čuo. :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:
prvo djetetu posjeku usnu pa onda još i brane da se uslika da ne bi slučajno ko šta vidio i čuo. :angry4: :angry4: :angry4:

Pa to i jeste cilj. Odugovlaci sto duze, dok se rana barem malo ne smiri i time ublazi ili sakrij dokaze :roll: Ne bih ni ja cutala, zapalila bi i njega i komplet tim ali sta ja tu mogu uraditi? I to je ono, o cemu sam vec pisala u vise navrata, da me nervira i boli taj stav - "ma samo da nije nesto gore" - a mesari rade sta hoce i kako hoce. I opet se vracamo na pitanje - zasto pratnja nije dozvoljena? Zasto se trudnicama daje totalna anestezija a ne lokalna? Zato da bi likovi poput Lucica mogli da rade to sto rade? Uz prisustvo jos jedne osobe takve stvari se ne bi desavale tj. ako bi se i desile - bile bi sankcionisane. Ali dok narod cuti, trpi, nece da tuzi - i dalje ce se zene poradjati sa ovakvim i slicnim slucajevima a oni ce trpati svoje dzepove i debele stomake :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa šta se dešava? Da li se ikome obratila? Ne smije se pustiti da se to zataška...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rekla je ona jos juce da ga nece tuziti :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zašto pobogu?! :confused1:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato sto i vecina suti :-? Jer misle da ne mogu nista postici :-?

A ruku na srce i jesu postali nedodirljivi :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ojoj Bože. Ja sam sad toliko ljuta da ne znam ni kud bih ni šta bih sa sobom...
To je njena odluka... neka je dijete živo i zdravo....

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Mislim, strasno.... Ja ne znam sta bih uradila.

Inace, mene je student pregledao, studentica tacnije. I nije nimalo prijatno, jer joj ginekolog govori u tom trenutku sta da radi, pa je ionako bolan pregled postao jos i duzi. Ali, na kraju krajeva meni to ne smeta. Tu su da se uce :D Mada, vjerujem da je to na zapadu rijeseno drugacije.
Meni vise smeta ona radjaonica, gdje je tvoje medjunozje okrenuto prema staklu i hodniku, gdje prolazi medicinsko osoblje. Pa, tako uvid u tvoje medjunozje ima i cistacica.
Poslije porodjaja mi je smetalo sto u vizitama koje obavlja pedijatar dodju med. sestre i stisnu ti dojku. Zbilja se u tom trenutku osjecas kao krava, ciji je jedini zadatak da daje mlijeko.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
pa oce li tom djetetu ostati trajan oziljak na usni?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerovatnoca da hoce postoji :cry: Vidjecemo sta ce reci pedijatar. Ono sto je do sada receno je da ce morati na usivanje kada napuni 2 mjeseca :cry:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Neki dan, odnosno noc, dodje trudnica - pukao vodenjak, a carski rez vec bio planiran za sutradan( 2 sedmice prije toga) i sta da se radi - u pola 4 na sto i gotovo.
A sto se tice povrede djeteta, to jeste jedna komplikacija koja se moze desiti prilikom carskog reza, doduse nikad nisam cuo da se posijece usna, ali ko zna kakav je polozaj djeteta bio. Desi se , doduse jako rijetko , da se prilikom reza, narocito ako dijete bas jako pritisce zid materice, da se povrijedi dijete, ali to su vecinom ogrebotine na glavi. Daleko od toga da pravdam gorepomenutog ginekologa,ali kao sto rekoh , to je jedan od rizika.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
doduse nikad nisam cuo da se posijece usna

Nisi ti cuo za tog ludaka u tome je fora. Magarac na kub :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]