banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ginekolog
PostPoslato: 30 Maj 2008, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ja cuo da je Dr. Vesna Curic daleko najjaca u poslu

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 09:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2007, 09:48
ronny_legenda je napisao:

Slazim se, jeste

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 09:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2007, 12:13
jelena 14 je napisao:
ronny_legenda je napisao:

Slazim se, jeste

Vesna je u Jeleni ?

znaj, tek tad je pocelo...

Milan Mladenovic-EKV

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
jelena 14 wrote:
ronny_legenda wrote:

Slazim se, jeste

Vesna je u Jeleni ?

Da

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 11:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Maj 2008, 10:35
Ja u Jelenu vise ne idem, imala sam krajnje neugodno iskustvo sa Dr Milicem. Imala sam izrazito jako bijelo pranje, mama se zabrinula i odmah zakaze pregled. Inace ona ide kod Vesne Curic ali je Vesna bila na odmoru tih dana a mama nije htjela da ceka i zakaze me kod Milica. S obzirom da mi je to bio prvi pregled, nije me nesto boljelo ali komentari su mu, blago receno, krajnje neprijatni.
Prvo, krenem ka onoj uzasnoj stolici a on ce, citiram: "Ajmo, guza dole, koka gore." ?!?!! Ja se pogubila. Sjednem a on kaze nesto u smislu, ovako volim, kad je lijepo depilirana a ne kad mi dodje sva obrasla... I na kraju kad uzimao papa test, malo me zaboljelo, ja se mrdnem a on: "Sad bih ti nesto rekao ali necu" ?!?? Stvarno mi je bilo neugodno.
Nakon ovoga ja sigurno vise ne idem kod muskog ginekologa.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 12:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2007, 09:48
bokicka je napisao:
Ja u Jelenu vise ne idem, imala sam krajnje neugodno iskustvo sa Dr Milicem. Imala sam izrazito jako bijelo pranje, mama se zabrinula i odmah zakaze pregled. Inace ona ide kod Vesne Curic ali je Vesna bila na odmoru tih dana a mama nije htjela da ceka i zakaze me kod Milica. S obzirom da mi je to bio prvi pregled, nije me nesto boljelo ali komentari su mu, blago receno, krajnje neprijatni.
Prvo, krenem ka onoj uzasnoj stolici a on ce, citiram: "Ajmo, guza dole, koka gore." ?!?!! Ja se pogubila. Sjednem a on kaze nesto u smislu, ovako volim, kad je lijepo depilirana a ne kad mi dodje sva obrasla... I na kraju kad uzimao papa test, malo me zaboljelo, ja se mrdnem a on: "Sad bih ti nesto rekao ali necu" ?!?? Stvarno mi je bilo neugodno.

Vjerujem da je tako bilo, moja sestra je odustala od Jelene zbog dr.Milica prilicno je neukusan u komentarima a njoj je cak bez ikakvih pregleda detaljnijih rekao da mora raditi tumor markere jer ne izgleda dobro, mozes misliti, ona se pogubila, cak smo do beograda stigli, nema pojma sva ta prica.
Ali dr.Curic je nesto drugo, vjeruj mi, mnogo mi je pomogla i nije joj tesko da sve detaljno objasni, nece ti naturiti nepotrebne preglede, valjda se kod nje zato tako dugo ceka. Pokusaj otici i bit ces zadovoljna sigurno.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kliniku "Jelena" bije jako loš glas... Djevojka koja je bila njihov pacijent zamalo da podlegne zbog ljekarske nemarnosti... Naime dijagnostikovana joj jaka upala jajovoda i kljukali je raznoraznim lijekovima da bi na kraju došlo do perforacije usljed poodmakle vanmaterične trudnoće... Sreća pa nisu svi ljekari kao oni u Jeleni pa su je spasili na vreme...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
bokicka je napisao:

E upravo zbog ovoga ja nikad ne bi otisla kod muskog ginekologa...Strasno :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ma svejedno mi je muško-žensko nikad nisam pravila tu razliku, samo neka je dobar doktor.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
I to sto kazes, ali ja uvijek idem zenskom..Tj.kod te zene idem stalno...I super je..A to je najbitnije...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2007, 12:13
MisS_DeviL je napisao:
I to sto kazes, ali ja uvijek idem zenskom..Tj.kod te zene idem stalno...I super je..A to je najbitnije...

