E ovako,prvo da odgovorim sto se tice teme...
Kao sto je Miki rekao,zatvorice se,najverovatnije (kazem najverovatnije jer nisam vise upucen i ukljuce u organizaciju trke) auto put od Roguljicevog nadvoznjaka (odakle je i u planu start) pa na dole,prema Robot-u,a automobili ce se preusmeravati na pomocnu cestu (staru trnsku).
To za aerodrom i auto put,kako moze ovom,a ne moze ono,e pa to se na kraju sve svodi na (bez uvrede) "nasi i vasi" jer je sediste DGS-a u Sarajevu i verovatno nekom njihovom smeta da SRCBL organizuje SR na pisti (za nekih mesec dana ce se tacno znati,ako sve bude islo po planu i kome je zasmetalo),dok nase vlasti (RS) nemaju nista protiv takvih manifestacija,a cak su izasli u susret i ustupili lokaciju na 12h koju niko do sad nije uspeo dobiti (biciklisti su jednom dobili samo jednu ili dve trake,cini mi se).
A sad odgovor na pitanje vezano na moj odnos sa SRCBL-om i potpisom uopste.
E ovako,istina je,izasao sam iz StreetRaceClub-a Banja Luka,ja i nekolicina mojih prijatelja,razloge necu navoditi,to nije ni bitno,jednostavno mi smo imali jednu viziju,oni koji su ostali u SRCBL drugu i to je to.Nikakvih svadja nije bilo,nikakvih prepucavanja,ruznih reci,ostali smo i dalje dobri...
...ali smo jednostavno presekli tu neku "pupcanu vrpcu" da je tako nazovem jer i mi i oni ovako mozemo da uspemo u onome sto smo zacrtali i onome sto smo stavili kao prioritet.
Moj potpis,je ime jednog novog,najmladjeg auto kluba u Banja Luci (nije jos zvanicno,jer se jos uvek ganja papirologija),o tome vise kada sve dodje na svoje.To je projekat koji ce gurati nas dvadesetak momaka,velikih prijatelja koji zele napraviti jedan poseban auto klub kojem nece biti primarno i osnovno pravljenje StreetRace-ova vec nesto potpuno drugo,a o tome ce se valjda cuti.
U svakom slucaju bicete obavesteni...
Da zagolicam mastu:
VW Golf Mk2 GTI 2 komada
VW Polo 6N2 GTI
VW Golf Mk4 GTI
Citroen Saxo VTS 2 komada
Opel Kadet GSI 2 komada
Golf 3 GTI 20 jahre
Yugo 1.6
Opel Calibra Turbo
Mercedes 190
Honda Accord
Opel Corsa GSI
Honda Civic EG....
i jos mnogo toga,ali o tom,po tom,da ne odajem sve....