Vader je napisao:
nekada čitavih 100 dana bukvalno ništa ne jede. Tako, tvrdi, čisti organizam, leči ga od nagomilanih otrovnih materija, ali i jača svest da može da izdrži nemoguće...
ako nista ne jede znaci nema dovoljno energije za celijkse procese. Samim ti i da bi organizam vrsio detoksikaciju znaci cistio otrove, treba takodje energija... To je isto kao da se stalno grijes uz sporet , da vatra pucketa a nikad ne ubacujes drvo...
nemoguce...
Citiraj:
Vegetarijanac sam od četvrte godine. Meso sam prestala da jedem u početku jer mi se nije dopao ukus, a posle, kada sam spoznala svet oko sebe, i zbog njegovog štetnog dejstva na organizam.
Gordana je i svoju kćerku, koja sada ima 17 godina, naučila da bude vegetarijanac i to od samog rođenja. Ona je imala primer svoje majke koja je iz gotovo nemoguće situacije izvukla živu glavu. I nadalje će, kaže, ići njenim stopama.
ako jede tako zdravu , vegeterijansku hranu o kakvim onda otrovnim materijama i ciscenju prica..
Citiraj:
Pre četiri godine Gordana je otkrila da na materici ima čak tri tumora.
maligna ili benigna??
Citiraj:
Budući da je alergična na anesteziju, penicilin, na sve moguće lekove koji otklanjaju bolove, nije znala šta joj je činiti.
Na anestetike mozes biti alergican, na penicilin takodje. Ali ako si na penicilin, ne znaci da si odmah i na anestetike, jer ta rekacija nije uzajamna, znaci jedna sa drugom nemaju nista! da bi s epotvrila reakcija na anestetike vrse se detaljna ispitivanja (koja koliko znam se kod nas ne rade,a alergija na njih je porijetka, a anestetici su vrlo usavrseni i hipoalergeni.
A alergija na sve lijekove pretiv bola -NEMOGUCA.
Citiraj:
ako tumori počnu da rastu, savetovali su operaciju uz lokalnu anesteziju.
I lokalna anestezija moze da izazove alergijsku reakciju kod dokazane preosjetljivosti na anestetik!
Citiraj:
Kao dete, zbog penicilina je preživela kliničku smrt.
hm, najveci profesori kazu da anafilakticki sok (koji se desava kao najteza manifestacija alergijske rekacije, pa i na penicilin), do sada je rijetko ko prezio. Ali moguce da se 'izvukla' iz pocetka anafilakse zahvaljujuci antisok terapiju! Vjerujem!
Citiraj:
uzdržavanje od hrane pročišćava organizam, krv, pluća...
uzdrzavanje DA, ali ne i prekid ishrane!!!
Citiraj:
u gladovanju organizam prvo pojede sve što je u njemu bolesno posle prelazi na masne naslage, mišiće, pa tek onda nerve.
glupost. organizam "ne jede nista sto je bolesno" ..sa onim sto je bolesno bori se imuni sistem...a da bi on funkcionisao tj. njegove celije i tu treba energija-preko ishrane. Ta energija bude deponaovana u amsnom tkivu. A ne u misicima i neuronima. Atrofija misici i ostecenje neurona su posledica propadanja zbog smanjenog celijsog metabolizma(manjak energije).
Citiraj:
Da bi stigao do nervnog sistema, čoveku prosečne težine, potrebno je 200 dana. Pre toga čovek lepo može da funkcioniše na zalihama koje ima. Ja sam tada imala 120 kilograma
pa sa 120 kg mozes imati doosta zalihe u masnom tkivu

, ali opet ne restrikcijom hrane vec uzdrzavanjem! dva razlicita pojma su to...
Citiraj:
- Između ostalog, da svakodnevno moram da se klistiram i da pijem minimum l ,5 litar vode. Iznenađivalo me je što sam, i pored klistiranja, stolicu imala redovno punih mesec i po, što je jako bitno da bi otrovi napuštali organizam, i da kroz krvotok ne bi ponovo cirkulisali.
imala je redovnu stolicu i svakodnevno se klistirala ??? ha ha
samo me zanima kakva joj je krvna slika bila, zeljezo i klirensi???
aha evo ima i to

da cujemo:
Citiraj:
Besprekorna krvna slika
Citiraj:
Mnogo sam se znojila, i mokraća mi je intenzivno mirisala. Iz dana u dan na jeziku se sakupljala bela naslaga, nešto kao brašno. Bukvalno sam prstom mogla da je skidam. Moj lekar Nazarov, rekao mi je da je to "brašno" otrovno i da mora pažljivo da se otkloni. Kada su nestali ovi simptomi, ne
stali su i svi otrovi iz organizma.
boze sacuvaj...mokraca ne smije da mirise, jer je to patoloski, njen normalan miris je amonijakalan.
