Govori se o biciklima da li u autobus ili ne. Nije bas skroz na temu al moram ...
Ja eto generalno nisam naklonjen biciklima bilo gdje i bilo kako. Biciklist (covjek ostavio bicikl kod kuce i vozi se kolima)ti ljudi su raja ok i cool, ali bicikl to je zlo najvece.
Bicikl na ulicu pa jos i u autobus.Svasta!!
Ja sam kategoricno protiv bicikla, sta vise mislim da bi bilo dobro da se bicikl zabrani na cestama i dozvoli vozit samo onako na livadi ili u svojoj avliji, to moze, tamo okreci i vintaj do ludila.
Jos da dodam ja bi zabranio pored biciklista i pjesacima da hodaju po ulicama i trotoarima u gradu i naseljima.
Naravno dozvoliti samo autima i samo njima.
Pa gradovi i naselja nisu napravljena zbog ljudi ili biciklista. Svi znamo prvoj je postojalo auto pa onda su napravili piramide.
Kupi auto i sipaj corbice i taj rad, poguraj malo naftnu industriju, sta se stiso.
Sto vise auta to vise nafte i benzina to je bolje za sve nas jel...
Ako nemas auto i ne kupujes gorivo ja mislim ne bi trebao imat ni licnu kartu, posao, prijatelje u stvari ti nebi trebo da postojis ....
I naravno ako bas mora ali stvaro ako bas mora da se biciklima dozvoli u autobuse i uposte na cestu moze... ali. Moze samo ako nose pozadi ugradenu kanticu od bar cirka 1 litre supera ekoloskog koji isparava i tukne onako na Armanija ...
Znaci nista protiv biciklista - ljudi (djeca i ostala raja) ali protvi bicikla i jos u autobus, eeee to zlo unistit po svaku cijenu.