banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: ab shaper u BL?
PostPoslato: 16 Jan 2006, 13:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Avg 2005, 19:28
tražim da kupim to čudo u banjaluci, ali nikako da nadjem. pomoć?

i ima li ko iskustva s tim?

pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ako je to ono isto cudo za trbusnjake sto se reklamiralo preko teleshopa...poznajem 2 osobe koje su navedeni kupile i obema je puklo nakon vrlo kratkog vremena.

Po meni je mnogo bolja varijanta platiti pola godine fitnesa za taj iznos, ili kuci raditi trbusnjake, legnes na pod gurnes noge ispod ili na krevet i raspali :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
simplicity je napisao:
ako je to ono isto cudo za trbusnjake sto se reklamiralo preko teleshopa...poznajem 2 osobe koje su navedeni kupile i obema je puklo nakon vrlo kratkog vremena.

Po meni je mnogo bolja varijanta platiti pola godine fitnesa za taj iznos, ili kuci raditi trbusnjake, legnes na pod gurnes noge ispod ili na krevet i raspali :D

svaka cast! Imam prijateljicu koja je postala ovisna o home shopping-u.. nema sta nije dosad porucila, uglavnom te fitnes uredjaje.. sve je to isto otprilike, ali sto je najgore - nikad vrijedno te cijene koju platis

ja bas volim otici u fitnes, zabavno, uvijek sretnes neku raju, a i raspolozeniji si da uradis vjezbe kad nisi sam..
trbusnjake obicno radim cim se ustanem, dok se jos nisam ni umila takoreci :oops: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
mislis na ovo????

Slika

ma daj molim te, isti efekat mozes postici i redovnim vezbicama od 10-tak minuta ujutro i navece....ja sam tako alergicna na te stvarcice home shopping , sve je to samo reklama napucana do bola...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 21:56 
Voajer
Voajer

ali problem je što ja nemam živaca raditi trbušnjake...obično me zaboli vrat, kako sam na tepihu sve me počne bockat' i...umorim se :D

a ovako bi bar izbjegao 2 problema :S

a vidio sam još nešto što bi moglo biti zbodno, nešto kao neka daska kojoj se stepen nagiba može prilagođavat' i onda neki kablovi koji se vuku...bilo je i to na teleshopu mislim?

i gdje je radnja tog teleshopa, je l je imaju uopšte?

ps. za teretanu nemam vremena, dok ja odem do tamo i nazad to je sat vremena, a ovako mi je praktičnije, u svojoj kući.

pozdra svima i hvala ovim koji su mi do sada pomogli: stigmata, cosma & simplicity ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja pokusavam da nadjem nekoga ko je kupio nesto slicno ali da ga koristi. buraz uzeo onaj klinac sto guras po patosu. i zamisli bili su velikodusni pa mu "poklonili" podmetac za koljena :) naravno nije nikada ni 5 minuita sastavio sa tim...

ja kad sam vidio sta je on platio 60KM smijao sam se da su me zalijevali vodom da dodjem sebi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
tockic je odlichna stvarcica, ne znash dok ne probash. u teretanu koju posjecujem sluchajno imaju taj fazon i vjeruj mi, stvarno postizes odlican efekat. dodushe opruga se brzo sjebe, ali ruku na srce, ona tu uopshte nije ni potrebna jer samo olakshava "voznju".

taj ab-shaper je totalno glupava naprava...stigmata ti je sve fino objasnila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Saray je napisao:
i gdje je radnja tog teleshopa, je l je imaju uopšte?

pa to i jeste poenta. nemaju. kupuješ putem telefona. uprati na nekoj lokalnoj televiziji broj, pa pozovi ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Saray je napisao:
ali problem je što ja nemam živaca raditi trbušnjake... ;)

a mislis da ces imati zivaca lomiti se na ovoj napravi???
mozda prva dva dana....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 12:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
obično me zaboli vrat, kako sam na tepihu sve me počne bockat' i...umorim se

Ti k'o iz reklame. Poenta vjezbe i jeste u tome da se ulozi napor.

To nisu sprave za vjezbanje vec sprave za ljude koji nemaju cistu savjest povodom vjezbanja. S njima samo ispa'ne k'o fol da se vjezba nesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 15:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma kupi onaj vibrator sto se zakaci na stomak, pa ti gradi trbusnjake.
Svi bi nesto bez napora, e ne moze...
Na reklamama su likovi koji su pola zivota proveli u teretanama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Saray je napisao:
ali problem je što ja nemam živaca raditi trbušnjake...obično me zaboli vrat, kako sam na tepihu sve me počne bockat' i...umorim se :D

pa mislis na na ovome ne redis sama trbusnjake, mislis da sprava radi? :lol:
I za ovu spravu ti treba i snaga i kondicija..ako hoces da radis pravilno.
Ja sam radila na tome trbusnjake. I ako mislis da je sve onako lako kao na reklemi, varas se. A uz tu spravu dobijes prirucnik o zdravoj ishrani, gdje ti izdiktiraju dijetu, i pola sata prvih na akseti samo pricaju o ishrani, pa tek ond amalo vjezbi na spravi.
I onda se ja pitam, a zasto palcati 100-200 KM (ne sjecam se tacno ni koliko to kosta ?:) )

I da,pukne onaj nastavak za noge dole gdje je spojen za ovu podlosku na kojoj se lezi...
Ja ti i dalje predlazem da legnes na pod noge podignes uz zid i kud ce ti bolji AB sejper :D

