Pretpostavljam da su neki (ako ne i vecina) culi za ovaj psihodelik.. Odgledah ovaj dokumentarac, i moram da priznam da mi nista nije pobudilo vecu paznju u posljednje vrijeme.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gdrAtWlmmMs[/youtube]
Na kraju filma pominju kao mogucnost njegovu potencijalnu upotrebu kod ljudi - recimo neizljecivih slucajeva kojima se blizi kraj zivotnog vijeka, pa poradi tog uporedo i oboljelih od depresije, anksioznosti i sl. psihickih stanja kod takvih koji su klonuli duhom pred samu sopstvenu smrt, sve u cilju da im olaksaju pripremu za put u vjecna lovista.. Mada, ovaj dokumentarac je mnogo sireg pogleda, sveobuhvatniji i mogao se nakaciti na bilo koji drugi pdf na forumu. (zoka ako misli da mu je mjesto ipak negdje drugdje neka prebaci slobodno ovaj topik)
Pitanje za sve na kraju:-da li bi ste uopste isprobali ovako nesto?? I sta mislite o ovome svemu?!
(I da podvucem na kraju-ne radi se o drogi u klasicnom slucaju-tj. osjecaju da bi organizam mogao da trazi vise, i sve vise od istog ..)
_________________ E pa Simeune, prijatelju moj, od danas me vise neces brijati..
|