banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1888 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 95  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Trčanje u BL...
PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Gledao sam patike u Intersportu, imaju 2-3 modela oko 100KM, ostali su uglavnom oko 200.
Otići ću i do Juvente da vidim.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:40 
Hertzog je napisao:
Trci u parku MS, krug ti je 1,1Km, malo odu zglobovi od betona, ali ako imas OKi patike nije problem, bolje i to, nego na neki kamen da nagazis kod gimnazije a i prijatnije je okruzenje

Nema frke od betona, nema ni 100 metara da se mora trcati po istom (ako se najveci krug pravi).

Ja 6 ili 7 krugova napravim kada trcim, uglavnom trcim na vrijeme.

Mozda je bolje da ides na neki stadion ako ima u blizini, ipak je bilo koji teren mnogo bolji sto se tice zglobova.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa ima ovaj pomoćni stadion, odma pored glavnog...Nit je ograda ikad zatvorena, a viđao sam da ljudi trče tuda, a travnato je...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hertzog je napisao:
Trci u parku MS, krug ti je 1,1Km, malo odu zglobovi od betona, ali ako imas OKi patike nije problem, bolje i to, nego na neki kamen da nagazis kod gimnazije a i prijatnije je okruzenje

Trcim oko Gimnazije zato sto je jako blizu od stana. To je jedini razlog. Ne oduzima previse vremena, a moze se pristojno istrcati. Do parka mi se ne da ici, previse vremena bi mi otislo do tamo i nazad :oops:
Istina, mnogo je prijatnije trcati npr na Sehitlucima nego oko Gimnazije. Svjez vazduh, suma, milina :D

Citiraj:
Gledao sam patike u Intersportu, imaju 2-3 modela oko 100KM, ostali su uglavnom oko 200.
Otići ću i do Juvente da vidim.

Ima i u Juventi modela koji kostaju 150+ KM, ali to je nova kolekcija.
Ja sam svoje platio 60KM al' sam imao srecu da je to poslednji par pa im je cijena bila jos dodatno snizena.
Inace se vrte oko 80-90KM u zavisnosti od modela. Mislim da to koji je model u pitanju i ne igra neku veliku ulogu posto niko od nas nije nikakav pro trkac.
Ja sam patikama bas zadovoljan, danas kad sam isao na Sehitluke mnogo mi je bilo udobnije i prilikom trcanja i prilikom setanja nego kada sam ranije oblacio "obicne" patike.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 21:02 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2011, 20:51
Jel neko od vas vidio Dodika u BL kako trci?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 21:05 
SRBO je napisao:

Zar on moze trcati? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:09 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2011, 20:51
Pa mozda se covek sprema za duge staze :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
tensSa je napisao:
SRBO je napisao:

Па он и баскета игра.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Predlazem tri lokacije za trcanje

1. Park Mladen Stojanovic
2. Igraliste gimnazije
3. Bulevarom revolucije

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
tensSa je napisao:
SRBO je napisao:

Па он и баскета игра.

ja sam ga video jednom kako vozi traktor gore u aleksandrovcu kod onog vlasnika tamarisa janjetovica na njegovom imanju

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Ne valja cesto trcati kruzno, postane monotono, opada tempo, psihicki pritisak je veci. Najbolje je zacrtati si turu po nekim mirnijim ulicama i polako, 20-30 min u jednom pravcu, onda natrag.

Patike jesu bitne, veoma je vazno da su running model iz vise razloga.

Prvi je taj sto su rastezljivije i mekse u kljucnom potezu oko prstiju. Pokusajte saviti vrh patike prema jeziku i sve ce vam biti jasno, ako uporedite model za trcanje i obicni model. To nije samo bitno za performanse i odsustvo zuljanja, vec jos vise za patiku samu, jer su tako slagane i pravljene od takvog materijala da izdrze nebrojeno mnogo naprezanja tog tipa, dok obicne patike za hodanje ce najvjerovatnije da popucaju na tom dijelu, vasa koza zasigurno hoce.

Djon je presudan jer se ne pravi kruti i tvrdi djon vec se od posebnih smjesa dobija vise pjenast djon, koji apsorbuje udarce i drasticno pomaze po asfaltu, uz running patike po asfaltu je neuporedivo mekse trcati i nema upala tetiva i tolikog trosenja zglobova.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
tensSa je napisao:
Hertzog je napisao:
, malo odu zglobovi od betona, ali ako imas OKi patike nije problem,

Mozda je bolje da ides na neki stadion ako ima u blizini, ipak je bilo koji teren mnogo bolji sto se tice zglobova.