A ako opet insistiras, znam da ima u Mejdanu prodavnica teleshopa, u blizini Sakibove mesnice, tacnije u ulici gdje su Klindici. A takodje imas nesto od teleshopa i na predulazu Tropika.
Sretno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 21:24 
Voajer
Voajer

Citiraj:
znam da ima u Mejdanu prodavnica teleshopa, u blizini Sakibove mesnice, tacnije u ulici gdje su Klindici. A takodje imas nesto od teleshopa i na predulazu Tropika.

hm...sakibova mesnica? klindići? objasni mi malo detaljnije molim te, ne poznajem baš tako dobro mejdan.

ono što ti ja znam na mejdanu je dvorana, stadio fk naprijed, zubarska ordinacija bilić, ona nova džamijica i to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 00:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
kupovanje sprava iz tele shopa je porez na budale jer da li stvarno mislite
da cete skinuti stomak vjezbajuci 10/15 min ? ili koriiscenje elektro stimulacije u te svrhe je totalni promasaj + sto se nestrucnim djelovanjem mogu ostetiti neuromisicni senzori , a druga stvar je da se time ne mogu jacati i stvarati misicna masa i prica da ne znam oni zamjenjuju 300 trbusnjaka nema pada u vodu jer nema aktivnog rada misica kao i stvaranje akcionog potencijala -podrazaja nervnim putem (dakle voljnim putem ) i sa time se samo moze zadrzati postojece stanje misica , a ljudi koji reklamiraju uredjaje su iz teretana i placeni su da reklamiraju proizvod koji cisto sumnjam da sami koriste, (inace se slicna eletkro stimulacija se koriste u elektro terapiji kod pareze / paralize , dakle kod pacijenata gdje opet zavisi od ostecenosti nerva ima rezultata , a ne kompleksasa i konzumenata )

dakle ako zelite skidati stomak prvi preduslov je VOLJA i istrajnost ako to imate rezultati nece izostati (ako to nemate nemojte se za dzaba muciti) , najbolji nacin je trcanje u skladu sa fizickim mogucnostima (recimo prvu sedmicu 10/15 minuta be\z stajanja , pa svake 2 sedmice povecavati vreme za nekih 5 minuta , kao i omrazeni razni trbusnjaci (standarni , na klupi pocetni polozaj na ledjima i noge vise preko kraja ivice klupe odiznje i spustanje ispruznih do visine klupe , i jos jedna vjezba sa istim pocentim polozajem sa tim da se noge savijaju i ispruzaju(sa zadrzavanjem ispruzenih nogu preko ivice ne spustanje nogu na pod (dakle noge su ekstenziji nogu fleksija nadkoljenice do 90 ' i preporucujem dakle pocetni polozaj na ledjima pritisak prstima 5 - 8 cm lateralno od umbilikusa ( pupka ) radi stimulacije misica , napeti stomak , zaustavite disanje naglas brojite do 10
ponavljam da se ne dise dok se broji naglas i pokusa odrzati napetost stomaka isto se moze raditi i u sjedecem polozaju ili puzecem (na sve 4) ,dakle sve vjezbe serijama (najbolje poceti sa 3 serije po 15 pokreta i povecavati u skladu sa fizickim mogucnostima )sto se tice tockica to je odlicna stvar , ali da bi neko uopste mogao/la da uradi vjezeb na tockicu mora prije toga imati odredjenu snagu misica kao i kondiciju sto vecina polaznika/ca u teretanu nemaju kao i vecina ljudi koje zele smrsaviti nemaju n snage za recimo 5 pravilnih pokreta , a za rad u sreijama nema ni govora dok se stomak ne ojaca gore navedenim vjezbama !

e sad AKO STE RJESILI DA VJEZBATE , MORACE TE DA RADITE VJEZBE KONTIUNIRANO JER U SUPROTNOM REZULTATI VASEG RADA PASCE U VODU BRZE NEGO STO MISLITE !
Dakle nema jednokratnog treninga za mrsavljenje jer nase tijelo i stanje misica su jednostavo odraz nase fizicke aktivnost/neaktivnosti ,kao i ishrane

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
To me podsjeti na jedan caj za mrsavljenj.Narucio tako jedan moj rodjak neke cajeve za mrsaavljenje,bili skupi do bola(oko 150 km).Posto je islo preko mene,ja ne budi lijen ,pa procitam upustvo,a tamo stoji:
"Efekat ce biti bolji ako:
-pijete mnogo tekucine
-pazite na ishranu
-vozite redovno biciklo
-redovno hodate i vjezbate..."
Pridrzavanjem ovog i bez cajeva se moze smrsaviti,naravno.
Sto se tice ab shapera,ne znam sta da ti kazem,moze biti i da je dobar,nisam probao.
Onaj tocak nije los,provjereno
Samo,sta god da radis ,treba biti uporan i to raditi redovno i rezultati nece izostati,cak ni kad radis bez tih svih sprava.A ako te bocka tepih,ti uzmi deku ili podlogu za vjezbanje,pa udri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Ehm, na satelitu sam gledala neki njemacki teleshop gdje prodaju neku kremu za bruka para i kao, namazes stomak s tim i nema vise salceta, a stomacic zategnut uuuuu...bas su nasli dvoje, musko i zensko, da vidis samo sto su dobili lijepe plocice od toga :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 04:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Nedaj Boze...:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 09:52 
http://www.malioglasi.com

bash sam se ismijao sa kolegom uz kafu kada sam procitao oglas za ab shaper :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]