banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 89  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2017, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Alkibijad Dajguz V je napisao:
plivanje i ništa drugo. ja imam 2m i 110 kg, i vazda me kičma boli, da ne dižem utege išao bi na plivanje, em sagorjeva energiju em dobro za kičmu

Nemam gdje osim ljeti kad prigrije pa na Unu a i to je uvijek bilo vise rostilj i pivo od plivanja
Mene su poceli da ubijaju stopala i kicma pa sam zato i povukao ovaj radikalan potez nejedenja
U teretanu i da mi se da ne bi valjalo,mozda jedino da picim noge i trbusnjake, gore sam velik, u ramenima, grudima i rukama, malo sta mogu da obucem da mi je komotno gdje jos to da nabijam
Sinoc sam gledao malo basketmaniu, da uzmem patike i loptu pa da malo sutam, da ne igram, bojim se ponijece me a zglobovi mi iskacu kad stanem na kamencic, gadno je kad covjek ostari :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Вељо, џаба све без физичке активности. Кад престанеш са тим режимом исхране, вратиће се све па и још која кила више.
За два мјесеца, колико идем у теретану, на ваги сам лаганији за само 4 киле и то стоји тако већ неки период. Али одјећа каже да је све више комотнија. Уз то што сам изгубио нешто сланине, сигуран сам да сам и нешто мишића набацио. Тако да вагање не сматрам нешто посебно битним. Исхрану нисам мијењао превише, једино што сам почео да на послу једем зобене са чоколадним млијеком. И даље једем бијеле отрове, пијем пиво... А идем у теретану 3 пута седмично и то не траје дуже од једног сата. Пола сата са теговима и 20ак минута жестоког бициклања. Али је најтеже било почети. И много се боље осјећам. И нисам гладан.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Jbg. ja sam mislio da si ti u BL
Ne znam, možda teretana kardio sa vježbama puno ponavljanja male težine ili da pokušaš krosfit...
Meni teretana spasi kičmu jer sam 10 sati pogrbljen za računarom, a i noge mi spašava jer se ne sjećam kad sam se zadnji put popeo stepenicama

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Neces se veljo nabildati ako su u kalorijskom deficitu, ne brini nista :) . Sto se tice basketa, opet preporucujem jacanje u teretani pa tek onda sport jer je manja opasnost od povreda.

A sto se tice vlakana, nisam bas mislio da brojis kalorije, nego da ne rukas kilogram voca dnevno. Ja npr zderem svjezi kupus, mrkvu, luk, paprike, krastavce, paradajz... isjecem sebi i jedem umjesto voca, ali dobro, to jeste malo ekstremno :)

Pijes li alkohol i koliko?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka

Ako nema dobre rakije moze i pive zadovoljno :)
Pijem kad je prilika za piti, ono moze proci 3 mjeseca da se ne popije nista a moze se svezati i par dana da se pije koliko stane, ono ne trzam na alkohol ali ako je ekipa za ja ostajem zadnji
Nesto cu morati od fizickih aktivnosti, da znoj malo probije samo kontam sta da ne promasim, nisu ni jeftini promasaji ja to volim kao ici profi pa onda kad odustanem bude mi zao para :)
Ako nekom treba reket za stolni tenis imam za prodati, placen oko 350km, prodajem za 150 :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
skeva je napisao:
Ja npr zderem svjezi kupus, mrkvu, luk, paprike, krastavce, paradajz... isjecem sebi i jedem umjesto voca, ali dobro, to jeste malo ekstremno :)

kad si sirotinja pa nemaš keša da jedeš crveno meso ko mi iz kaste vlastele
veljo1981 je napisao:
ono moze proci 3 mjeseca da se ne popije nista

kako?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka

Posao kuca jarane, ne stigne se ni spavati, prokleta dusa srpska bi zeljela biti velikosrpska :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
veljo1981 je napisao:
Ja nisam probao hljeb i slatkise vec 2 mjeseca, sokove takodjer ne pijem
Skinuo sam sa 137 na 128 i tu mirujem, pocelo mi ici na zivce, kad god stanem na vagu isto, uopste vise nisam gladan nit mi se trazi jelo nit nesto jedem al kile ne padaju, jednu rupu na kaisu prebacio samo
Za dorucak tunjevina ili sardina ili malo slanine, za rucak komad kakvog mesa i nesto priloga i voce jedem, krusaka i jabuka sam pojeo za ova dva mjeseca vise nego za zivota dosadasnjeg

Veljo izbaci voce poslije 13h.

