pcelica_501 je napisao:
e svega cu se ja nacitati ovdje.....sutnja je ponekad bolja od rijeci....jel drinin, jel i 40 dana babina mora da se ispostuje pa da bi bili savjesne majke?
немој банализовати нема потребе. Данашње мајке (усудићу се па рећи,јер је жива истина) су лијене и тотално необзирне,наравно има изузетака. Данашњој мајци сасвим је нормално новорођенче држати у крилу и пушити истовремено ,срати му по фаци. А када се не дај боже нешто деси,свак је крив само не дувански дим,само не она, то је тужно.
Још је тужније да исте те мајке никада неће признат,научно доказану ствар,да никада неће признат кривицу. А када се дијете роди с хендикепом или маном све је друго криво,од црне магије до осталог,само не њихово свакодневно пушење 1-2 пакле цигарета,јер забога коме је још цигарета наштетила у трудноћи???
Citiraj:
normalno.
i ne smije majka oprati kosu 40 dana, i ne smije po mraku susiti ves napolju i ne smije prosipati mrvice sa stola sto jede-da ne nahrani djavole.
a da, crveni koncic oko ruke sam zaboravila.
moraizam,primitivizam i 20godina RS
још један примјер карактеристичног женског незнања и оправдања. Али добро, свјестан сам ја да некој зависници о дувански дим не могу исправит свијест,нити то желим,ал се барем надам да убудуће нећу морат бити свједок оваквих и сличних оправдања, још једном понављам нек је стид сваку женску особу (прву моју ако будем икад имао ћерку) која пуши у току трудноће,те кад се беба роди држећи је у наручју. СТИДИТЕ СЕ ЖЕНЕ!
А ти евидентно си или сујевјерна или желиш скренути с проблема,то је опет твој проблем (не знам те и не знам да ли пушиш)ако пушиш овакве небулозе и могу разумјети донекле.
Ако ти смета 20 година Републике Српске одеш фино из ње и сви ми ћемо бити сретнији због тебе,јер ти више неће сметати.