Tommy Vercetti je napisao:
Mene, odnosno auto od djevojke su uslikali u budzaku, pred zitopekom. Ona ostala u autu, ja izletio samo da uzmem u pekoteci nesto na minut, ostavio 4 zmigavca ukljucena, i stigla joj 'cestitka'. A tu se x auta parkira upravo zbog te pekare. I to kao da su uslikali iz voznje, jer ugao kamere je sa ulice. Gamad su prava, vide da ima neko u autu, ukljucena 4 zmigavca i opet.
A cutani na aparatu nisu promijenili sat, i pokazuje sat vremena razlike. U to vrijeme kad je auto uslikano, bilo je parkirano u centru, i eto slucajno je ostala i karta od parkinga. Al' ajd se ti naguravaj s njima oko toga, ne isplati se. Uglavnom su marva zesca.
I jos jedna stvar, na zapadnom traznitu, izlaz kapije iz Cajevca, sad su se tu okomili, i redovno dva auta zaustavljena. Auto policijsko su sklonili u krug Cajevca da se ne vidi. Ajd ne bi mi ni bilo sumnjivo, da se ne radi o golfu 3, sa alu felugama (ko je jos vidio na policijskim autima to), i bez ikakvih obiljezja policije. Da li su baje 'zakupile' raskrsnicu, ili ne, meni nekako nije logicno. Jos u autu na retorvizoru visi grb Partizana.
i ja sam ih vidio i cudom se cudio, bas mi se rastuzilo nesto i definitivno iskristalisalo cinjenicu da ovdje nema drzave ni sistema, niti ce ga ikad biti jer golf 3 sa alu-felgama
petokraka...
isto tako kod studentskog doma su pobjesnili, cak se kriju i na onaj makadamski parking pa ako neko skrene od skorpionapreo pune on izleti kao mlazni presretač
najsvjezija lokacja gdje do sad nisu ustavljali je izmedju downtown i pingvina, juce vidim zaustavlja , pod punom opremom (lizalica i rokovnik)