Prolazim danas pjehe preko venecija mosta, tamo stoji policija zaustavlja nekog lika, i dok ja prolazim pored auta lagano, prilazi policajac i gleda isti, gledam i ja (svjetla rade, auto prljav i prasnjav,gume ljetnje malo izduvane, auto starije pezo neki cini mi se 205, naprijed je valjda od toplote motora otiso lak pa je sva hauba rdjava, ali inace covjek je normalno vozio, predpostavljam sve mu je kolko tolko ispravno, propustio je pjesake, itd) prilazi policajac obilazi krug oko auta, cuka nogom u gumu, zove vozaca i idu do njihovog auta. Prolazim pored njih i cujem sledece: "Gorane auto ti jaaako lose izgleda, moracemo pisati kazu" .... "vidi kakve su ti gume...bla bla" nisam cuo dalje nastavio sam ici svojim putem.
mislim covjek je vozio kako treba, ima neki neoprani zardjali krs, ne nove gume, ali takve ima i pola grada, i sta sad treba mu pisat kaznu, a mozda je covjeku 100% TEHNICKI ISPRAVNO VOZILO.
Znaci tolko sam se iznerviro da je to za ne opisat. Vise ce me postat strah vozit auto po gradu.
Dajte vise recite fino nase debele politicke guzi.e trebaju para, svaki vozac duzan j emjesecno dostaviti 50 maraka na racun drzave i bar nas pustite da zivimo