Hhe .. znae onu staru:
kad nekog hoce - hoce
sto ce reci neki se muce da naprave dijete, kontaju da su sterilni a caka je u ciklusu i nista vise ..
a neki se opet paze i mjere, broje, koriste zastitu a beban zakmeci nakon 9 mj.
U principu i nije bas lako ostati u drugom stanju, ako se uzme u obzir koliko je jajna celija "ziva" i spremna za oplodnju dolazimo do zakljuca da se ponekad treba i "potruditi oko pravljenja bebacha"
ali "mali bijeli" znaju ostati u zenskom organizmu zivi cak i 2-3 pa i 4 (rekorderi, ko na mozda ima i jacih) dana tako da se taman nakace kad se jajna c. "otvori"
cekaju smradovi jedni podli ... cekaju

)))
o astroloskim metodama racunanja sam i ja citao, kratko, u par navrata, ali vader ce vam ne sumnjam to detaljno napisati ...
no prezervativ je ipak neprevazidjen

)
pored zadrzavanaja ejakulata u sebi, cuva "vlasnika" ili potencijalnu zrtvu (zenskog pola) i od bolesti .. a bolesti ima mali milion... to sto umanjuje osjecaj je manje-vise, ako je glava u pitanju moze i skroz da ga ugusi

))))
naravno ima i tih baksuza koji osjete onaj 1% (ne)sigurnosti prezervativa
kad hoce onda hoce

))
p.s. ja sam cesto razmisljao o tome kako bi bilo lijepo kada bi mi (ljudi) mogli kontrolisati mnoge stvari .. pa tako i zene vlastitu plodnost (ili muskarci plodnost spermatozoida) .. lakse bi bilo... a kad treba bebana napraviti jednostavno "pozelis" tj "ukljucis" plodnost i to je to ..
za sad su to samo mastanja, da se tako nesto sutra otkrije [(ko kaze da vec nije, kad eksperimentisu sa genima maksimalno)] ne bi me cudilo
Toliko od mene ...