banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: GTI Himna
PostPoslato: 11 Sep 2009, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T1KvDmVPD3w[/youtube]

Sto je najgore .. ovaj tekst je 1/1 istinit za vecinu Golf vozaca :lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Re: GTI Himna
PostPoslato: 12 Sep 2009, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
zipa 0:42 i čepa za plinjaru :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 15:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Sep 2009, 14:32
Spot smo snimali proslog leta i mogu reci da je bas zanimljivo bilo :))) u planu je jos par ove godine sa nasim automobilima

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 23:02 
Početnik
Početnik

ThunderBird je napisao:
zipa 0:42 i čepa za plinjaru :lol: :lol: :lol:

da to je cveletov GTI i jadini kojeg ja znam da je plin a da ide tako dobro, prijatelju on kida omegu 3.0 turbo

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Znaci uzas.....to mi je uvjek bilo odurno.....pogotovo koncepcija ljudi koji su se na to lozili i vozili...!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ronny_legenda je napisao:
Znaci uzas.....to mi je uvjek bilo odurno.....pogotovo koncepcija ljudi koji su se na to lozili i vozili...!!!

ronny jaro je zivvvvvvvvvvvvvvvvv :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 11:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
ronny_legenda je napisao:

ronny jaro je zivvvvvvvvvvvvvvvvv :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Evo brate zivotari se...pomalo ;) :P heheh

Samo kad vidim Golf cudvija GTI,neonke ispod,zatamljena stakla,spojleri,ruka izbacena,vujvuglas obrijan na keca(GONILO nulom sa strana) i obavezno turiranje na semaforu zivot mi se smuci....nema mi nista gore :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 13:24 
Početnik
Početnik

GTI je zmaj :))

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ako cemo ici tom stazom kojom je krenuo ronnny :)

najvece, da se izrazim, seljacine (u modernom znacenju ove rijeci), vozaci BMW-ova (E39 po mogucnosti, obrijana glava, cvike, 100+ kg) i Alfi. Bar u Banja Luci. Po bahatosti su ubjedljivo na prvom mjestu.

Vozaci starijih BMW-ova, uglvanom omladina 20-30 godina, koja se lozi na 'tuning', pa auto oblijepi folijama sa pijace od 3KM, naljepnicama remus, pinoeer itd, i tonom spojlera.

Vozaci VW (starijih modela) su pretezno seoske lole (ne seljacine), ili koji vuku korijene, koji bih da ih svaki dio za auto kosta "u vr 5 KM", i da im auto trosi naravno kao upaljac.

Mercedes, novi modeli, posebna prica. Novokomponovani bogatuni, koji misle da su boga za muda uhvatili. Ako im eventualno samo zakacis auto, da trag ne ostane, a kamoli kakva parnica, lom, traze ti bar 200 KM, u suprotnom zovu svog "prijatelja sa vlasti", tako da ti ne gine ostanak bez vozacke ili nesto slicno.

Manji auti, pug 206, clio, polo...etc, uglavnom polusposobne tetke, za vozackim znanjem na nivou polaznika koji je odslusao pola casova, sa obavezno naocalama na vrh glave, i situacijom "zvoni mobilni, pa cu se zaustaviti tretuno gdje sam iako kocim iza sebe cijelu traku, da se mogu javiti na neodgodljiv poziv kojim potrvdjujem termin u salonu ljepote".

Skoda. Nista specijalno, ljudi u kasnim 20im, ili 30im, sa solidnim poslom, kome auto i ne znaci nesto previse, ali mora se imati.
Caddy, bahatost na visokom nivou, auto je od firme, pa mogu kako hocu. Trenutno ih zajebavaju naljepnice na kraju vozila koja porucuje "ako imate primjedbe na moju voznju pozovite 051/xxx-xxx", pa ih je to malo smirilo.

Autobusi, mraka svoje klase, koja koristeci se velicinom svoga vozila, ugrozava druge ucesnike u saobracaju ubacujici se gdje moze i ne moze, vozenjem u traci za pravo, da bi zaobisli kolonu od 20 auta koji cekaju lijevo, i na kraju se ubace na pocetak kolone, za lijevo, naravno.

Skuteri, balavurdija od 14-15 godina, koja misli da su jedini na ulici, pa nerijetko 'popasu' asfalta.

Audi, uglavnom vlada, drzavni sluzbenici, za koje crveno na semaforu ne vazi, ogranicenje ne postoji, a puna linija im je nepoznanica.

Kineska/korejska auta, uglavnom ljudi cije se poznavanje automobila svodi na to: "vazno je da ima 4 tocka, ostalo nebitno."

Nadam se da sam srz uglavnom pogodio :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 06:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Kineska/korejska auta, uglavnom ljudi cije se poznavanje automobila svodi na to: "vazno je da ima 4 tocka, ostalo nebitno."

joj Tommy sad ces vidjet belaja kad se pobune kosooki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ovo ti pisao ili preuzeo sa nekog foruma? ;)

Jer u Banja Luci ima masa velikih francuskih auta P406, 407, sada i C4, C5, u zadnje vrijeme se vozi i dosta novih Fordova, Volvoa, Mazdi, Toyota... I to ih bas ima... Pa ruske Lade... A Opeli? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Tommy Vercetti je napisao:
Ako cemo ici tom stazom kojom je krenuo ronnny :)

najvece, da se izrazim, seljacine (u modernom znacenju ove rijeci), vozaci BMW-ova (E39 po mogucnosti, obrijana glava, cvike, 100+ kg) i Alfi. Bar u Banja Luci. Po bahatosti su ubjedljivo na prvom mjestu.

