banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
.....javni prevoz u našem gradu ? Ovo pitanje je više ciljano na odgovor moderatora. Jer skoro svaki dan srećem ljude iz moje okoline koji imaju sve više riječi žalbe, nego pohvale, na usluge istih, bilo da su iz privatnog ili javnog (čitaj "Autoprevoz" ) sektora.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Zanimljiv prijedlog, ja na primjer znam da svi iz Cesme imaju primjedbe na red voznje... A uz to bih uveo nocni autobus...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Puno je lepljivih tema, ali mozda da se izbace ovi "Linkovi" a da se ubace te o gradskom i prigradskom prevozu, cisto da ima raspored linija, da se moze postaviti info ako je neki zastoj u gradu ili ako je promenjen vozni red... Valjda ce Tommy to uvaziti kada procita, mada mi se cini da je negde bila takva tema ali je pala u zaborav

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
viewtopic.php?f=32&t=49667&start=0&hilit=gradski+i+prigradski+prevoz

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Porist je napisao:
... A uz to bih uveo nocni autobus...
Slažem se, u svakom slučaju, noćni režim javnog saobraćja nebi trebao da ima gust termin, kao u dnevnom režimu, i kapacitet prevoznih sredstava, mogao bi da bude daleko manji u tim satima.
Hertzog je napisao:
a da se ubace te o gradskom i prigradskom prevozu, cisto da ima raspored linija, da se moze postaviti info ako je neki zastoj u gradu ili ako je promenjen vozni red...
O prigradskom prevozu moje radne kolege napisale bi sigurno dobar dio dnevnika avantura iz ličnog života ( što će vjerujem i ovde biti iznošeno ), a da nepominjem da se u gradu na malo mijesta mogu dobiti informacije o redu vožnje na baš, gradskim i prigradskim linijama.

Hertzog je napisao:
... Valjda ce Tommy to uvaziti kada procita, mada mi se cini da je negde bila takva tema ali je pala u zaborav
Lično se nadam da hoće, jer je ovo ipak forum gdje se iznosi problematika, i danas vrlo rijetke pohvale iz naše sredine.
pozdrav

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nisam stigao pogledati ranije. Uglavnom, uzeto u razmatranje, tj. bice sredjeno ubrzo.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Tommy Vercetti je napisao:
Nisam stigao pogledati ranije. Uglavnom, uzeto u razmatranje, tj. bice sredjeno ubrzo.

Još jedan predlog je da ta tema ima i podtemu gdje će se kačiti raspored vožnje gradskih i prigradskih linija, i trenutne izmjene pravaca linija !

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sto se tice podteme, ne razumijem. Jedino da se napravi jos jedna tema, ali to bi bilo previse.

Okacio sam za sticky, a sto se rasporeda tice, posalji mi na pp, a ja cu editovati, i staviti ga u prvi post na temi, a u slucaju promjene rasporeda, dovoljno je da mi se posalje pp, i bice odradjen update.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]