banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2010, 15:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Danas se vracam iz Laktasa i tako kod C auta saobracajci se uvukli sa autom(sakrili)iza ograde,a radar postavili iza ulicne rasvjete,i zaustavili oni mene nije strasno prekoracio sam 18km/h,ali ja im govorim kako ne smiju iskakati iza ograda žbunja da je to i ministar jednom prilikom rekao,a oni kao da to nije tacno,a ja se dobro sjecam da je pricano da saobracajna patrola mora biti vidljiva i oznacena cak,ali eto oni vode svoju politiku,jos me pitaju gdje radim,ja rekoh pomocnik ministra oni onako kao zovu nekog da pitaju da li sam stvarno to,koji kreteni,i na kraju mi vratise vozacku i saobracajnu,niti su sta rekli docice vam kazna,ma nista,pa gdje je tu profesionalizam majku mu,totalno sam razocaran‚,jebote u Hrvatskoj prosao sam cijelom Jadranskom magistralom gdje je bilo desetine hiljada turista,samo jednom sam sreo policiju,a kod nas iza zvake zivice viri policajac,a kriminala ko u prici.Sve u svemu katastrofa.pozdrav

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa ti si pomocnik ministra, reci ti nama? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 15:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 22:09
Neka i oni zarade za ljetovanje.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Pa brate ako si vec na funkciji prije ce ti pomoci ekipa na radnom mjestu nego mi na forumu :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 17:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Sta ako neko ima slabo srce?Oni iskoce ko majmuni na put, covjeka strefi srce, umre za volanom, skrene volan u ljevo, pokosi policajce, i eto novosti na dnevniku u rubrici crna hronika :D.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 18:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Pa dobro si prosao ako su te pustili, te ekipe na tranzitu su najbolje opremljene. Nacuo sam da su vozila opremljena kamerama sa hard diskom a policajac koji prilazi ima mikrofon pa se sve to poslije pregleda, valjda zbog podmicivanja i prijetnji sto si bas ti radio.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 18:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Kakvi ministri, takve njihove marionete. (Nisam mislio na tebe, nego na policiju. Tebe ne poznajem da bih tako nesto rekao, policiju i te kako)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
viewtopic.php?f=45&t=48723&p=1026651#p1026651

pa vi sad recite da ovo nije zemlja snova :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislis na ovo:

banjalucki_gang je napisao:
Trazim posao,pa ako neko negdje nesto nacuje,slobodno neka mi ostavi poruku.pozdrav

,jos me pitaju gdje radim,ja rekoh pomocnik ministra oni onako kao zovu nekog da pitaju da li sam stvarno to,koji kreteni

nerevar je napisao:
pa vi sad recite da ovo nije zemlja snova :D

:D :D :D

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 23 Avg 2010, 19:46, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Svojim neprofesionalnim i kriminalnim djelovanjem saobracajna policija doprinosi da svaki dan na nasim cestama ginu ljudi vise nego na frontovima u ratu. Fuuuuuuuj!! Povracami se na njih i sve one koji dozvole da takvi postoje. Ali neka, bice i ovdje socijalnih nemira, morace! E, za taj dan zivim!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Saleee86 je napisao:
Sta ako neko ima slabo srce?Oni iskoce ko majmuni na put, covjeka strefi srce, umre za volanom, skrene volan u ljevo, pokosi policajce, i eto novosti na dnevniku u rubrici crna hronika :D.

Ovo ni malo nije za salu. Nije mi se jednom desilo da u sumrak dana samo iskoce iza nekog zbuna, kao zecevi i da jedva ukocim :-? Zadnja 2x im nisam ni stala. Majmuni.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Danas se vracam iz Laktasa i tako kod C auta saobracajci se uvukli sa autom(sakrili)iza ograde,a radar postavili iza ulicne rasvjete,i zaustavili oni mene nije strasno prekoracio sam 18km/h,ali ja im govorim kako ne smiju iskakati iza ograda žbunja da je to i ministar jednom prilikom rekao,a oni kao da to nije tacno,a ja se dobro sjecam da je pricano da saobracajna patrola mora biti vidljiva i oznacena cak,ali eto oni vode svoju politiku,jos me pitaju gdje radim,ja rekoh pomocnik ministra oni onako kao zovu nekog da pitaju da li sam stvarno to,koji kreteni,i na kraju mi vratise vozacku i saobracajnu,niti su sta rekli docice vam kazna,ma nista,pa gdje je tu profesionalizam majku mu,totalno sam razocaran‚,jebote u Hrvatskoj prosao sam cijelom Jadranskom magistralom gdje je bilo desetine hiljada turista,samo jednom sam sreo policiju,a kod nas iza zvake zivice viri policajac,a kriminala ko u prici.Sve u svemu katastrofa.pozdrav

