banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 06:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2011, 08:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
tensSa je napisao:
Steta sto ne spusti malo tjelesne masti, bila bi ekstra i na takmicarskom nivou, meni je ovo funkcionalno tjelo mnogo draze od onih mrsavih anoreksicnih "manekenki".

Ona jednostavno ima ''masu''.
Ima razvijene velike grupe misica i mislim da se jako tesko moze izripati.
Osim toga sto je trenirala rukomet (znamo kakve su gradje rukometasice) u teretani dize velike tezine...

ajkula je napisao:
Ona meni ne lici na zensko :-?
Ledja i noge kao u muskarca :-?

Ah, pa zena se zitav zivot bavi sportom. Iako je misicava, veoma je zenstvena- nosi stikle, sminka se, a i zna da nosi svoje tijelo...
Bilo kako bilo, misljenja su uvijek razlicita, a buduci da sam i ja mnogo godina u sportu, voooolim snazno zensko :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 09:10 
Citiraj:
Ona jednostavno ima ''masu''.

I jednu i drugu.
Citiraj:
Osim toga sto je trenirala rukomet (znamo kakve su gradje rukometasice) u teretani dize velike tezine...

Znam ih dosta sto dizu velike tezine, tj. gledao sam slike i ni jedna nije blizu gorepomenutoj sto se tice misica. :)

Je li Stasa bila prije par sedmica na ATV-u?
Vidjeo sam neku pise fitnes trener ali nisam nesto zagledao, a imala je isto cini mi se bas jake ruke kao i ova sa slike.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Je li Stasa bila prije par sedmica na ATV-u?
Vidjeo sam neku pise fitnes trener ali nisam nesto zagledao, a imala je isto cini mi se bas jake ruke kao i ova sa slike.

Nemam pojma.. nisam gledala.
Ako je prejaka, onda je ona 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:28 
Pa imala je ruke fino vidljive ispod uskog duksa...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
hehehe Stasa je tolika kolika je cijeli svoj zivot i kad je igrala i sad nakon aktivnog rukometa....znam je nekih 15-ak godina i igrale smo dugo zajedno, prosto te bio strah stati joj u odbranu ili pokusati da je zaustavis, radije joj se skloni nego da i ti i lopta zavrsite u golu......pokusala sam ici na aerobik/teretanu nakon aktivnog bavljenja sportom kod bilo koga ali kod Stase mi jedino odgovara rezim i nacin treninga....mozda zasto sto sam i sama sportski tip pa mogu da izdrzim jace napore i treninge, nego da se cmoljim a i ne oznojim se posteno na treningu nego "idem cisto da mogu i ja reci da idem na aerobik posto je to sad cool " :-?

Citiraj:

haha boldovano mi je odlicna izjava....kakve su/smo to mi gradje .....sta imamo noge kao Safet Susic, ledja od metar u sirinu, listove kao kamp naselja, ruku kao lopatu, ne kontam.....stvar dizanja tezine u teretani je samo predrasuda, svaki sportista moze da dize svoju tezinu bez problema sve ostalo je prenemaganje ili kurchenje 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pcelica_501 je napisao:
Citiraj:

haha boldovano mi je odlicna izjava....kakve su/smo to mi gradje .....sta imamo noge kao Safet Susic, ledja od metar u sirinu, listove kao kamp naselja, ruku kao lopatu, ne kontam.....stvar dizanja tezine u teretani je samo predrasuda, svaki sportista moze da dize svoju tezinu bez problema sve ostalo je prenemaganje ili kurchenje 8)

Niposto nisam na to mislila.
Ne mozes porediti rukometasicu i kosarkasicu ili plivacicu.
Rukomtrasice> stabilne, cesto nisko teziste ali nije i pravilo, siroka ramena (posljedica suta), jak quadriceps i m. triceps surae (posljedica tezista na prednjem dijelu stopala...)...
A dole sam napisala da je isto tako zenstvena... tako da...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 00:10 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2012, 09:01
Gdje trerirati aerobik? u 2012.god?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 08:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
U svakoj boljoj teretani. isto kao u 2011. god.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
tandaramandara je napisao:
Gdje trerirati aerobik? u 2012.god?

Preporučujem Gym4life u Boriku. Imaju sve vrste aerobika, cijena je 40 KM, s tim da za tu cijenu ne moraš ići na samo jednu vrstu nego na sve navedeno u ovoj tabeli na slici. Naravno, možeš doći da prvo vidiš šta ti odgovara, tih prvih čas ili 2 ne plaćaš, nego se samo javiš na ulazu i odradiš trening da vidiš da li je to za tebe.
Evo link sa rasporedom: http://gym4life.com/images/stories/Rasp ... robika.jpg

Osim ovoga, znam da imaju treninge u i Fortuni- Žutim zgradama, ali ne znam cijene ni uslove.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]