<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 07.02.2002. 11:54, Jack je napisao:
Sjetih se svog tate, koji je uvijek za jednog naseg komsiju doktora (inace je taj komsija bio nizak rastom) imao obicaj da kaze:"Ide mercedes, a nigdje covjeka za volanom".
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

)))))))
Jack u pravu si..Na zalost mnogobrojni skorojevici smatraju da su pravi i bolji ljudi samo ako imaju mechku ispred kuce , na tri sprata. Nazalost to je postao statusni simbol kao neko olicenje moci i bogatstva...
Znam dosta prica o tim skorojevicima, gastarbajterima i sl..koji dodju ovde sa mechhkom, krstom od pola metra na retrovizuoru i cupavimmmm volanom i izigravaju neke tipove , frajere, bogatase a tamo u inostranstvu zive u kojekavim supama.
Cijeli zivot se vozim u mercedesu i uopste nisam opterercena time sto je to bas mercedes. Ono sto me uvijek privlaci tom autu su upravo nabrojani kvaliteti u mom prethodno postu.
A slazem se da je skromnost vrlina, ali ko moze da priusti sebi nesto takvo, sto da ne..Evo kako je misko skroman pa odmah na bently-a od 400 000 dm:)))
Da sam qween Elizabeth ne bih zeljela da se vozim u tako skupom autu...Nikad ne bih pozeljela tako skupo auto..jer sta sa njim..na nasim podrucjima bi ga morao drzzati u staklenom zvonu...a bezveze je robovati automobilu...ima i drugih stvari u zivotu..

) Jer znate kako kazu niej sve u novcu ima nesto i u imovini:))))))) eto malo sale nije na odmet.
Tacno je da je tesko imati na nasem podrucju dobro auto..niti smijes parkirati i ostaviti bilo gdje...jer kojekava budala moze da se pojavi ili ga ukrade ili ga osteti...i cemu onda toliko ulozene pare..
Jer nije nas standard toliki da mozemo da priustimo nesto sebi extra....ali valdja ce se stanje popraviti a do tad...moze se malo mastati:)))
pozdrav