Kod kojeg ti ides?

znaj, tek tad je pocelo...

Milan Mladenovic-EKV

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2008, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Evo ja sam danas (1. put) bila kod ginekologa i to ni manje ni više kod muškog :)

I odlično je sve prošlo. Čika Dr Goran Đukić u poliklinici. Uopšte mi nije bilo neprijatno. Kao da sam otišla pregledati ne znam ni sama šta, mislim na opuštenost i njegovu profesionalnost. Sasvim korektan pristup pacijent-doktor. A i ostale tete u čekaonici su ga pohvalile :)

Pa eto, ne znam zašto idete kod privatnika. Mene je taj danas pregled koštao 3 KM, jedino kad se uzima papa test onda je negdje oko 7-8 KM, a što se stručnosti tiče, mislim da apsolutno nema razlike.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Evo ja sam danas (1. put) bila kod ginekologa i to ni manje ni više kod muškog :)

I odlično je sve prošlo. Čika Dr Goran Đukić u poliklinici. Uopšte mi nije bilo neprijatno. Kao da sam otišla pregledati ne znam ni sama šta, mislim na opuštenost i njegovu profesionalnost. Sasvim korektan pristup pacijent-doktor. A i ostale tete u čekaonici su ga pohvalile :)

Pa eto, ne znam zašto idete kod privatnika. Mene je taj danas pregled koštao 3 KM, jedino kad se uzima papa test onda je negdje oko 7-8 KM, a što se stručnosti tiče, mislim da apsolutno nema razlike.

Jeste samo što sam ja 4 puta išla u polikliniku i moja uputnica nije bila "hitna" tako da sam vraćena svaki put, bez obzira došla prva ili dvadeseta... :( :( :( Hitnije su bile tete od 50-60god... Šta bih... Odustala... :confused1:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Nije mi jasno.
Odbili te :-?
Jesi li došla ujutru u 7 ili poslijepodne u 1 kad se dijele brojevi pa te odbili ili kako već ?
Svi su juče došli na red, kakva god im uputnica bila...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Nije mi jasno.
Odbili te :-?
Jesi li došla ujutru u 7 ili poslijepodne u 1 kad se dijele brojevi pa te odbili ili kako već ?
Svi su juče došli na red, kakva god im uputnica bila...

Da odbili, doslovce...
Pa dva jutra sam došla pre pola sedam, a dva dana popodne, kad se dijele brojevi naravno i svaki put me sestra vrati, dođi sutra ujutru, dođi sutra popodne, i ta ista me svaki put odbije "Žao mi je, ali nije hitno, dođi drugi put"
A to što na mojoj NEhitnoj uputnici stoji ozbiljna dijagoza, nema veze... Bitno je da babe budu pregledane...
A daaaaaaaaa!!! Kako sam zaboravila... Ispred mene djevojka, tj žena došla na kontrolni pregled, 25 dana nakon poroda i vratiše i nju... :confused2: :confused2: :confused2: Mislim se, šta ja radim ovdje :confused3: jedino da sam došla sva krvava sa odlivom,(izvinjavam se muškom dijelu foruma na detaljima) možda bi me neko i primio!!!
Eto...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 12:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
Da li je iko od vas radio u b.l, kod drzavnog ili privatnog ginekologa ova 4 ciljana ginekoloska brisa:
bris na klamidiju
bris na hpv
bris na ureaplazmu
bris na mikroplazmu?