Зглобове не дере бетон, колико неправилно трчање и лоша обућа.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dangerous.datula je napisao:
Ne valja cesto trcati kruzno, postane monotono, opada tempo, psihicki pritisak je veci. Najbolje je zacrtati si turu po nekim mirnijim ulicama i polako, 20-30 min u jednom pravcu, onda natrag.

Patike jesu bitne, veoma je vazno da su running model iz vise razloga.

Prvi je taj sto su rastezljivije i mekse u kljucnom potezu oko prstiju. Pokusajte saviti vrh patike prema jeziku i sve ce vam biti jasno, ako uporedite model za trcanje i obicni model. To nije samo bitno za performanse i odsustvo zuljanja, vec jos vise za patiku samu, jer su tako slagane i pravljene od takvog materijala da izdrze nebrojeno mnogo naprezanja tog tipa, dok obicne patike za hodanje ce najvjerovatnije da popucaju na tom dijelu, vasa koza zasigurno hoce.

Djon je presudan jer se ne pravi kruti i tvrdi djon vec se od posebnih smjesa dobija vise pjenast djon, koji apsorbuje udarce i drasticno pomaze po asfaltu, uz running patike po asfaltu je neuporedivo mekse trcati i nema upala tetiva i tolikog trosenja zglobova.

Koje marke i koju tacno seriju predlazeS?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

+1
Ovo sam ranije dok sam trcao na Gimnaziji osjetio na sopstvenoj kozi. Jednostavno se u jednom momentu "smorim". Imam kondicije da nastavim trcati, al' mi jednostavno postane dosadno i vratim se kuci. Poslije toga sam si zacrtao turu, "krug" po gradu koju moram odraditi iz prostog razloga sto ostadoh na po' Starcevice ako ju ne zavrsim do kraja :lol:
Sad po kruznim stazama trcimo nas 2 ili 3 (srecom, formom smo svi tu negdje) pa onda jedni druge "vucemo".

Cobra, ja stvarno ne vjerujem da rekreativci poput nas ce osjetiti posebnu razliku u modelima. Sto dangerous.datula rece, bitno je da su patike za trcanje i da tebi na nozi odgovaraju, a sad dal' su Adidas il' Nike il' Asics il' nesto cetvrto mislim da igra manju ulogu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Sve je to slicno danas ako su specijalizovane za trcanje (dzoging, ne sprinterice niposto!), sa adidasom sam imao sjajna iskustva pa bih njih mogao preporuciti, samo pogledas unutra da pise na mjestu gdje ti naljeze peta na ulosku pise running, isprobas djon je li savitljiv i mekan, i gledaj da su pravljene od mrezica koje disu jer ce ti se drasticno manje znojiti noge, znao sam istrcati desetak kilometara ljeti i suhih carapa zavrsiti, patike imam 8 godina, nikad nisu oprane a iz njih mirise (nisam ni pudere koristio, samo svaki put ciste carape), ovako izgleda, ima i crnih i sviih, bijelih diskretnih modela:

Slika

Poslednji put menjao dangerous.datula dana 15 Maj 2011, 22:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam uzeo nekidan Skechers Tone-Ups patike za džoging ali meni služe za osmosatno stajanje i sat i po šetnje dnevno.Super udoben i ekstra lagane.Malo drečave.129 maraka.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja imam vec nekoliko godina running shoes asics koje su zaista udobne,mada ja sad rijetko trcim ,najcesce sam ih nosila u teretanu,cini mi se da su im djonovi nekako najsiri od vecine drugih modela pa nekako "kabasto" izgledaju...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Koje patike koriste profesionalci na trkama 100m - 200m

Takve patike zelim da kupim !

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
cobraunited89 je napisao:

Sve je to slicno danas ako su specijalizovane za trcanje (dzoging, ne sprinterice niposto!)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 23:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
cobraunited89 je napisao:

Sve je to slicno danas ako su specijalizovane za trcanje (dzoging, ne sprinterice niposto!)

znam za dzoging patike to je ok. kupicu ih sutra kad mi legne na racun idem odma u nike shop///

Ali gde mogu nabaviti sprinterice koje koriste profesionalci?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1888 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 95  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]