Rivaldinho je napisao:
Semafore nema gdje nisu uglavili, Gradski, Zeleni most, ETF... Do pojave semafora na gradskom mostu (Mejdan, ne baš na mostu već malo prije) bilo je skoro nemoguće vidjeti kolonu do nakon ETF-a. Mora da fine pare košta postavljanje istih.
Ne znam koji semafor je gori, taj na Zelenom mostu ili kod ETF. Na Zelenom apsolutno nikad nije bilo gužve ni saobraćajki. Onda su postavili semafor, tik ispred autobuske stanice, a do prije 2-3 mjeseca nije bilo ni uslovne za desno. ETF je tek super. Na takvoj T raskrsnici stavili semafor.
Isto tako, tamo kod Integral pumpe na Starčevici stavili semafor poodavno. Tu od kad su stavili onaj znak za pravo prvenstva, raskrsnica je stvarno funkcionisala dobro, ali onda inžinjeri odlučiše da semaforišu raskrsnicu. Sad kad od Starčevice ideš ka Mejdanu, možeš se pozdraviti sa životom ako uhvatiš crveno. Isto ako iz grada skrećeš lijevo.
smucek je napisao:
Prije mjesec dana su cackali onaj drugi semafor kod mljekare. Kad hoces da ides iz glavne lijevo prema rosuljama mozes komotno iskljuciti i ohladiti motor.
Da, to sam primjetio da je prestalo da funkcioniše kako treba. A u Rosuljama onda onaj sledeći semafor kod škole nema uslovnu, pa ti moraš čekati da skreneš desno u naselje. E sad, neko će pomisliti, 'nisam glup da čekam zeleno kad jednostavno mogu skrenuti desno, vjerovatno nisu imali uslovnih'. Tad te često dočekaju štrumpfovi da im platiš burek.
nuvolari je napisao:
Semafori su njesra, trebalo bi da naprave kružni tok na raskrsnici između Jajčevića i Neškovića. Tu je haos u toku dana, dvije susjedne raskrsnice su preblizu.
Sve u svemu, semafori su definitivno veliko sranje, posebno sad kad ih stavljaju svuda, ali koliko znam, te semafore postavlja Kaldera, pa vjerovatno tu svima kapne koja para i onda mi dobijemo svježe nove semafore. Samo čekam kad će mi postaviti između sobe i kupatila jedan. Drug i ja smo se zezali kad je bilo ono prvenstvo u raftingu da je sreća što kaldera radi rasvjetu i što su tu ukrali pola miliona, pa bar neko vrijeme neće semafore postavljati.