Milan je napisao:
Kako sada ide dobrovoljno davanje krvi?
I dalje se preseravaju oko sitnica? Ja isao onomad i odbili me jer mi je otvoren zub tj. trajslo lijecenje istoga...
Da im je frka to bi im bio najmanji problem...kao u ratu sto je bilo, ne pita puno vec samo sjedi i to je to...
Јеси ли ти 100% озбиљан?
serendipity je napisao:
Mene htjeli vratiti, kao katastrofalan mi hemoglobin. Sedam dana prije bila na sistematskom, sve 5. Pokažem nalaz. Opet bocnu. Opet katastrofa. Donesu aparat iz susjedne ambulante, super hemoglobin. Ne valja aparat. Tako da se valja nekad malo i iskeziti tamo. Najlakše odbiti davaoca.
Апсолутно могуће.
Процедура је да се провјери још једном, али и не мора. Каже ти да се наједеш, наспаваш и дођеш опет.
Хемоглобин може "нагло" пасти. Од умора или ако је почетак неке болести/инфекције и слично.
Ја сам 33-34 пута дао крв без проблема, али два пута ми је био низак хемоглобин.
Једном дошао за седам дана и све уредно, а други пут сам се разболио ко пас - исто вече. Хемоглобин 134, за један нижи од границе.
Ујутру сам се осјећао здрав ко дрен и спреман, а навече сам се познао са гркијем животом.
Да су узели моју крв тај дан и да ја теоретски нисам јавио накнадно да сам болестан, могао је неко страдати на операционом столу.
А једаред ми је на првом мјерењу био низак хемоглобин, па су узели други узорак и он је био типа 147.
Крв из прста може показати ниже вриједности, треба мало да проциркулише.
Pošteni Srda je napisao:
Sunđer bobovan sam.
Колко год да је тај меме, као и већина других, глуп ко и курац, Срда је извукао најбоље из најгорег.
shakal je napisao:
Milan je napisao:
Realno, sta je najgore sto mi moze uraditi?

Može te dodirnuti žensko
Безобразно је то мој Алене, безобразно...
Whotanoob je napisao:
Dobra jebem ti krv.
Је л тако - тако је.
Ја сам имао низ од 5-6 посјета. Док је Херца пипала нека кафе-куварица у радничком мантилу годинама.
Није вјеровао па сам морао носити потписе на анализу, код Рика Харисона.