banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislim da je korisno sa vremena na vrijeme napraviti neki presjek na ovom PDF-u. Tim vise sto svi vidimo da isti u zadnje vrijeme postaje sve slabije posjecen. I ono postova sto ima je, u 80% slucajeva, zajebancija. I to van off-topic teme.

Priznajem da sam i sam kriv za takvo stanje.

Prvo bi trebali vidjeti sta su uzroci ovakvog ponasanja svih nas. Dakle?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
prvi i jedini uzrok tog je sto ti i taki nalik tebi nece da priznaju da je vw dobra auta 8) i dok god ne bude tako kako treba i dok god nebude pravda izasla na povrsinu bice ovako kako je sad :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
cvox je napisao:
prvi i jedini uzrok tog je sto ti i taki nalik tebi nece da priznaju da je vw dobra auta 8) i dok god ne bude tako kako treba i dok god nebude pravda izasla na povrsinu bice ovako kako je sad :lol:

Prvo ti i "taki" nalik tebi priznajte da se ne kužite u gramatiku :lol: :cat: šala mala, a mi ćemo razmisliti o stavu prema VW, a posebno prema dvicama. To za dvice ćemo poslati na reviziju :wink: (mada, mislim da ga nećemo promijeniti, bar ja svoj za Golf cu-dvi)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I prije ove teme sam mislio poslati tebi Tns i cvoxu pp, da vasa "prepucavanja" vw vs japanac smanjite, krenuo se provlaciti u svakom topiku. Zato, od sad vam sugerisem da smanjite, imate pp, i temu offtopic.

Razlog slabije posjete su sigurno forumi koji se odnose samo na automobilizam (cbs, akcrankshaft, bhtuning), i da ljudi posjecuju iste prije nego ovaj kada imaju neki problem (logicno, vjerujem da ce prije naci odgovor nego ovde).

Ne bih se slozio da je 80% nebuloza, spama ima, svakakvih uleta ima (tipa oglasavanja i slicnih gluposti), brisem koliko mogu, a takodje bih zamolio sve ljude koji su ovde aktivni, da prije kliktanja na "submit" vide jos jednom da li ce taj njihov post imati kakvog efekta ili ce pomoci kome na odredjenom topiku.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja licno mislim da je ovo najbolji pdf na forumu, prica je uglavnom konkretna, a ako trazis neki odgovor dobices ga jako precizno i tacno znas kome se za sta trebas obratiti... Ima najmanje spamova i prica je poprilicno OKi (ako zaboravimo VW price)...

TNS postani opet moderator ovde pa dovedi pdf u red kao pre i banuj cvoxa

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam da smo cvox i ja dosadili bogu i ljudima iako ja ne vozim samo japance, a niti mrzim nesto VW :) Za sebe znam da je razlog moje zajebancije mrtvilo na forumu... Vjerujem da je i cvox tu negdje... Mislim da bi kao iskusan cova na ovom polju imao sta reci, da je kakvih tema...

Ne bih rekao da sve posjetioce zanimaju tuning forumi poput navedenih. Tuning ima svoju klijentelu i njihov broj je manje, vise ogranicen. Na forumima ovog tipa je vise mainstream ucesnika i tema koje odgovaraju njihovim interesovanjima.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ma pdf je sasvim OK ali mi uvijek poslije nekoliko (relativno) pametnih odgovora odemo u supljak. Jbg, nije da i sam to ne radim - kud svi Turci tamo i mali Mujica :lol:

Evo, obecavam da danas vise necu da pisem o X6 a ni o VW 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nije da ne treba pisati o VW, X6 ili bilo cemu drugom, samo trebamo izbjegavati ponavljanje. I ako je kako moguce ponekad pokretati nove teme.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
U principu ako se nekom moze pomoci to se i ucini u nekoliko postova shodno saznanjima, kasnije slijedi zajebancija :D sto i nije tako lose, naprotiv :D .

