banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2009, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Zna li neko gdje i za koliko se može uzeti neki polovan fićo, peglica ili nešto slično? Glavni kriterij: jeftino.

:D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
MonaLisa je napisao:
Zna li neko gdje i za koliko se može uzeti neki polovan fićo, peglica ili nešto slično? Glavni kriterij: jeftino.

cvoka, evo te ovi tvoji sramote po forumu!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
ahahahah

Za šta će ti? Da učiš voziti? Nemoj radije, skupi pare i uzmi nešto "pravo".

Imaš preko puta Kamela Iliju Državu, on ima na tone toga, a ima i u oglasima, oko 300km ti je dobar fico. Jugo oko 800, pegla tu egdje.

Ali, stvarno, nemoj to da radiš ako baš nisi sigurna da je TO ono što ŽELIŠ...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Euroth je napisao:
ahahahah

Za šta će ti? Da učiš voziti? Nemoj radije, skupi pare i uzmi nešto "pravo".

Imaš preko puta Kamela Iliju Državu, on ima na tone toga, a ima i u oglasima, oko 300km ti je dobar fico. Jugo oko 800, pegla tu egdje.

Ali, stvarno, nemoj to da radiš ako baš nisi sigurna da je TO ono što ŽELIŠ...

Znaš kako je kad imaš vozačku a ne možeš voziti ko čo'ek jer ti stari zvoca nad glavom stalno? Znaš? O ne, ne znaš, jer ne znaš ti mog starog... :lol:
Koji su argumenti protiv?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Ma okani se te ideje, moj kolega je u 2-3 navrata kupio tako neku krntiju, cisto da se kotrlja od tacke A do tacke B...i sva sreca pa je momak, mogu slobodno reci, fenomenalan vozac, jer bismo u suprotnom vec davno izginuli...otkaze ovaj dio, otkaze onaj dio, ovo se trese, ono se raspada...bolje se ti strpi pa uzmi nesto da valja...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poginuces

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:33 
Takodje ti savjetujem da uzmesh "pravu stvar", a ne ovo jeftino, poginucesh kao sto kaze V@nja...

Druga stvar...rachunaj ako kupish auto od 500 KM da ces u naredne dvije godine pljunuti oko 1000-2000 na popravke, djelove, ruke majstora i sl. gluposti jer je rijech o krtntiji koja ce se kvariti svakih mjesec-dva...

Najbolje bi bilo ako bi imala oko 3000-4000 hiljadarke, onda bi vec mogla kupiti neshto validno i sigurno...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jesi ti ono rekla da ti je cale pop iliti svestenik? E ako jest, jasna mi je tvoja taktika :D

Salim se, ne zamjeri... Zaboravi ove krsine ako si pocetnik. Ako smo se mi matori ucili na takvima ne mora danasnja omladina :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Jesi ti vozila kad peglicu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ja jesam i bolje da nisam 8)
Ako bas mora da bude jeftino, nadji Ladu Samaru - sasvim solidan auto za malo para ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Tu igraš mudrom taktikom: ništa na frku i galamu i durenje, polako uvjeravaš da ti je auto neophodan, ako ne može baš odmah neki pristojan, ti ćeš sačekati malo, ne bi da uzimaš svašta, nije to ni sigurno, a oni vole da su im djeca sigurna i tako :D

Ispočetka je pametno da neko iskusniji ide sa tobom, ako ne stari, onda brat/sestra/mama ..

Već je negdje rečeno da smo to svi prošli :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Da.

Okani se te ideje, nadji nekih 4 000 i uzmi, npr 190D/190E W201... ili za 2 000 - 2500 solidan W123, recimo 240D... Naravno, ko o čemu, ja o jumbašu, ali nije bez razloga. Ako slupaš auto, 'beš lim, a i pare će se nadoknaditi, glavu ti niko ne može nadoknaditi.

;)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
cicak je napisao:
MonaLisa je napisao:

cvoka, evo te ovi tvoji sramote po forumu!

o cemu ti cicak :oops: i nediraj mi Lisu ona je djete fino i drago.......... :cat:

Liso mani se ti fica i peglica,fino skupi love i kupi golfa II :D a ovi dilingeri sto ovdje serendaju nemaju pojma o autima :lol:

Ili nadji momka sa autom :D i jeftinije i isplatnije ti je :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ma da nek kupi čađu!!!

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kraj 84` :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kako jedna srednjoskolka da zaradi 3-4 hiljade KM zivi bili? (Dobro, znam kako moze da ih zaradi, al' to nije tema danasnje emisije :lol: ) Ona ako razmislja o peglici i slicnim kombinacijama nema ni priblizno tu sumu na raspolaganju, tako da ta sva prica pada u vodu.

Druga stvar, MonaLisa, kupila - ne kupila auto, tata ti nece dati ni njega da vozis :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa dao sam joj i drugu opciju....ej sad i ti V@nja udes u krajnost,a nugatino i masta? :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Euroth je napisao:
Okani se te ideje, nadji nekih 4 000 i uzmi, npr 190D/190E W201... ili za 2 000 - 2500 solidan W123, recimo 240D...

Koliko žena zna o čem' pričaš kad pročita ovo? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Najgora
to ti je tipican MercBoy :lol: on misli da svi moraju znat sta je to :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
joj... procitah ovdje dobrih ali bome i glupih savjeta. da probamo rezimirati. Za male pare se moze naci solidan. ne dobar ali solidan automobil. trebas imati mnooogo strpljenja i ne pasti na prvu loptu. najbolje ti je ici po pijacama i zvati oglase sa nekim ko se dobro razumije u auta. ako nemas takvog nekoga nabavi ga. dalje savjeti tipa poginuces u peglici ili u fici su ti cista glupost. naravno da ces poginuti u peglici ako se zaletis 80 na sat i zavalis se u neko drvo. ali kad imas staro auto nemoj da ga silis brzo vozis, pogotovo ne ako si pocetnik, i prije svega nemoj da lupis u drvo :)

i jos jedan savjet. Pusti se prica kupi ovo kupi ono. Nadji nekoga ko se razumije u auta i odaberite auto koje je u najboljem mogucem stanju koje se moze naci za te pare. dobro ocuvan i odrzavan Jugo ti je npr mnogoo bolja opcija od nahvaljenog golfa dvojke nekog tamo trulog skasenog i sa ko zna kolko kilometara. naravno ta dva auta nova se ne mogu porediti, ali zapamti kupujes polovan automobil. Bitno ti je naci isti u sto boljem stanju, marka je tu manje bitna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]