Nevjerovatno...
Mislim, čitam ove komentare pa pronađem:
Citiraj:
moju sestru je boljelo par dana, ali je imala neku kremu i mazala je.
ili
Citiraj:
ali sam jednom preskocila ciscenje pirsa na usni pa mi se malo zagnojilo
ili
Citiraj:
Deset dana sam imala nepodnosljive bolove kad sam radila tetovazu na stomaku
ili
Citiraj:
Mene je boljela tetovaza jer sam je radila na stomaku a stomak je bas osjetljiv. Nakon par dana nenormalno svrbi ali nesmijes da ceses jer mozes skinuti krastu.
Pa Lisa kaže:
Citiraj:
Devijacija=zastranjivanje, odnosno, zastranjivanje od normalnog. Ne vidim zashto bi pirsing bio nenormalan. Sve ga vishe ljudi ima, a nikom ne shteti.
Kako bre ne šteti? Pa šta je ovo što sam citirao? I obrati pažnju da stvari nisu izvučene iz konteksta!
I na kraju Bambi još kaže (i Liza nešto slično par poruka ranije):
Citiraj:
Nikako nemogu da skontam ove primitivce sto im je sve nenormalno
Šta da ti kažem - ako su to adekvatna mjerila, stvarno mislim da sam primitivan. Mene su, naime, ovakvim stvarima prepadali kada sam bio mali.
Mislim, pliz - mojne da me shvatite pogrešno, fino je rečeno: "ne sudi da ti se ne sudi" ili "onaj koji je bez grijeha neka prvi baci kamen". Tako isto i ja, premda nemam svu tu silnu količinu metala u glavi poput drugih pirsaša (izuzev par plombi)

imam neke druge bube koje od mene čine obično nesavršeno ljudsko biće - ali, neka mi se ne uzme za zlo, pirsing nije normalna stvar! Tačka!
Još kad vidjeh jednu nadasve izuzetno bolesnu knjigu u jednoj knjižari prije par dana, naslova tipa "Intimni body pirsing" zamalo nisam povratio... Bože sačuvaj! Pa onakve stvari su se ranije prikazivale u hard hororima...
I na kraju za nervoznu - komentar na onaj "Freedom" smajli... Svaka čast slobodi, ali sloboda znači i odgovornost - prema svemu, pa i prema svom tijelu!