banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: ma....ono....
PostPoslato: 31 Okt 2005, 12:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2005, 13:06
devijacija ili zastranjivanje tj. odstupanje od normalnog........sta je to odstupanje od tzv. normalnog...vecina stvari koja je meni normalna recimo osobama poput micelijusa nebi bila normalna...ja nikad nisam tako gledala na stvari...svako ima nesto svoje sto voli i cime se bavi..sto mozda odskace od nekih moralnih normi,ali ako je covjek sretan i zadovoljan sa tim i ako ne time ne ugrozava druge ljude naravno da to nije devijantno ponasanje...ja s mojim pirsevima nikoga ne vrijedjam i ne diram i ne razumijem kako ja mogu biti devijantna licnost...studio iz bga sindjel ima dobar slogan za pirsing i tetovazu...umetnost koja se uvlaci pod kozu...uglavnom u nasem drustvu u oblike devijantnog ponasanja za sada spada alkoholizam,narkomanija,homoseksualnost etc...o pirsingu nema rijeci..eto..ja sam se malo raspisala,ali morala sam jer stavarno ne shvatam cemu takvo osudjivanje.. :brave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 17:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2005, 16:42
Da li neko moze da mi kaze koliko dana boli rana kad se probusi pupak i da li je bol podnosljiva???Deset dana sam imala nepodnosljive bolove kad sam radila tetovazu na stomaku.Sad bih htjela da probusim pupak a pred kraj mjeseca putujem pa nebih zeljela da imam bolove u avionu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa, ne vjerujem da je neshto puno bolnije od bushenja nosa... Meni je vec poslije 2 dana sve fino zaraslo i ne boli nishta... Mozda je frka samo prvi dan, ali poslije nishta.... I ja kontam uraditi tetovazu, znachi ipak je veoma bolno kako sam i mislila..... Pih, ne znam da li cu se ohrabriti..... :roll: :roll: :roll: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 00:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mene je boljela tetovaza jer sam je radila na stomaku a stomak je bas osjetljiv.Sve zavisi na kojem dijelu tijela radis.Ali nemoj da te to obezhrabri.Bol bude i prodje.Nakon par dana nenormalno svrbi ali nesmijes da ceses jer mozes skinuti krastu.A sa krastom spada boja.Ja sam se zeznula i pocesala pa mi je tetovaza prosarana.Krasta mora sama da odpadne.I dobro razmisli koju ces sliku da se poslije ne pokajes.Meni se moja sad nesvidja ali cu je jednog dana promijeniti....Hvala ti na odgovoru. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
gdje vi to radite tetovaze kad su tako kvalitetne? :roll: vec nakon par dana zaraste a uopste nije tako strasan bol,osim na extra osjetljivim mjestima,a Lisa da se izdrzati ne brini :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 07:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa stomak je osjetljivo mjesto.Ja sam i rekla da sve zavisi od mjesta na kojem se radi tetovaza.Nemoze se npr. porediti stomak ili unutrasnji dio ruke sa ramenom.A moja tetovaza je jako kvalitetna ali sam je ja malo unistila dok je bila jos svjeza.Svako ko je radio tet. zna da nesmije guliti krastu dok ona sama neodpadne.A ja sam svoj tatoo radila u Americi... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Bambi je napisao:
Da li neko moze da mi kaze koliko dana boli rana kad se probusi pupak i da li je bol podnosljiva???Deset dana sam imala nepodnosljive bolove kad sam radila tetovazu na stomaku.Sad bih htjela da probusim pupak a pred kraj mjeseca putujem pa nebih zeljela da imam bolove u avionu. :)

moju sestru je boljelo par dana, ali je imala neku kremu i mazala je.
nije bio neki strasan bol, vec ono, ako te neko slucajno malo " jace " dotakne, udari.....

nemoj se tuci dok ne zaraste :-) ja sa svojom sestrom nisam mogla :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 00:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 02:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hvala I am na odgovoru... :) Nikako nemogu da skontam ove primitivce sto im je sve nenormalno :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 10:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nema veze gdje se uradi pirs sve dok se odrzava higijena redovno sve je ok...mene u jeziku nista nije boljelo,ali sam jednom preskocila ciscenje pirsa na usni pa mi se malo zagnojilo...nista strasno...ma higijena je najvaznija...ja sam sad ponosna vlasnica dva najljepsa pirsa na svijetu :wink: 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
I_am je napisao:
Bambi je napisao:

nije bio neki strasan bol, vec ono, ako te neko slucajno malo " jace " dotakne, udari.....

nemoj se tuci dok ne zaraste :-) ja sa svojom sestrom nisam mogla :D
И чему све то??? :-?
Заиста, добро рече друг Ајнштајн, покој му души:
"Једине двије ствари које су бесконачне су свемир и људска глупост, само то за свемир још није сигурно..."

ma i to sto kazem. meni je samo zao bilo love koju je dala za to i sto me svaka dva dana davi mejlovima da joj ovdje kupujem neke mindjuse za pupak :angel:

inace, ja nikad ne bih :-)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 01:07 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 20:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
Nevjerovatno...