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
S obzirom da supljak vecinom skoncentrisemo na 2 teme (OT i Najave i Noviteti), od toga mnogo vise na ovoj prvoj, mislim da situacija nije alarmantna. Mada, ne bi bilo lose, kada bi neko upuceniji u tematiku otvorio pokoju novu temu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Kao sto rece TnS, ne mozes ocekivati od ovog foruma previse. Kada bi neko otvorio temu tipa "uticaj AFR na EGT u funkciji obrtaja" mislim da ne bi bilo ni jednog odgovora :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Naravno, s obzirom da je ovo 'opsti' forum, nemoguce je ocekivati da ce nivo diskusije o automobilima ovde biti jednak onome na cbc.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To nije ni cilj, vec suprotno. Ovakav PDF u sklopu jednog opsteg foruma se treba koncetrisati na potrebe 'sirih narodnih masa'. V@nja, ti si administrator i bilo bi zgodno da sve teme koje se ticu ovog PDF-a prebacis ovamo. Cini mi se da negdje gore postoji tema o semaforima ili kruznim tokovima?

Naravno, tuning, sport i slicno su uvijek dobrodosli. Ali ovo nije usko strucni forum :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
ja najvise volim pitu krompirusu 8)

:lol: :lol: :lol:

dobar je ovo podforum kakvih ima na pijaci :D

sila je

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
cvox je napisao:

Ajooooj, stavljam ovo u potpis pod obavezno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 01:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ipak se ovdje prijateljski prica..sad to sto postoji doza izmedju svaba i japanaca po meni je sasvim normalno za ocekivati. ne vidim tu nista lose.ukusi su razliciti.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 06:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ljudovi opusteno,TnS i ja se samo zezamo.......nebi ja na rizu digo ruke nema para :lol:

Salu na stranu al stvarno ovaj dio foruma je ok za razliku od ostalih i takav treba da ostane u buduce 8) Eh sad sto ima zajebancije to i nije nekakav problem bar po meni,sve dok je zajebancija na nivou i dok se niko ne vrijedja(ovo ne vazi za TnS :D )Ima puno spama i znam da TommJu nije lako da brise non-stop(ovo vazi za mene i TnS)al obecavamo ti ovom prilikomo da cemo smanjit :cat:
E sad moglo bih se otvoriti par novih tema jer ove stare sto su aktivne su malo i dosadne.....
Mozda da se napravi tema gdje bi se stavili brojevi telefona slep sluzbi,servisa i tako tih stvari...cisto informativno da stoje tu ako kome zatreba a ne da ljudi otvaraju temu da pitaju samo za broj telefona od servisa tog i tog!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
cvox je napisao:
Ljudovi opusteno,TnS i ja se samo zezamo.......nebi ja na rizu digo ruke nema para :lol:

Salu na stranu al stvarno ovaj dio foruma je ok za razliku od ostalih i takav treba da ostane u buduce 8) Eh sad sto ima zajebancije to i nije nekakav problem bar po meni,sve dok je zajebancija na nivou i dok se niko ne vrijedja(ovo ne vazi za TnS :D )Ima puno spama i znam da TommJu nije lako da brise non-stop(ovo vazi za mene i TnS)al obecavamo ti ovom prilikomo da cemo smanjit :cat:
E sad moglo bih se otvoriti par novih tema jer ove stare sto su aktivne su malo i dosadne.....
Mozda da se napravi tema gdje bi se stavili brojevi telefona slep sluzbi,servisa i tako tih stvari...cisto informativno da stoje tu ako kome zatreba a ne da ljudi otvaraju temu da pitaju samo za broj telefona od servisa tog i tog!

Ja sam to predlegao odavno, slao pp ljudima, ali kako je odziv bio jednak mislim nuli, nista od toga.
Evo opet, poziv za sviju, ko ima brojeve telefona majsotra, slep sluzbi, i svega sto bi ljudima moglo pomoci, moze mi poslati na pp uz naglasak o cemu se radi (npr. 065/54654656 servis japanaca, ili slicno). Ako se prikupi odredjen fond brojeva, mogu napraviti mini imenik i okaciti u sticky topic.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]