banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2012, 14:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2012, 14:30
Ja sutra idem kod Kaurina, nadam se dobrom :D ... Davidovic prekrizen, uzas :angry4: !

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Koji Kaurin i koji Davidovic?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 18:39 
Voajer
Voajer

Hertzog je napisao:

Kaurin je u Dento Art-u, kod gimnazije! Cula sam da je odlican zubar... A Davidovic ima ordinaciju kod Vodovoda, tacnije preko puta SUP-a, 2 brata rade :( , tamo sam na zalost isla vise puta jer na pocetku zub djeluje odlicno uradjen... I proslo ljeto nisam tackicu niti jednu imala jer sam kod njih sve odradila... A sada isto djeluju zdravo, ali skoro ispod svake plombe kvar :confused4: . Nisu dobro bili ocisceni... Opet sve ispocetka. :(

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2012, 13:33 
Voajer
Voajer

Bila u Dento-Artu (Kaurin) O:)... Najbolje i najbezbolnije iskustvo do sad :D ...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
smile93 je napisao:
Hertzog je napisao:

Kaurin je u Dento Art-u, kod gimnazije! Cula sam da je odlican zubar... A Davidovic ima ordinaciju kod Vodovoda, tacnije preko puta SUP-a, 2 brata rade :( , tamo sam na zalost isla vise puta jer na pocetku zub djeluje odlicno uradjen... I proslo ljeto nisam tackicu niti jednu imala jer sam kod njih sve odradila... A sada isto djeluju zdravo, ali skoro ispod svake plombe kvar :confused4: . Nisu dobro bili ocisceni... Opet sve ispocetka. :(

I ima Davidovic preko puta Vatrogasne stanice... Tj 2 Davidovica imaju... Jedan je na glavnoj ulici, a drugi je zavucen... I ovaj drugi je meni odlican...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 15:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2012, 17:10
E, ovako i ja imam jedan savjet :)

Od malena sam isla kod Davidovica (tog kod Vodovoda). U pocetku je stvarno ok radio, nista ne boli, sve ok, sve super ... Medjutim, unazad 2-3 godine, strasno je poceo lose da radi, zatvarao mi je zube pod karijesom, pa ne ocisti dobro, pa ja dodjem reklamirati, on nesto profula. Kaze osjetljive desni, bla bla. I bas kao sto neko rece, ZAOBIDJITE GA U SIROKOM LUKU!

Sad imam super novog zubara, medjutim, postalo mi je baas skupo :( Prosli put, zub sa vadjenjem zivca i kocicem me izasao blizu 200 km...
Pa me zanima stvarno, kakvi su ovi na polilklinici?? Kako se cijene krecu?
Zapravo, bila sam jednom na poliklinici. Krajnje uzasan odnos prema pacijentima. Rekla sam im da ne trpim bol, i da moram primiti anesteziju. Dobila sam odgovor, 'da se nista ne mora' i 'tamo su vam vrata'. :mad: :mad: :mad:
I jos sam jednom kod njih slikala zub. Istraumirala se. :cry: Nemaju uopste onaj prekrivac, sto se stavi na grudi, pa da smanji zracenje.
Ni ruke nije oprao, sto je valjda prvo i osnovno... :x

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Kakvi su ovi iz Prima Dente?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 23:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Ima li ko iskustva sa Elit Dent? (tamo kod Medicinske elektronike)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 23:41 
Veteran
Veteran

Kratos je napisao:
ELITE DENT-stomatoloska ordinacija

Zna li neko ista o njima, tj da li je neko kod njih isao, kakvi su, kakve su im cijene...

Planiram otici do stomatologa, ali sam skeptican sto se tice ovih nasi.

Moze li mi neko preporuciti dobrog stomatologa?

Unaprijed hvala.

Ja sam preko ludogpopusta kupio kupon popravka zuba, ciscenje kamenca, poliranje. Radila je jedna jako simpaticna teta, rekao bih kvalitetno (ugradjena plomba mi evo vec par mjeseci stoji na mjestu).
Imam jos možda 2 zubića za popraviti pa se kontam da li da uzmem i trenutnu ponudu (ovaj put PrimaDent) ili da nastavim sa Elit-om... :/

P.S. Guglaj, imaju svoj site sa cijenama.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 10:17 
Voajer
Voajer

Archangel je napisao:
smile93 je napisao:
Hertzog je napisao:

I ima Davidovic preko puta Vatrogasne stanice... Tj 2 Davidovica imaju... Jedan je na glavnoj ulici, a drugi je zavucen... I ovaj drugi je meni odlican...

