banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 22:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2009, 21:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 20:36
od sutra se otvara sajam auta u bl i trajace do 12.09...
Zna li iko kakvi ce popusti biti...Hoce li biti ono 5% popusta na gotovinu?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
mehanicar je napisao:

ahhaahha ja bio, ima malo audija, q5,q7,a3,4,5,6 vw phaeton,golf,polo,eos,cc passat i men's'chini tiguan i dva seata(onaj nastavak starog a4 exeo il' tako nekako,zaboravio sam a neda mi se traziti), ima raznih lada, nesto hjundaija-glavni fx55, peugeota cjela gama , cak i 3008 i 5008, sve skode i yeti (nije los za zene), svi citroeni, izmedju ostalog extra redizajnirani c4 u totalnom fulu za 29000km (redovna cjena 42000-to ti je "malo vise od 5%") i novi picaso i nuic dovezao jednog lr discovery-ija, jednog volva c30, par fordova (kuga) i tri mazde i....i....to je to(za razliku od prosle siromasne godine ova djeluje katastroficno- nema fiata,alfe,renaulta,ssangyonga,kije i dacije. ima jos skutera od dva tri uvoznika. svi imaju nesnosne popuste od 5000 do 15000 km, samo, eto, sumnjam..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
a crvena zastava? :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 09:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
Bio sam prošle godine ne znam da li cu da idem i ove , ali prošla je bila zakon bio je lamburgini etc...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
^^^
LOOOOOO!

Kako me nasmijavaju ovi "biJo novi golfčina tebra a vidJo sam i lambUrĐinija" ("Lamborghini", što se fonetski može napisati "Lambordžini" taj tvoj "labu..." čimbur, šta li, e postoji, koliko ja znam)
//mala digresija

A sajam mi ide na živce, ali odoh vidjeti šta ima, da ne prekidam "tradiciju" (pišam ti se na takvu) i da vidim kako stoje stvari kod Ede...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 19:33 
Citiraj:

Kako me nasmijavaju ovi "biJo novi golfčina tebra a vidJo sam i lambUrĐinija"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja ne kontam poentu BL sajma... Prestavljaju auta za kojima se više niko ne okreće jer su odavno bajati modeli...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Euroth je napisao:
^^^
LOOOOOO!

Kako me nasmijavaju ovi "biJo novi golfčina tebra a vidJo sam i lambUrĐinija" ("Lamborghini", što se fonetski može napisati "Lambordžini" taj tvoj "labu..." čimbur, šta li, e postoji, koliko ja znam)
//mala digresija

A sajam mi ide na živce, ali odoh vidjeti šta ima, da ne prekidam "tradiciju" (pišam ti se na takvu) i da vidim kako stoje stvari kod Ede...

Ja sam bio na jednom sajmu na kojem su bili izloženi traktori sa natpisom Lamborghini. :D
E to su mašine i po!!! 8)
Evo link: http://www.lamborghini-tractors.com/en-EN/44en.html :wink:

Možda i ja naletim da vidim š'a ima na našem sajmu... isto da se ne prekida "tradicija"...

mangia je napisao:
Ja ne kontam poentu BL sajma... Prestavljaju auta za kojima se više niko ne okreće jer su odavno bajati modeli...

Poenta. Prodaja možda? :wink:
Ne moraju se samo predstaviti novi modeli. :P

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Naravno da je prodaja i nek je tako, da ljudi mogu povoljnije da kupe auto, eventualno nesto "dobiju" sto inace ne bi, ali morali bi dovesti bar 10 auta koja nisu bas uobicajna. Ne mora to biti ferari, al nek to ne bude 1.9TDI golf jos zakljucan.

Necete vjerovati, al golf sam slucajno spomenuo bez ikakvih predrasuda :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Problem tog sajma nije nepostojanje nekih preskupih auta, vec preskupe cijene nazovi prostora koje auto kuce moraju da plate. Plus slaba posjeta zbog skupih ulaznica pa sve to puta slaba kupovna moc jest jednako nikakva zainteresovanst izlagaca za pojavljivanje na sajmu :)

A jesam je slozio :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 22:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
Sutra dolazim na sajam auta u banja luku mozda se sretnemo :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Ja sam bio na jednom sajmu na kojem su bili izloženi traktori sa natpisom Lamborghini. :D

Malo istorije:
Ferrucio Lamborghini je bio bogati proizvođač traktora, koji je vozio Ferrari. Vozio ga je na servis, naravno, u fabriku. Jednom mu nešto nije štimalo, pa se žalio, na šta mu je Enzo Ferrari (Mr. Ferrari) bahato rekao nešto u stilu "ko te jebe, napravi si bolji..."
Na šta je ovaj rek'o: "ko te jebe, sam si to tražio..."
Ostalo je istorija meni najdražeg proizvođača "superautomobila" (Klase koju poslije Golfove najmanje volim).
Usput, i dalje prave traktore. I kupio ih je VW. A Fiat je kupio Ferrari. Enzo i Ferrucio su umrli... Damn, it aint like it used to be in the goooood old times...
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Poenta. Prodaja možda? :wink:
Ne moraju se samo predstaviti novi modeli. :P