Da li na vasu inicijativu ili doktorovu? Kolika je cijena tih briseva?
Malo sam citala po netu da je to veoma bitno uraditi jer se neke bolesti i virusi ne mogu ocitati na papa testu. Eh sad cisto da zadovoljim svoju znatizelju i ja bih to voljela uraditi. Sljedeci put kad budem isla ginekologu pitacu ga za te briseve. Do sada mi on nikada nije pomenuo da se tako nesto radi.
A evo vam link pa procitajte. Mislim da je jako korisno da znamo i za ovo.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=324144

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
dobro pokusacu preformulisati svoj stav na ovo sto sam procitao i probacu biti malo kulturniji ako mi uopste dozvoljavate da pisem na ovoj temi posto sam musko
e ovako - dvije osobe su iznijele i podijelile sa nama svoje neugodnosti koje su dozivjele kod ginekologa
meni nije jasno kako nisu odreagovale na takve provokacije i ako jesu da kazu kako jer to je cisto provociranje i ispipavanje dokle je zensko spremno ici da ne kazem insinuacija na neki sexualni cin
reci pacijentici da je fino sto je depilirana a nije cupava i zarasla,da je bas uska i da se vidi da nije radjala,da spusti guzu dole a koku gore,sad bi ti nesto rekao al necu itd itd
onda samo masta moze razviti npr ostatak pitanja i konstatacija koje je taj covjek uputio ostalom dijelu svojih zenskih pacijenata
i da li je to normalan covjek i da li je to odnos doktor - pacijent
ja da sam zensko ne bi mu to presutio i potrudio bi se da to izadje na vidjelo i da to objavi neko od medija pa makar morao dati i svoj identitet u javnost
eto malo kulturnije sam prenio svoju misao i nadam se da sad nece biti obrisano jer stvarno me ovo iznerviralo opasno ne znam sto ali je tako

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
princo je napisao:
dobro pokusacu preformulisati svoj stav na ovo sto sam procitao i probacu biti malo kulturniji ako mi uopste dozvoljavate da pisem na ovoj temi posto sam musko
e ovako - dvije osobe su iznijele i podijelile sa nama svoje neugodnosti koje su dozivjele kod ginekologa
meni nije jasno kako nisu odreagovale na takve provokacije i ako jesu da kazu kako jer to je cisto provociranje i ispipavanje dokle je zensko spremno ici da ne kazem insinuacija na neki sexualni cin
reci pacijentici da je fino sto je depilirana a nije cupava i zarasla,da je bas uska i da se vidi da nije radjala,da spusti guzu dole a koku gore,sad bi ti nesto rekao al necu itd itd
onda samo masta moze razviti npr ostatak pitanja i konstatacija koje je taj covjek uputio ostalom dijelu svojih zenskih pacijenata
i da li je to normalan covjek i da li je to odnos doktor - pacijent
ja da sam zensko ne bi mu to presutio i potrudio bi se da to izadje na vidjelo i da to objavi neko od medija pa makar morao dati i svoj identitet u javnost
eto malo kulturnije sam prenio svoju misao i nadam se da sad nece biti obrisano jer stvarno me ovo iznerviralo opasno ne znam sto ali je tako

wow,iznenadjujuca reakcija za jedno musko,svaka cast
kod doticnog doktora nisam bila ali sam se naslusala ruznih prica o njemu
ja ovakva impulsivna kakva jesam i te kako bih odreagovala na takav komentar,prisjelo bi mu,samo nije mi jasno,svi znaju kakav je i svi o tome pricaju a niko nista ne poduzima kao ni za sta lose u ovom drustvu
kako bi se vi svi osjecali da vam neko tako razgovara s kcerkom,majkom,sestrom,zenom... :mad:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
ma treba mu dati da gleda polne organe, ali muske, u nekoj kazneno-popravnoj ustanovi...da dozivi jedan O.Z. , a moze i da ispita granice svoga humora i humoristicnih dosjetki...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 08:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Avg 2008, 08:54
da li dr Jadranka Topic radi na poliklinici ili ima negdje privatnu ordinaciju?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]