Ja sam nedavno bio u Beogradu i aj reko da i ja isprobam to cudo i duboko sam razocaran. Jako je neprecizan kada vozis starim delom grada, centar i ti fazoni gde su ulice malo zapetljanije i gde ima ulica da se susticu, ko ne znaBeograd mozda i nece primetiti neku veliku razliku, ali ja ga nisam nikako pratio jer stalno kruzi, kao da su ga taksisti pravili, jedino je dobar ako ne znas gde je tacna lokacija koju trazis pa kad se priblizis da vidis na mapi da se snadjes. Jednom sam prilikom odlaska u centar iz pravca sajma greskom otisao na gazelu, jer sam buljio u to sranje da bi video kuda me tacno vodi i on kada je skontao da sam pogresio kaze mi na sred gazele da napravim polukruzno

i ja ga tu iskljucim i nastavim svojim putem, tako da ga i nisam nesto preterano koristio. U mostarskoj petlji ne zna gde se nalazim, ja ispod autoputa a on mi pokazuje kao da sam gore i zbuni se i salje me na drugu stranu. Jednio me po zemunu OKi vodio, ali tamo su sve ulice ravne kao baklava pa ne mozes da pogresis, cak i tamo nije bilo nekih
glavnih ulica nego me vazdusnom linijom salje do odredista. Sve u svemu ta stara verzija je sranje, sad kakav je 1.8 necu ni da testiram, po Jugoslaviji mi nije potreban
Eto moje iskustvo sa modernom tehnologijom