Ah
Na prvom autu-
-vozeci unazad nasjeo na "parkirano" auto (ne na parkingu, vec ga baja bio parkirao na putu).. Jbg, taj dan sam se dva puta tu okretao na isti nacin, treci put nisam gledao, ii...
-Par dana poslije- prvi put u Mrkonjicu, gore smo vozili uz Vrbas, a nazad preko Manjace.. Noc, kisa, kum dao gas (pratio ga, jer nisam znao put), ja za njim.. odjednom nema vise ravnog puta, nagla okuka.. Proletio pravo, sreca, bila je hrpa pijeska, koju je voda nanijela, a na koju je auto bukvalno nasjelo (tockovi su visili).. i to kakva sreca, jer je zastitna ograda bila vec unistena, a odmah ispred provalija..
-Duboka noc.. Kapci se zatvorili na tranzitu, kratak san za volanom... Probudio me jak udar.. Presao 3 trake, udario na suprotnoj strani banderu ulicne rasvjete.. sreca u nesreci, jer je odmah iza nekakav servis (mogao sam se ´ladno u njemu naci)..
Auto totalna steta- uzas, meni nista.. Prije par dana, na Sv Petku, bilo tri godine..
P.S. Ja zbunjen i u soku, 4h, jutro.. Bez plana sta mi je ciniti, koga zvati, a nigdje zive duse naokolo..
Kad, zaustavljaju se dva auta, izlaze 4 tipa i pocinju da me provociraju, vrijedjaju (uhvatili me za ´gusu´, sa osudama da sam pijan ili drogiran, da sam nekoga ubio, lud, itd itd), da bi na kraju okrenuli pricu kako su na mojoj strani pokusavajuci da mi iznude iz dzepa 50 eur.. Ni dan danas ne mogu da shvatim da ima ljudi koji su spremni na takve postupke, u situaciji kada se nekome nesto lose desi
Drugo auto, nista
Jedino se neka teta bila na njega naslonila, kasirao od njenog osiguranja..
Ovo sada, trece
Krenuo na posao; prva, druga - pogledam na radio.. i bum..
Komsinici dobro doslo

Pohvalila se da ga je mislila prodavati, uzeti drugi, a osiguranje joj ispatilo vise nego sto bi inace za njega dobila
Mene je kostalo, fino, ´bome..
Sve u svemu, i previse, za tri i po´ godine dosadasnjeg vozackog iskustva.. Ne srljam, pratim ogranicenja i pravila, al´ eto.. situacija, momenat nepaznje.. ...