ferdinand je napisao:
Izvini ali kako moze biti full oprema a dodatno si uzeo airbag za suvozaca???
Pa u paketu "ambience +" ne dolazi airbag za suvozača i kožni volan. Malo su oni to zakomplikovali što se tiče paketa. Naziv paketa koji sam ja uzeo je: "ambience +" sa "Stepway električnim paketom" i dodatno sa "airbagom suvozača i kožnim volanom".
The_new_Statesman je napisao:
1,6 motor trosi 6,3 litre u prosjeku samo ako ides iza nekog autobusa od Prijedora do Banjaluke... U gradu je ta cifra blize devetki, ali to nije tema emisije... Istina, potrosnja se sa ovakvim motorom moze oboriti i ispod 5,5 litara, ali Sandero je malo kabast, ne?
Ali i dalje mislim da je i ovaj benzinac zapravo isplatniji od kupovine dizel motora.
Moram da te demantujem. Prije desetak dana sam odvezao relacijiu Banja Luka-Beograd-Banja Luka, autoputom prosječnom brzinom 100 - 110 km/h i regionalnim putevma 50-80 km/h. Prosječna potrošnja mi je bila 6,3 litre bezolovnog. Prije toga sam imao i jednu mnogo dužu relaciju od 700 km gdje mi je prosječna potršnja bila oko 6,7 litara uz maksimalno opterećeno auto. Što se tiče gradske vožnje, volio bih da vidim koje to auto sa klasičnim benzinskim motorom od 1600 ccm troši ispod 9 litara.
Što se tiče ponude prostora, ovaj auto mi savršeno odgovara. Ne smatram da je kabast, naprotiv, mislim da je vrlo skladnih dimenzija. Prije bih rekao za nekog karavana da je kabast. Ljetos, kad sam putovao na more, uspio sam da ubacim u njega 4 odrasle osobe (2 od njih su bile stokilaši) i jedno bepče sa bebi sjedalicom i otprilike 400 kg tereta... Auto je to vukao ko od šale...