Kako vec neko vrijeme gledam autice po piku (bez neke posebne potrebe),vidim da se otvorilo ovih auto placeva mali milion. Nekada se auto kupovao na auto pijaci,sada ides na plac da biras..medjutim,puno je prica o vracanju kilometraze,krpljenju auta,itd itd...naravno,uvijek je potrebno otici i uzivo pregledati auto.Ideja za novu temu je da malo razglabamo o pouzdanosti auto kuca,tj za koje znamo da su korektni,koji su provjereni muljatori,koji imaju visoke cijene,koji su povoljni,gdje se moze spustati cijena,gdje ne...ko zna,od svih tih informacija mozda nekom nesto pomogne.
Pa da pocnemo...
1 ) AK KRAMAR ...po meni su preskupi,ne znam prodajnu politiku,ali ako ne spuste 10% na ove cijene sa pika,ne bih kupovao od njih.
2 ) NUMERO UNO - standardni plac sa pika,o kojem nista ne znam..cijena djene djene (kontam da spuste 5-10%)..auta onako..pojavi se zanimljivih primjerak...
3 ) VB auto - takodje se zna pojaviti zanimljivih auta,malo starijih,sa malo km(ako ne lazu)..cijene mi se cine korektne
4) HIT AUTO - ista prica kao i sa VB ...stim da je od njih pazarila moja poznanica korsu sa 60+ 000 ,ne vjerujem da je vracana kilomtreaza,odlican autic,bio je i povoljan
5) BL AUTOMANIJA - nemam pojma
6) VIP AUTO - pojma
7) AUTO DAS - par puta sam bio kod njih(buraz ganjao neku alfu),malo su mi sumnjivi zbig kilometraze (cijene jesu stvarno povoljne) ...mozda sam skeptik,ali ako ne vracaju km..onda su jedna od najpovoljnih ak u BL.
8 ) DM TOPIC - nesto kao VB i HITAUTO...stim da prodjae ipak malo jeftinija/starija vozila...ono,imam odredjeno povjerenje prema tim vozilama (bar ovako gledajuci preko pika) ...jednom sam cak i bio,za nekog grande punto sport (takodje buraz pravio neke sheme)
9) BRACA DJUKIC ...isti djavo kao i KRAMAR ...auto izgledaju ok,ali zato papreno skupi...ako ne spuste 10% , ne vrijedi ici gledati
eto...ako neko ima sta za reci,neka pise..ako ne,neka moderatori zakljucavaju