A bijela naslaga je vjerovatno je posljedica bakterisko-gljivicnih naslaga jer lucenje pljuvace i svega onog sto treba da se vrsi u ustima se ne desava jer nema funkcije usne duplje kao pocetnog dijela sistema za varenje...
Citiraj:
U principu, uvek sam imala osrednju krvnu sliku, ali tada je bila apsolutno besprekorna. Povećalo mi se gvožđe, imala sam 4.800.000 crvenih krvnih zrnaca što nikada pre toga nije bio slučaj. Sve je sa mnom bilo u najboljem redu.
koja glupost. Da bi se depoi zeljeza popravili treba 3 mjeseca iiii to je terapijski termin znaci za ljude koji jos rade na povecanju zeljeza u krvi znaci piju preparate...
Citiraj:
Tumor sam prvi put iskontrolisala kod ginekologa mesec dana pošto sam prestala da gladujem. Ostala su tri ožiljka na materici i lekar nije mogao da veruje. Pitao me je da li sam se operisala laserom u Parizu, na klinici koja je jedina u Evropi radila takve poduhvate.
eh, ako su joj ta tkiva i te promjene tako se smanjile zamisli sta se desilo sa drugim celijama u organizmu, fizioloskim??!!!
a ovo govori da su to vjerovatno benigni tumori (miomi). .. oni se danas operisu na mnogobrojne nacine i postoje i mini invazivne tehnike.
A i ne radi to samo klinika u Parizu.
prica hoce reci da smanjenjem hrane koje se "daje " svim drugim celijama u organizmu smanjuje s ei moc kao malognih celija(ako su uopste ovde te celije u pitanju??) pa to su gluposti. Zasto onda svi ljudi sa mlignitetom imaju kaheksiju i gubitak apetita a celije same bujaju i razmnozavaju se rapidno? Apsurdno !
Citiraj:
Dešavalo mi se da zaspim u autobusu ili na kuhinjskoj stolici. Sve je to normalno stanje u kojem organizam izbacuje otrove, a tako uspavljuje mozak i sva čula
boze sacuvaj sta pricaju ljudima. Koja glupost. Dozvoljava da se zeni utoliko iscrpe neuroni i da joj mozak toliko ostane bez kisika, pa da ima takvu potrebu za snom, i to bi kao trebalo biti OK??
Citiraj:
- Tokom gladovanja vratili su mi se svi simptomi ranijih bolesti. Pošto sam alergična na ubod ose, jednog jutra probudila sam se sva u pečatima i sa otečenom limfnom žlezdom. Nazarov me je posavetovao da legnem i popijem malo više vode nego što mi treba. Umirio me je rečenicom da će to proći brzo i prošlo je - za manje od dva sata. Kao dete imala sam problema i sa krajnicima. Dok sam gladovala nedelju dana me je bolelo grlo kao da imam najtežu anginu, a nigde gnoja. U ranoj mladosti automobil mi je prešao preko noge. Tokom gladovanja zabolela me je i noga, i počela da modri na isti način kao pre toliko godina.
pa zbog iscrpljenog organizma i imunog sistema koji ne moze vise nicemu da se suprotstavi..., ono prvo sto rekoh, celije nemaju energije za rad...
To je strasno. A sve to je posljedica primitivizma tj. neukosti naseg naroda, a mnosto tzv. iscjeljitelja pogotovo nekih tzv. rusa, koji nude neki spas a takve nebuloze pricaju jadnom narodu da je to strrrrasno!!
Bas danas neki mi pokazuje knjigu posto je isa kod nekog iscjeljitelja koji mu je dao neki program fizijatrijski, i kaze taj bolesni jadnik: "zamisli kako je to pametan covjek, hej on je i knjigu napisao o tome". Zato me i ova nebuloza o gladovanju u smislu th tumora podstakla da ukazem na medicinske nebuloze koje su ovdje iznijete.
ili recimo onaj "vitafon" sto se reklamira po tv i sto valda opsta pomama za tim. Navodno neki ruski ljekari su to konstruisali, lijeci kao 54 bolesti i to ne 3 nacina, a kad procitas ta tri ancina medicinski obrazovana osoba shvata da je to isto samo napisano na tri nacina. A i to sto cini je samo poboljsanje cirkulacije koje jeste pozeljno ali nije osnova za poboljsanje i to tolikog broja oboljenja!!!
I da napomenem uredjaj kosta 300 KM.. i ajdni penzioneri dizu kredit da to plate...
Zalosno je to, sto mi nemamo josh zakonsku regulativu o svemu tome, a pogodno smo tlo za raznorazne magove i iscjeljitelje.
Ne govorim iz neke zadrtosti, vec iz cinjenice da mi je zao jadnog naroda koji na to sve nasijeda!!!