To sto muskarci manje prilaze je problem sto su djevojke dosta "hladne"... Pa sta mozete onda ocekivati od nas muskaraca... ima njih koje te smekaju citavo vrijeme, pa kad im pridjes onda glume neku princezu ili kad ih pitas za broj ili da izadjete koji dan na kafu, svakoj bude spika: "joj, ne dajem ja tako lako brojeve, pa imam ispite ovih dana, mnogo ucim" i sl. fazoni... Pa se onda ubij nekom spikom, hoce li se smilovati dati broj ili da izadjemo, pa nismo mi muskarci "prosjaci"...
Nisu sve takve, ali ajde znaj, saznat ces kad dobijes korpu
Onda, isto situacije sto se cesto znaju vidjeti po kaficima i klubovima... Stoje dve djevojke pored nas, mozda 20-ak god. imaju, i neki momci preko puta nas ih non-stop gledali, posalju konobara da ih pita sta ce piti, da ih caste oni momci, one odmah naruce i jedna i druga Bacardi Breezer... nakon 5 min prilaze njih dvojica i upoznaju se, a njih dve nisu se ni jednog trena nasmijale, mrtve-hladne, ozbiljne... a njih dvojica normalnu spiku imaju, nista napadno i one kako ih sam malo pratio samo sto ne kazu, da odjebu
Kao prvo, da imaju malo samopostovanja, nebi od svakog uzimale pice i jos ne tako skupo, a kao drugo, mogle su bar malo popricati s njima kako dolikuje,... A, te klinke (moram ih tako nazvati

) slatke boli glava, normalno, ne napadno obucene... i ajde znaj sad kome prici, a kome ne

Pored takvih cura, svaki muskarac bi izgubio samopouzdanje... pa se zato djevojke, nemojte cuditi sto ne prilazimo...