Podrzavam! Ja sam kod ovog prvog radila nazalost :(... A cula sam brojne pohvale za zavucenog :D. :))

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 10:26 
Voajer
Voajer

[quote="TinaBambina"]E, ovako i ja imam jedan savjet :)

Sad imam super novog zubara, medjutim, postalo mi je baas skupo :( Prosli put, zub sa vadjenjem zivca i kocicem me izasao blizu 200 km...
Pa me zanima stvarno, kakvi su ovi na polilklinici?? Kako se cijene krecu?
Zapravo, bila sam jednom na poliklinici. Krajnje uzasan odnos prema pacijentima.

200KM :scratch: ? Ja sam sad sve izmijenjala plombe, imam jos jedan samo za popraviti xD i izaslo me je toliko za 5 zuba :)... U poliklinici placas participaciju koja se krece od 12 -15 KM, pretezno rade bez anestezije, ali na zahtjev pacijenata daju... Radila je moja drugarica, i fino su oni uradjeni ali ne mogu dugo da traju :/... Valjda postoji bitna razlika u materijalima sa kojim rade... Sto se tice vadjenja, tu mislim da nema problema nikakvih, ali za estetiku i protetiku: privatnik :hello1: . :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 11:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2012, 17:10
smile93 je napisao:
TinaBambina je napisao:

200KM :scratch: ? Ja sam sad sve izmijenjala plombe, imam jos jedan samo za popraviti xD i izaslo me je toliko za 5 zuba :)... U poliklinici placas participaciju koja se krece od 12 -15 KM, pretezno rade bez anestezije, ali na zahtjev pacijenata daju... Radila je moja drugarica, i fino su oni uradjeni ali ne mogu dugo da traju :/... Valjda postoji bitna razlika u materijalima sa kojim rade... Sto se tice vadjenja, tu mislim da nema problema nikakvih, ali za estetiku i protetiku: privatnik :hello1: . :)

Pa evo ovako, da budem precizna - zub me je zabolio, i taj prvi put kad sam otisla uzela je 45 KM, kao prva pomoc, ciscenje i lijek za devitalizaciju zivca, onda drugi put mi je cistila to, i opet stavila neki lijek, to je bilo 30 km, pa za 2 sedmice mi je punila kanale i to je bilo 30 km, i na kraju m ije uzela 80 km, za finalno postavljanje nekog kolcica metalnog, jer je valjda puno zuba otislo.. u medjuvremenu 2 slikanja zuba po 7 km, to je 14, dakle, taj me zub izasao tacno -199KM. :roll: sta znam, sve u svemu, perfektno je uradjeno, ali kosta opasno......
Hm, vidjela sam sad na ludiPopust.com ponudu Prima denta, to bi bilo super, mada sam malo skepticna. Jel imao jos ko iskustva s njima?

Poslednji put menjao TinaBambina dana 01 Sep 2012, 12:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2012, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012, 09:36
Svako lijecenje zuba je skupo , jer zahtjeva dugotrajan i mukotrpan rad ! Koji se nazalost u velikom procentu nezahvalno zavrsi !

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 13:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
E jel' mi moze neko reci koja je stomatoloska ordinacija u onom kao 'shopping' centru preko puta nove zgrade vlade (iza Borcevog stadiona). Tamo sam bila prije par godina, ali sam izgubila njihov broj telefona. Samo se sjecam da se jedan od zubara zvao Ivica, a da je drugi (extra lik) bio neki Srbijanac. Hvala

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 21:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:30
zna li neko dobrog zubara koji radi fiksne proteze ali da nije previse skup?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2012, 18:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Ako imaš zdravstveno mislim da rade i na poliklinici proteze. Raspitaj se tamo prvo.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Kakva je razlika između višepovršinske i jednopovršinske plombe?
Koja je cijena plombiranja u prosjeku u BL, ali da je zadovoljavajuća usluga pošto mi je malo se otkinula plomba?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 22:21 
Veteran
Veteran

neizreverbiliziran je napisao:
Koja je cijena plombiranja u prosjeku u BL, ali da je zadovoljavajuća usluga pošto mi je malo se otkinula plomba?

Po privatnim ordinacijama 30-60.
Naravno da nije!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 12:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Feb 2009, 14:15
Ja stalno idem kod Dr Zerajica na Rebrovcu,i dosad nije bilo nikakvih problema,a njegov sam pacijent godinama,jos dok je radio kod Dr Vukovica!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 12:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Feb 2009, 14:15
Poznajem licno i Davidovice,ali nisam znao da su poceli fusariti. Meni su bas izgledali ok,doduse ne znam ih kao pacijent!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]