Nemam pojma zasto je izbacio oba jastuka, samo znam da me je moj jastuk "spalio" po ruci, malo sam gledao po netu pa sobzirom da je punjen sa CO2 hemijskom reakcijom na kozi izaziva opekline max 2 stepena, to je sve sto je bilo samnom. Djevojka je najvise nastradala u smislu da je vrat istegla terapija je 10-15dana imobilizator vrata nakon toga terapije, stari se malo jace ugruvao ali prolazi ga. Bili smo kod doktora na hitnoj pa na hirurgiji, iako nije napisao tu moju "opekotinu" preglado nas je sve njih dvoje nije niti slikao, ma tamo na hirurgiji su govna, dosla cura kod svoje doktorice radi daljnje terapije ova se cudi kako nisu tamo slikali...
U planu mi je traziti sve nove djelove pa sta ispadne ispadne, iako onako iskreno hauba se moze srediti bez da se vidi ista, ali bi ja radije novu. Far ne znam ciji je proizvodjac gledao sam ali nisam pronasao ime.
Nisam siguran kako se oni ponasaju prema pretrpljenom strahu povredama i sl. sobzirom da sam na kraju ja kriv. Ali pitacu ovog lika.
Auto skupo istina, stim da sam ga ja kupio u najvece nedoba sto je moglo biti oko 27k eur. Iako je auto TOP, jedva cekam da ga se rjesim toliko mi je problema donjelo u zadnjih godinu ipo dana da je to bruka. A da ne spominjem koliko sam usluge skuplje placao kad bi ljudi vidjeli u cemu sam dosao

). Inace ljudi zvjernjaju kud god prodjem ne u mene naravno nego u auto i "tko to vozi" Passat 6 ili golf 5 moj sljedeci izbor malo da budem nevidljiv vec mi to nedostaje.