banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 11:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Necuveno
PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
Prolazim danas pjehe preko venecija mosta, tamo stoji policija zaustavlja nekog lika, i dok ja prolazim pored auta lagano, prilazi policajac i gleda isti, gledam i ja (svjetla rade, auto prljav i prasnjav,gume ljetnje malo izduvane, auto starije pezo neki cini mi se 205, naprijed je valjda od toplote motora otiso lak pa je sva hauba rdjava, ali inace covjek je normalno vozio, predpostavljam sve mu je kolko tolko ispravno, propustio je pjesake, itd) prilazi policajac obilazi krug oko auta, cuka nogom u gumu, zove vozaca i idu do njihovog auta. Prolazim pored njih i cujem sledece: "Gorane auto ti jaaako lose izgleda, moracemo pisati kazu" .... "vidi kakve su ti gume...bla bla" nisam cuo dalje nastavio sam ici svojim putem.

mislim covjek je vozio kako treba, ima neki neoprani zardjali krs, ne nove gume, ali takve ima i pola grada, i sta sad treba mu pisat kaznu, a mozda je covjeku 100% TEHNICKI ISPRAVNO VOZILO.

Znaci tolko sam se iznerviro da je to za ne opisat. Vise ce me postat strah vozit auto po gradu.
Dajte vise recite fino nase debele politicke guzi.e trebaju para, svaki vozac duzan j emjesecno dostaviti 50 maraka na racun drzave i bar nas pustite da zivimo :angry3: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

Tema posta: Re: Necuveno
PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
mije to nista,ja 2003 u koloni idemo jedno 10 km/h kad lizalo...stao ja i on trazi vozacku i papire od auta,ja mu dao i kad je sve pregledao :roll: pita mene imas li trokut!!!!!!!
Ja popizdio,hem sto sam u guzvi cimo se,hem sto zurim i on mene vadi i pita imam li trokut!!!!!!!!!!!!!!Ja se okrenem a pored mene golf I i unitra ih ima jedno 74 brat bratu okrenem se prema doticnom gospodinu i pitam ga onako kroz smjeh a "a sta mislis imal on" 8) on onako ljutito meni "tebe sam pitao a ne njega"......reko majko mila kretena u p.m.

auto sto sam ja vozio je bio A4 dvije godine star!!!!!!!!!!

Sto kazes bolje bi bilo uplatit 50/100km svaki mjesec da te ne zajebavaju kreteni neotesani!!!!!!!!!!!! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
apokaptus je napisao:
Prolazim danas pjehe preko venecija mosta, tamo stoji policija zaustavlja nekog lika, i dok ja prolazim pored auta lagano, prilazi policajac i gleda isti, gledam i ja (svjetla rade, auto prljav i prasnjav,gume ljetnje malo izduvane, auto starije pezo neki cini mi se 205, naprijed je valjda od toplote motora otiso lak pa je sva hauba rdjava, ali inace covjek je normalno vozio, predpostavljam sve mu je kolko tolko ispravno, propustio je pjesake, itd) prilazi policajac obilazi krug oko auta, cuka nogom u gumu, zove vozaca i idu do njihovog auta. Prolazim pored njih i cujem sledece: "Gorane auto ti jaaako lose izgleda, moracemo pisati kazu" .... "vidi kakve su ti gume...bla bla" nisam cuo dalje nastavio sam ici svojim putem.

mislim covjek je vozio kako treba, ima neki neoprani zardjali krs, ne nove gume, ali takve ima i pola grada, i sta sad treba mu pisat kaznu, a mozda je covjeku 100% TEHNICKI ISPRAVNO VOZILO.

Znaci tolko sam se iznerviro da je to za ne opisat. Vise ce me postat strah vozit auto po gradu.
Dajte vise recite fino nase debele politicke guzi.e trebaju para, svaki vozac duzan j emjesecno dostaviti 50 maraka na racun drzave i bar nas pustite da zivimo :angry3: :angry4: :angry4: :angry4:

Od 15 oktobra se moraju imati zimske gume sa sarom dubljom od 4mm, ili lanci + ljenje. Sad, policajac ga na osnovu toga moze kaznit, tako da se ne cudis.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
@Tomi da znam za to dobro. ali 1 nije mu otvaro gepek i gledo lance, i 2 nije mjerio saru na gumama. samo je onako odokativno zakljucio da je auto u losem stanju. to sto sam napiso u navodnicima je od rijeci do rijeci kako je cika policajac izgovorio.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Tommy Vercetti je napisao:
Od 15 oktobra se moraju imati zimske gume sa sarom dubljom od 4mm, ili lanci + ljenje. Sad, policajac ga na osnovu toga moze kaznit, tako da se ne cudis.

Ili ono bi od 15 novembra?!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
blaf77 je napisao:
Ili ono bi od 15 novembra?!

Tommy vrati vozacku kad ne znas pravila........treba te kaznit :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije na odmet i sad imati, sta ti znas kad moze snijeg udarit'. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Obojica ponovo na polaganje :) Jedan zna dobro sto drugi nagadja :D

Leleeeee :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja do sad nikad nisam imao problema s policiom, naprotiv. Da kucnem u drvo :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 03:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2007, 03:45
Mene su jedan dan kod pijace zaustavili i pokusali poslati na preventivni tehnicki zbog lose spure. Ispostavilo se da je to bio neki zandar koji je na putu kuci malo zaistavljao za svoj racun, pa mi je vozacka (objasnjenje dole) vracena uz izvinjenje, nisam htio da dam pare. Imaju to pravo, koliko znam, iako ti je auto proslo tehnicki, ako sumnjaju, posalju te na preventivni...

Najjace je sto je ovaj zandar koliko je bio lud, meni "zaplijenio" vozacku umjesto saobracajne..lud skroz...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Da..

WElcome to the jungle... It gets worser every day...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Nije na odmet i sad imati, sta ti znas kad moze snijeg udarit'. :)

Rekoh ja.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U Ramicima je stajao neki lokalni policajac za svoju dusu naplacivao kazne za pojas i svijetla dok ga seoska lola nije udarila autom od tad vise ne stoji :lol: :lol:.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]