Vozaci starijih BMW-ova, uglvanom omladina 20-30 godina, koja se lozi na 'tuning', pa auto oblijepi folijama sa pijace od 3KM, naljepnicama remus, pinoeer itd, i tonom spojlera.

Vozaci VW (starijih modela) su pretezno seoske lole (ne seljacine), ili koji vuku korijene, koji bih da ih svaki dio za auto kosta "u vr 5 KM", i da im auto trosi naravno kao upaljac.

Mercedes, novi modeli, posebna prica. Novokomponovani bogatuni, koji misle da su boga za muda uhvatili. Ako im eventualno samo zakacis auto, da trag ne ostane, a kamoli kakva parnica, lom, traze ti bar 200 KM, u suprotnom zovu svog "prijatelja sa vlasti", tako da ti ne gine ostanak bez vozacke ili nesto slicno.

Manji auti, pug 206, clio, polo...etc, uglavnom polusposobne tetke, za vozackim znanjem na nivou polaznika koji je odslusao pola casova, sa obavezno naocalama na vrh glave, i situacijom "zvoni mobilni, pa cu se zaustaviti tretuno gdje sam iako kocim iza sebe cijelu traku, da se mogu javiti na neodgodljiv poziv kojim potrvdjujem termin u salonu ljepote".

Skoda. Nista specijalno, ljudi u kasnim 20im, ili 30im, sa solidnim poslom, kome auto i ne znaci nesto previse, ali mora se imati.
Caddy, bahatost na visokom nivou, auto je od firme, pa mogu kako hocu. Trenutno ih zajebavaju naljepnice na kraju vozila koja porucuje "ako imate primjedbe na moju voznju pozovite 051/xxx-xxx", pa ih je to malo smirilo.

Autobusi, mraka svoje klase, koja koristeci se velicinom svoga vozila, ugrozava druge ucesnike u saobracaju ubacujici se gdje moze i ne moze, vozenjem u traci za pravo, da bi zaobisli kolonu od 20 auta koji cekaju lijevo, i na kraju se ubace na pocetak kolone, za lijevo, naravno.

Skuteri, balavurdija od 14-15 godina, koja misli da su jedini na ulici, pa nerijetko 'popasu' asfalta.

Audi, uglavnom vlada, drzavni sluzbenici, za koje crveno na semaforu ne vazi, ogranicenje ne postoji, a puna linija im je nepoznanica.

Nadam se da sam srz uglavnom pogodio :)

i poenta priče: prava gospoda vozi samo forda ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

contador je napisao:

i imaju kuce na Veselom B. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto dotle je doslo kad su mi poceli nedostajati stari dobri GSIovi ;) :P hehe

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
cvox je napisao:
contador je napisao:

i imaju kuce na Veselom B. :lol:

jesi li ti čuo za staru narodnu poslovicu koja kaže: ako ne znaš koje auto da kupiš a ti pogledaj šta cigo vozi: forda ili merdžu ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ovo ti pisao ili preuzeo sa nekog foruma? ;)

Jer u Banja Luci ima masa velikih francuskih auta P406, 407, sada i C4, C5, u zadnje vrijeme se vozi i dosta novih Fordova, Volvoa, Mazdi, Toyota... I to ih bas ima... Pa ruske Lade... A Opeli? :D

Ma ja pisao, izludio spremajuci ispit ovih dana, pa dao sebi malo oduska :D

A znam da te francuze, ali generalno nisam uspio naci neku zakonitost, uglavnom sluzbena auta banaka, ili malo bolje stojeci ljudi 40+ godina da ih vozikaju. Opel takodje, nisam mogao naci neku zakonitost, a sto se Lada tice, uglavnom ljudi za ogranicenim budzetom, koji hoce da voze novo auto. Isto se odnosi na rumune, odnosno daciu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Tommy:
Alal ga pogodi, svaka čast!

Samo, šta ćemo sa starim Merdžama (i to očuvanim, eodržavani spadaju pod "VW") i pravim (ne-gradskim) autobusima?

A veći Pežoi/Opeli/VelSatis... Voze ih uglavnom ufurani doktori, ali bi ipak da se ne vidi da imaju para (ne znaju ni sami koji k... bi) ili oni sto su ih dobili za 200€ od nekoga iz CH/D/A, još da su im papiri.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Euroth, hvala.

Razmisljao sam o starim Merdzanima, ti i Mirdza ste mi pali prvi na pamet. Samo cu reci: rijetkost, manjina (ne da tu klasu potcjenjujem, vec naprotiv, i samom mi je zelja w123 coupe).
Za vozace medjugradskih autobusa, iako se jako rijetko vozim busom, uglavnom ljudi sa sela bez velikih skola, sa polozenim svim mogucim kategorijama u vozackoj i muzickim ukusom koji favorizuje Jandrino jato, Sinove Manjace, itd...

Ovo za doktore i francuze, pa ima istine, sam Vanja je dokaz :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
A mi sto vozimo Talijane? Mazohisti? :lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sado bog te maz'o :D

@Tommy, dobar presjek, imam malih primjedbi ali uglavnom je to...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]