banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Kao što je sve fenomen u ovoj zemlji, tako mora biti i društvo, samim tim i naša ne baš draga policija. Elem, prije petnaestak dana vraćam se iz Minhena, i od 1200 km pređenih iz inostranstva do graničnog prelaza u Gradišci nisam sreo nijednu policisku patrolu, ama slovom i brojem NIJEDNU ! Čim sam stupio na tlo grada Gradiška odmah na glavnom tranzitu patrola, zatim na izlazu iz Gradiške, granična policija, pa u aleksandrovcu, pa u mahovljanima, pa na petlji u ulazu u BL. Od svih njih me zaustave 3 patrole i kažu RUTINSKA KONTROLA, reko de majke ti ti tako fino obučen u uniformu i sa budžetskom platom i regresom i čovjek od reda i zakona, objasni mi pojam "rutinska" ( ja vidno isfrustrirsn na petlji ). On stao ko tele i bleno u mene ! Reko rutinska kontrola u njemačkoj znači maltretiranje zakonsko, i ako nisam uhapšen ili osumnjičen , mogu da te tužim ! E onda je on počeo meni prosipati zakone trice i kučine .... Reko " pun mi vas k...ac treći si koji me maltrtetira u roku pola sata.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bilo je patrola ali ih nisi primjetio. A nasih je previse, a bez ikakvog efekta.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jedno je (ne) vidjeti patrolu na autoputu, a sasvim drugo na nasim lokalno-magistralnim puticima. A to sto te "rutinski kontrolisu" je zbog tablica, traze dlaku u jajetu i koji euro u dzep.
Gledam kod jednog sveda na zadnjoj polici 2-3 kompleta prve pomoci i prsluk, mogu misliti koliko su ga puta handrili dok je sve to pokupovao.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

blaf77 je napisao:
Jedno je (ne) vidjeti patrolu na autoputu, a sasvim drugo na nasim lokalno-magistralnim puticima. A to sto te "rutinski kontrolisu" je zbog tablica, traze dlaku u jajetu i koji euro u dzep.
Gledam kod jednog sveda na zadnjoj polici 2-3 kompleta prve pomoci i prsluk, mogu misliti koliko su ga puta handrili dok je sve to pokupovao.

Ma jok, naše su table, a vozilo službeno, tako da efekat stranih tabli kod njih bio isključen.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ma jok, naše su table, a vozilo službeno, tako da efekat stranih tabli kod njih bio isključen.

sluzbeno auto, put u njemacku... mi smo mocna drzava :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg-a, manitu, nema samo Vlada i ostala svita na budzetu pravo na sluzbena kolica i put u Njemacku.
Ono, moguce je...
Ali stvarno bih volio upoznati zandara koji bi handrio vozaca sa vozilom registrovanim na Vladu ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
Jbg-a, manitu, nema samo Vlada i ostala svita na budzetu pravo na sluzbena kolica i put u Njemacku.
Ono, moguce je...
Ali stvarno bih volio upoznati zandara koji bi handrio vozaca sa vozilom registrovanim na Vladu ;)

pa ko je rekao da se odnosi samo na vladu?
Spoiler:
ima tu nekolicina izvoznika narodnog blaga ili ti sirovina, par banaka i jedno dvije tri firme koje proizvode nesto po ISO standardu :D doduse ima i nekolicina uvoznika kojima stranci titraju jajca zbog prometa (jer koriste politicke veze i ranije postignute pozicije za gotovo monopolisticki tretman na trzistu).

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

:D :D :D Kamo sreće da je vlada, ne samo RS-a, nego može i bilo koja dobro situirana .

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Tokom prosle sedmice sam presao 1200km po hrvatskom primorju, ne koristeci autoput, i sreo jednu patrolu, i jednu koja je hvatala one koje kamera uslika pred Splitom da voze iznad ogranicenja.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
...

Spoiler:
ima tu nekolicina izvoznika narodnog blaga ili ti sirovina, par banaka i jedno dvije tri firme koje proizvode nesto po ISO standardu :D doduse ima i nekolicina uvoznika kojima stranci titraju jajca zbog prometa (jer koriste politicke veze i ranije postignute pozicije za gotovo monopolisticki tretman na trzistu).

Zvucalo je kao da nisi pomislio na ove ''spojlerisane'' :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
manitu uci da svira je napisao:
Ono, moguce je...

Spoiler:

u sunce ti zareno pa ti nabroja sve vidjenije ljude grada :)
citam a likovi sami izlaze kao slikovnica bog te vido

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene ne poznajes(-te) :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]