Mislim, čitam ove komentare pa pronađem:
Citiraj:

ili
Citiraj:
ali sam jednom preskocila ciscenje pirsa na usni pa mi se malo zagnojilo

ili
Citiraj:
Deset dana sam imala nepodnosljive bolove kad sam radila tetovazu na stomaku

ili
Citiraj:
Mene je boljela tetovaza jer sam je radila na stomaku a stomak je bas osjetljiv. Nakon par dana nenormalno svrbi ali nesmijes da ceses jer mozes skinuti krastu.

Pa Lisa kaže:
Citiraj:
Devijacija=zastranjivanje, odnosno, zastranjivanje od normalnog. Ne vidim zashto bi pirsing bio nenormalan. Sve ga vishe ljudi ima, a nikom ne shteti.

Kako bre ne šteti? Pa šta je ovo što sam citirao? I obrati pažnju da stvari nisu izvučene iz konteksta!

I na kraju Bambi još kaže (i Liza nešto slično par poruka ranije):
Citiraj:
Nikako nemogu da skontam ove primitivce sto im je sve nenormalno

Šta da ti kažem - ako su to adekvatna mjerila, stvarno mislim da sam primitivan. Mene su, naime, ovakvim stvarima prepadali kada sam bio mali.

Mislim, pliz - mojne da me shvatite pogrešno, fino je rečeno: "ne sudi da ti se ne sudi" ili "onaj koji je bez grijeha neka prvi baci kamen". Tako isto i ja, premda nemam svu tu silnu količinu metala u glavi poput drugih pirsaša (izuzev par plombi) :-) imam neke druge bube koje od mene čine obično nesavršeno ljudsko biće - ali, neka mi se ne uzme za zlo, pirsing nije normalna stvar! Tačka!

Još kad vidjeh jednu nadasve izuzetno bolesnu knjigu u jednoj knjižari prije par dana, naslova tipa "Intimni body pirsing" zamalo nisam povratio... Bože sačuvaj! Pa onakve stvari su se ranije prikazivale u hard hororima...

I na kraju za nervoznu - komentar na onaj "Freedom" smajli... Svaka čast slobodi, ali sloboda znači i odgovornost - prema svemu, pa i prema svom tijelu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
I_am je napisao:
ma i to sto kazem. meni je samo zao bilo love koju je dala za to i sto me svaka dva dana davi mejlovima da joj ovdje kupujem neke mindjuse za pupak :angel:

inace, ja nikad ne bih :-)))
Па наравно. Оваква каква јеси си прелијепа, са тим глупостима би само нарушила природну љепоту којој нема премца!

uh, hvala.

evo zacrvenih se :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Lisa_Simpson je napisao:
Ne vidim zashto bi pirsing bio nenormalan. Sve ga vishe ljudi ima, a nikom ne shteti.

Mislim da ovo nikako ne moze biti razlog zbog kojeg bi pirsing bio opravdan ili dobar... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 11:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zar mora da postoji razlog zbog kojeg bi neko uradio pirs???da bi on bio "opravdan i dobar"...sve je to individualno...ne moze sad meni neko ko me ne zna reci sta je za mene ok a sta ne...nema smisla tako pricat :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
nervozna je napisao:
nema veze gdje se uradi pirs sve dok se odrzava higijena redovno sve je ok...mene u jeziku nista nije boljelo,ali sam jednom preskocila ciscenje pirsa na usni pa mi se malo zagnojilo...nista strasno...ma higijena je najvaznija...ja sam sad ponosna vlasnica dva najljepsa pirsa na svijetu :wink: 8) :D

Ma sve je to lijepo al sta sa momkom? Mislim ladan metal...da se dasa ne naladi...dole.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 19:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2005, 18:24
Lisa kad ocesh da se busis nauci neshto: 1 pirsing se ne radi kod zlatara nego kod coveka koji se time prof. bavi eventualno hirurga ako hoce to da ti uradi! 2. nikad se ne stavlja posto se probusi zlato,srebro,a kamoli bizuterija,nego hiruski celik ili titanijum!
da ne dodje do....havarije.
Kako moze da ne boli?
Stepeni bola:
1. jezik,nos
2.usna
3.pupak,bilo koji deo koze (npr.vrat) i nos izmedju ocuju
4.obrva,resice u ustina i ispod jezika
5.genitalije,bradavice,"ushna shkoljka" mala ova hrskavica?
btw ko voli nek izvoli.
Nos ne mozhe da zaraste za 20min.
Jezik najbrze zarasta ali mozhesh biti bez minjdjushe 24sata,mada se ne preporucuje toliko,jer zavisi od osobe do osobe,ali opusteno 10/12 sati.
Nekom telo moze da pocne da odbacuje mindjushu kao strano telo i nemoj da se glupira da opet stavlja. Do komlikacija uvek moze doci pa i ako se redovno odrzava. Sraca ili ne?

Tattoo ... kako ti je otpao deo tetovaze? To cujem prvi put... nisam ni znala da to moze

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]