mene sinoc ciko zaustavio, ono, isao sam oko 70 a ogranicenje 50. rekoh, ybg zamislio sam se, jel mora kazna a on vraca dokumenta i kaze "ma tih se 18 km/h u tvom autu ne primjeti" ahahhahhaha dobar cova, kulturan i pristojan. zivjela narodna milicija :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ja mislio da ga zajebavaš sa ovim da si vozač ministra :-? :lol: Ne, nemam loših iskustava sa saobraćajcima. Ljudi smo, naši smo, dogovorimo se... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

Ma kakav crni pomocnik,vec nasa policija ima obicaj pitati gdje radis,e kad je to pitao meni je pukao film,pa mu rekoh pomocnik ministra,ko ga jebe,nije uopste problem platiti kaznu,niti ja bjezim od toga,ja sam kriv i napravio sam prekrsaj,a kazna za taj prekrsaj iznosi 50km,al brate mili stani ko covjek na nekom prosirenju i zaustavljaj,a ne po po ćoškovima stajati.Oni bi trebali valjda da budu uzor,zaustavljaju recimo kombi i salju ga na vanredni tehnicki,a na njihovom policijskom autu pukla šajba itd...jednom riječju treba tu dobra kandžija pa opleti,pa kad suspenduješ njih 10 ostali će se primiriti.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 22:58 
Pripravnik
Pripravnik

Neću da se dogovaram uopšte,radije ću dati državi 50 nego njima 20 km,zbog toga sve dublji i dublje tonemo kao društvo.pozdrav

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzaba ti sad sto ti hoces da dobijes kaznu kad si ti za njih pomocnik ministra, zao mi je, nista od kazne. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ne znam, ja sam navikao na to "dogovaranje"...tako su me oni naučili nuđenjem različitih opcija u svakoj prilici. Slažem se, ružno je, ljudi ginu zbog kojekakvih budala na cesti, ali neću da me se trpa u isti koš sa njima. Nisam neka moralna gromada...kad sam već svjestan prekršaja koji sam načinio i jebavanja koje me sljeduje kod sudije za prekršaje, uvjek ću pokušati to da izbjegnem. Trudim se da poštujem propise, ali zbog posla kojim se bavim često jednostavno budem u žurbi, telefon ne prestaje da zvoni, pojas me steže, zaboravim svjetla...Jebiga...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 07:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
,a kod nas iza zvake zivice viri policajac,a kriminala ko u prici.Sve u svemu katastrofa.pozdrav

Управо тако

Полиција = криминал

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Izleti ispred tebe iza nekog šiblja ili ograde i onda ti naglo zakočiš i ovaj iza tebe udari te i onda se ti peglaj ko je kriv, popravljaj auto i ostale gluposti...

MORA policajac stajati da ga normalno vidiš, da možeš na vrijeme dati žmigavac i polako usporiti...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 10:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
ajkula je napisao:
Saleee86 je napisao:

Ovo ni malo nije za salu. Nije mi se jednom desilo da u sumrak dana samo iskoce iza nekog zbuna, kao zecevi i da jedva ukocim :-? Zadnja 2x im nisam ni stala. Majmuni.

Prije nekoliko godina idem iz PL za Novi Sad i na pravcu iza granice razvukao sasvim solidno (~160). Ogranicenje 80 ali mrkla noc (~2:00h) i nigdje nikoga (njive sa obe strane). Rijekto kad vozim sa dugim svjetlima alimi se ucinilo da vidim neku sjenku sa lijeve strane ceste. Upalim duga a tamo Policija sa ugasenim svjetlima sakrivena iza zbunja. Kada su skontali da sam ih vidio bilo je brzo paljenje svjetla u autu i pozicije na farovima. Mozda su i planirali da me zaustave ali sam za nekoliko sekundi vec bio daleko :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]