majlili je napisao:
Najgora je napisao:
Drago mi je da si pronašla rješenje za svoje bolove, ali ne znam šta je toliko novo i revolucionarno u tabletama ibuprofena?
Ima ih i od drugih proizvođača i u drugim oblicima npr. šumeće koje brže djeluju, i jačih doza ...
Marketing čini čuda, ali neka teme..
a bas sam to htjela napisati...em marketing em psiha cini cuda.... evo najgora kao covjek iz te oblasti i ja kao neko blizak toj oblasti..

reklabih da je to sve mane vise isto te da se izrazim rijecima obicnog covjeka isto sr..e samo drugo pakovanje, al doslovno..
A jbg, nemojte mi reci da sam si umislila jer nisam taj tip ljudi. Doktoru idem kada ne mogu da hodam. Pila sam i druge tablete i kontala sam da sebi umisljam da mi NE POMAZU. Iskreno, kada sam ove probala prvu put kontala sam da od toga nema nista, medjutim, MENI su pomogle. Sve mozete reci ali ne mozete mi reci da sam umislila ono sto nisam. Pila sam i te cajeve, uzimala od travara neke splacine, pila i repten K koji svi hvale da pomaze, isla kod ginekologa koji mi je reko DA SE MORAM UDEBLJATI JER IMAM TAKAV STOMAK KOJI MI PRITISCE ZELUDAC PA POVRACAM I DA CE BOLOVI PRESTATI KADA RODIM DIJETE.
Ja sam htjela pomoci drugim djevojkama i zenama. Nisam ovo postovala da mi neko skenira psihu. Meni je pomogao, a sta je u njemu ne znam niti me interesuje, dok mi pomaze mogu stavljati i drogu u njega. Mene i dalje boli ali manje. Zadnji put me je takodje boljelo ali bar ne zavrsim u hitnoj. Zao mi je sto sam ovo postovala, nisam znala da sam umislila. Izvinjavam se djevojke...ne pomaze- ja sam samo umislila pa ce me opet poceti da boli.
poz
p.s. Ako neke tablete pomazu meni ne mora znaciti da ce i vama. Moja drugarica je uzimala jace tablete nego ja, njoj su pomagale meni nisu. Ah, da, psiha!
p.s.2 Nikakav marketing me nije natjerao da ih koristim. Mama mi ih je slucajno kupila mnogo prije sto sam vidjela reklamu za njih, a vidjela sam ju prvi put prije 3 mjeseca.