Ja sam obecao da cu vise smrsaviti nego Cika Krol u ovoj godini,drugacije jedem nego prije , vise obroka ali manja kolicina , nista teretana samo setnja (malo ubrzan hod) svaki dan min. 45min (bilo kisa ili sunce ili snijeg). Odjeca kaze da sam izgubio kilazu ali vaga je jos uvijek zakucana na 120kg , kad se pomjeri kazaljka makar malo smatracu to uspjehom. I nisam opterecen da moram odmah i sad smrsati. Do kraja godine imam da guram ovako pa cemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
@Veljo1981 max na dnevnoj bazi jedna banana ili dve jabuke ili dve narandze ali NE POSLIJE 13h.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
veljo1981 je napisao:
Posao kuca jarane, ne stigne se ni spavati, prokleta dusa srpska bi zeljela biti velikosrpska :)

Imas PP

Sent from my HTC One M9 using XDA Labs

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka

motozeljo je napisao:
@Veljo1981 max na dnevnoj bazi jedna banana ili dve jabuke ili dve narandze ali NE POSLIJE 13h.

Ja toga vise pojedem, otprilike 3 banane, 3 jabuke i 3 kruske ali kontajuci bolje to nego svako vece veliki domacinski i kolu
Evo djeca jedu panda smoki, mirisi ali duram, ranije bi ja to njima pojeo uz izliku da oni stignu pojesti jos hrpu smokija a ja upitno, znaci ipak je neki karakter u pitanju

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka

Neki_to_vole_vruce je napisao:
veljo1981 je napisao:

Imas PP

Nemam

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
motozeljo je napisao:
drugacije jedem nego prije , vise obroka ali manja kolicina... ali vaga je jos uvijek zakucana na 120kg

Griješiš silno sinak :D ne povećavaj broj obroka, jer samim tim dižeš i inzulin a kad je inzulin visok nema lipolize (razgradnje masti).
Jedi tri puta dnevno, najedi se ko čovjek.
Nisu masti krive za salo nego šećeri tj. nepotrošena energija iz ugljenih hidrata.
Gojaznost i kod nas kao i u svijetu sve više pogađa stanovništvo, a takođe i inzulinska rezistencija, zato smanji šećere ili bar jedan mjesec ne uzimaj ni voće niti išta slatko, niti hljeb osim izjutra jer u tom jutarnjem se nalazi potrebna količina UH i vidjećeš, u prvom mjesecu na tvojih 120kg mora sletiti oko 10kg.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
motozeljo je napisao:

Sto, sta je to u 13h? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Nenoguce da nemaš veljo

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj ovih hrono-kurac-palac sranja :roll: Troši više nego uneseš. Smanji proste UH (tijesto, krompir, rižu, grašak, grah, uglavnom škrobne namirnice), jedi meso, jaja, mliječno, povrće, orašasto voće (umjereno). Kreći se. Nebitno kako. Hodaj, cijepaj drva, meti dvorište, pješači do posla i natrag. Doručkuj čim ustaneš, pojedi nešto oko 12 i kad dođeš sa posla. Ako imaš rekreaciju prilagodi vrijeme obroka njoj, nemoj ići pretrpan ili gladan. Pašće kile al što je bitnije pašće centimetri.

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Upravo si naveo sva hrono kurac palac sranja. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:24 
Zabavna tema, ja rekao ne treba puno voca, a on 2 kile najmanje...3 banane su skoro kila...jos banane pune secera...hrpa kalorija...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Talija je napisao:
Upravo si naveo sva hrono kurac palac sranja. :)

Jesam rekao da ne smije jogurt al smije kiselo mlijeko? Da ne smije miješati određene namirnice? Da treba na uranku piti kojekakve vodice i sl? Da treba praviti neke preskupe hljebove? Da u određeno doba dana smije jesti ovo, a ne smije ono?

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
FiŠčka aktivnost i regulisana ishrana bi trebali da rade kod svakoga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 89  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]