indijanka je napisao:
...vratili nas u Bihac po lance
LOL
gipsy_girl je napisao:
pa je onda jedan ludjak sa kamionom takoje sjekao krivinu da se pola kamiona sljunka istreslo na nas tj. po autu...odvaratan osjecaj vidish da kamenje pada na tebe a nigdje ne mozesh....od silnog cuda polupani samo farovi, sve ostalo netaknuto na svu srecu zbog nas a i toga jer je auto bio star samo 1 godinu
jel bar naplatio stetu za farove???
moj brat je napravio zanimljiv sudar

naime vozio je oko 120km/h pa je usao u krivinu na lijevo... no od silne brzine igubio je kontrolu nad autom pa je naletio na vagu za kamione koja je bila sa lijeve strane puta... da bi zatim letio nekih 10-15m i zabio se ispod kamiona koji je tu bio parkiran... o siline udara odigao je kamion!!! ljudi koji su tu stajali samo su se krstili... sto je najbolje njemu nije bilo nista! ode on kuci po starog... dosao tetak... kad je vidio sta je ovaj napravio umalo se slogirao... udje u auto kad ono rucna kocnica podignuta... heh... kad se zabio ispod kamiona onda je potegao rucnu da mu auto ne bi otislo negdje

on i njegov rodjeni brat sto su napravili udesa ja mislim da to niko nije!!! svaki bar 5... ali pravih udesa, ne ono krz krz... ludo, mlado i pijano! za manje od godinu dana su stucali 2 nova punta ... oba totalna steta!
evo sta se desilo mom starom... jednom prilikom dok se vracao iz srbije taman poceo da pada snijeg... cesta mokra...ali nema snijega na cesti... u Lisnji kod prnjavora na pravcu se jednostavno okrenuo na cesti... najvjerovatnije zahvaljujuci kolotrazima koji su bili duboki... i isao jedno 50m unazad svojom trakom, stisnuo kocnicu i volan i vozi se unazad 50m da bi se samo spustio niz bankinu u neku njivu... kombi bez ogrebotine... i tek kad su ga izvlacili onda su zagrebali i ulupili srednja vrata... koja se poslije bez popravke limara nisu mogla otvarati... eto sta je sreca...
na autoputu BG-NIS iza bubanj potoka sam cekao jednom u koloni 3h zbog sudara.... toliko sam bio daleko od mjesta nesrece da sam samo vidio labudicu i slep kad su vozile bus i auto... da bi tek sutradan na TV vidio sta se desilo... peugeot 406 karavan se zabio direktno u mini bus... bili su radovi na putu pa se saobracaj odvijao samo jednom stranom autoputa... na licu mjesta su bili mrtvi muz,zena,djevojcice 11,13 i 1godine zivota u busu 8 lakse i 1 teze povrijedjeno... brrrrhhh najezi se sav
rasprica se ja ... pitam se hoce li ovo iko procitati