Fora je da se auto kuće rješavaju zaliha. Ipak, pored sve ljubavi prema svom gradu, Banjaluka nije mjesto na koje će fabrike poslati novije modele, a čak ni auto-kuće nemaju računa da dovoze nešto novo, jer ko kupuje "toliko novo" (Tipa Jajčevića koji ne izlaže već bar 5 godina... Ko kupuje nov Merz 221 (pa i 212), ne kupuje na rate sa sajamskim popustom...).
smucek je napisao:
Necete vjerovati, al golf sam slucajno spomenuo bez ikakvih predrasuda :lol:
Da, nećemo. :lol:

Riblji... Vidimo se... :razz:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 00:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Cini mi se da mu nije shlakalo kvacilo :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
BL sajam... Tuga, čemer i jad...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
je li neko bio moza na sajmu?
Kakvi su utisci? Ima li dosta izlagaca, hajde neka neko okaci koju sliku..
Planirao sam doci iz BN na sajam ako je ok....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Idem ja za 15-ak minuta, pa kad dođem kačiću...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
manitu uci da svira je napisao:
mehanicar je napisao:

ahhaahha ja bio, ima malo audija, q5,q7,a3,4,5,6 vw phaeton,golf,polo,eos,cc passat i men's'chini tiguan i dva seata(onaj nastavak starog a4 exeo il' tako nekako,zaboravio sam a neda mi se traziti), ima raznih lada, nesto hjundaija-glavni fx55, peugeota cjela gama , cak i 3008 i 5008, sve skode i yeti (nije los za zene), svi citroeni, izmedju ostalog extra redizajnirani c4 u totalnom fulu za 29000km (redovna cjena 42000-to ti je "malo vise od 5%") i novi picaso i nuic dovezao jednog lr discovery-ija, jednog volva c30, par fordova (kuga) i tri mazde i....i....to je to(za razliku od prosle siromasne godine ova djeluje katastroficno- nema fiata,alfe,renaulta,ssangyonga,kije i dacije. ima jos skutera od dva tri uvoznika. svi imaju nesnosne popuste od 5000 do 15000 km, samo, eto, sumnjam..

lakisat je napisao:
je li neko bio moza na sajmu?
Kakvi su utisci? Ima li dosta izlagaca, hajde neka neko okaci koju sliku..
Planirao sam doci iz BN na sajam ako je ok....

jel' citas ti temu??
doci iz bjeljine na "ovo" je vise od fanatizma. jedino ako imas rodbine pa da obidjes...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bio sam.

Jao tuge, jao čemera. NIje da ničega nema, nego je to kriminalno koliko ničega nema. Samo ona prednja hala, i to bez djela gdje je Ardor.
U onoj srednjoj neka osiguranja, neki što pordaje motoriće, a usput je dovezao i Lamba Murcielaga (mislim da je taj, nsiam ni obražao pažnju, samo sam vidio da je Laborghini i da je crn) da se vidi kako je on neko mudo... Bježi, klinac.

I treća hala, ona gdje su neakd bili kamioni, lik prodaje knjige (!!!) koje usput nemaju veze sa autima i neka baba stolne fontane (!!!!!). VW kombi program, (tj sami caddy i transporter, zaključani, osnovni model, bez radija, kamo li čega, zaključani) 2 Mahindre (koje su bile i prošle i pretprošle godine...ne iste nego BAŠ te dvije, još valjda nisu prodali...) i Agromehanika sa Tomosom APN 6S koji košta ko svetog Petra omlet u Hiltonu (1700km...APN!!) i Bashanima, koji ne da izgledaju dobro, nego baš (Bar po meni... Ona sportiva mi se baš sviđa sem maske fara-šajbe, a Keeway chopper preslikani Harley Electra), ali su po sistemu "okolo gladac, unutra jadac...". MIsli se na mehaniku, tako da ni to nisam gledao...

Bio je i onaj Jelić...ko li ga pusti... dovezao neki kvazi-autobus marke Zonda... kinez, naravno.... Kopija neoplana sa kineskim zamjenskim djelovima za TAM....otprilike... šta na njemu vrijedi 200 000 maraka, kad za 200 000€ dobiješ ganz-neu Cityliner, da mi je samo znati....
I od Ede sam čuo... Prije 5 mjeseci Scania kamion bio 92 000€... Sad isti 67 000€... Kriza.

Dakle, sve u svemu - ni slučajno ne ići, sem ako živite 100m odatle i idete svake godine, pa vam žao propustiti...
....žali Bože 9 maraka za 3 ulaznice...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A fotke sto si obecao :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Euroth je napisao:
//mala digresija

Ako sam ovo shvatio na pravi nacin... Onda mora i od mene da ide jedna mala digresija... Izgovara se "lamborgini"!
"lambordžini" takodje ne postoji, niti dolazi u obzir da se tako izgovara!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]