banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 22:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2009, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ovako... U subotu se lik zabije u mene i na sve načine pokuša mene napraviti budalom.. .Srećom policajci koji su radili uviđaj znaju svoj posao i sve je prošlo kako treba... Postojala je šansa da slučaj ide na sud jer se radilo o preticanju i mojoj riječi protiv njegove... No preticanje sam uradio po svim propisima, na isprekidanoj liniji, upaljenim zmigavcem, propisnim prestrojavanjem itd...

POred toga lik je naduvao skoro 0.9 ... Nebitno....

Osiguranje koje treba da odveže kesu je Nešković.... Gomila stvari mi se ne sviđa...

1. nemaju svoj servis ili neki servis sa kojim imaju ugovor nego oštećeni mora pored svih svojih poslova da se zajebava i traži majstore..
2. cigani su veći od ikoga... Sastave ti zapisnik, spakuju u kovertu i dalje ti moraš platiti 2.60KM da bi to poslao u Bijeljinu...
3. za 30 dana ti uplate na ŽR onoliko koliko oni smatraju da vrijedi šteta a ti ih poslije ganjaj ako si nešto platio skuplje...

Interesuje me da li je neko imao iskustva sa njima i kakva? Ja sam obećao čovjeku koji je radio uviđaj da će mi vratiti tih 2.60 + 4.60 za 2 pice koje su odletile na patos auta kao i 1KM provizije za podizanje zapisnika samo zato što su cigani. Stisli se za 2.60 da sami pošalju poštu za Bijeljinu...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 20:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
Pa dobro bitno je da je taj naduvo :lol: i da si kriv bio, na kraju ne bi tako ispalo, jer ne smije se pijan za volanom :angry4:
A cekaj, jel nemozes probati varijantu, da ti fino nadjes majstora da ti to sve ispegla popravi, napise detaljan i ovjeren racun, i onda ti to njima nosis i trazis toliko para? :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
U tome i jeste fora... Nastojaću da što prije popravim auto kako bih imao račune prije nego oni bilo šta uplate... Dobiće napismeno koliko me šta koštalo i da im ne pada na pamet da uplate manje...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Hmmm...Skoro mi je stric imao udes i takodje ga je udario tip koji je imao osiguranje Neskovic...
Stric mi ima strano osiguranje posto zivi u Austriji....
Cijeli proces trajao je mozda nekih 1.5 mjesec i ljudi su mu uplatitli lovu cak i vise nego sto je on auto popravio...

Tako ja mislim da bi trebala izaci komisija na procjenu stete i da procijene kolika je steta kod tebe...

Ne bi trebao da dobijes manje love nego sto cete izaci popravka...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ajoj nek ti je Bog na pomoći.

Od mog kuma mama imala saobraćajku (Kao i ti nije ona bila kriva nego se neka cura zabila u nju. Zima, nije prilagodila vožnju, naletila na led. auto proklizalo, bla bla, bla)
Dakle od te cure auto je bilo osigurano kod Neškovića.

Znači nova Fabia. Stara 2 i po mjeseca.
Kuma tražila novi prednji blatobran, novi far, masku... da se uradi kod Vidovića jer je tamo i kupljena Škoda.

Tek nakon najave tužbe, pristali su na izmirenje štete.

To je trajalo nekih 4-5 mjeseci.

Nadam se da ćeš ti bolje proći

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 12:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Meni su brzo isplatili, cinjenica sitne pare, ali relativno brzo.
Procedura je malo :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]