banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 07:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Plavusa za volanom :)
PostPoslato: 30 Sep 2008, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Iako rizikujem batine .. okacicu video :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tW3_pFrGSe0[/youtube]

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jel ovo neka šala :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 31 Dec 2008, 01:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Hahha,gledao sam ovaj serijal i ranije,ali nikada sa ovom trebom.

Hehehe,najludje je na kraju kad pod skripom uleti u jednosmernu, a instruktor izadje iz auta :D, a i ono kad iz cetvrte vrati u trecu,ovaj kad nije prosao kroz sajbu :D.

Sad se seti kad sam ja polagao,pre mene je bio neki budalas,uvek se svadjao sa instruktorom,tako da mi citave moje casove ovaj prica koliko je taj bio blentav.
Jednom prilikom ja dosao na zakazani cas,nema auta,nema instruktora,ja cekao i cekao i isfuram se i odem kuci,a sutra na zakazanom casu prica meni instruktor,odveo on tog lika na Starcevicu,uveo u neku ulicu i kaze dole na kraj ulice cemo se okrenuti polukruzno,ovaj kaze uredu nema problema,druga-treca-druga i okrenu se pod rucnom,instruktor se toliko iznervirao da je isto ovako izasao iz auta i krenuo nazad peske u auto skolu,a ovaj blento se malo provozao sam po gradu i kasnije vratio auto hahaha.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Poslednji put menjao zex-tuning dana 30 Sep 2008, 23:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
realno, odlichno vozi za plavushu :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Krvi cu ti se napiti :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto .. najeba manitu :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Nadaj se :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zex-tuning je napisao:
Hehehe,najludje je na kraju kad pod skripom uleti u jednosmernu, a instruktor izadje iz auta :D, a i ono kad iz cetvrte vrati u trecu,ovaj kad nije prosao kroz sajbu :D.

Mislim da je iz druge u prvu, po zvuku motora, a nesto sumnjam da je ova dosla do cetvrte brzine u ovom delu obuke :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 01:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Nisam imao ukljucen zvuk,i meni bi cudno da auto ima toliku kompresiju :D

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 06:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Jebem ti robiju i sve moguce voznje aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jest glupa Tito dragi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa nebi joj ja dao ni q**ac u ruku kakva je smotana a kamoli volan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od citavog saobracaja ona je samo za coska ulice i nista vise :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
sjajno sjajno sjajno....hahhahha... :lol: :lol: :lol: :lol: ..
u prilog tome.....

URRAAAA, DOBILA SAM VOZACKU DOZVOLU !!

Napokon mogu voziti svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja:"Pazi ! Pogresan smer. Pazi pesak!"... ili nesto slicno. Uopste ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo!

8. april
Autoskola je priredila zabavu, jer sam polozila vozacki. Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je cak rekao da ce dati prilog crkvi, za mene. Cini mi se da je jedan od njih imao suze u ocima, a jedan je rekao da ce se radi mene od srece napiti. Jako ljubazni ljudi, ali nekako mi se cini da moja vozacka nije toliko bitna za tolika preterivanja.

12. april
Kupila sam svoj crveni automobil! Na zalost sam ga morala ostaviti u servisu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umesto u prvu. Nemam prakse... tek nedelju dana vozim..

14. april
I konacno, moj auto je tu ! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlucila jos malo provozati. Verovatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verojatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridruzila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat. Verojatno im se to svidelo, jer su poceli jos jace trubiti..

22. april
Moji susedi su bas super. Napisali su veliki natpis "PAZI, KOMSINICA VOZI!!" i dali su mi najvece parkirno mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram. Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi.!!

30. april
Drugi vozaci oko mene stalno trube, masu mi i pokazuju nekakve znakove.Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nesto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam nasla dugme za otvaranje prozora i umalo
sam pogodila pesaka. Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.

10. maj
Malo su cudni ti vozaci. Ne samo da stalno masu, nego stalno i vicu. Nikako da saznam sto hoce, jer jos uvek nisam nasla dugme za otvaranje prozora... Mozda mi zele dati nekakve korisne informacije ? Mislim da je tako, jer sam cula jednog kada je rekao: "Idi kuci, idi!". Neverojatno! Kako je znao da upravo vozim kuci!? Kad nadjem dugme za otvaranje prozora, bice mi malo jasnije sto mi to pokusavaju reci...

19. maj
Nocu je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izasla napolje nocu, pa sam morala stalno imati upaljena duga svetla da bih uopce nesto videla. Izgleda da su se i ostali vozaci, koji su vozili u susret, slagali sa mnom,
jer su i oni odmah palili duga svjetla. Jedino sto ne razumem, zasto su i trubili!? Mozda da prestrase i poteraju pse ili macke s ceste ? Kakvi cudaci!!!

26. maj
Danas sam imala saobracajnu nesrecu. Usla sam na kruzni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla izaci. Kruzila sam i kruzila, trazila mogucnost
za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kruznog toka..
Stvarno bi morali ograniciti voznju u kruznom toku, na samo jedan automobil !

3. jun
Nesreca me drzi i drzi. Danas sam isla po auto u garazu, a kad sam izlazila na cestu, promasila sam pedalu te pritisnula gas umesto kocnice. Pogodila sam prolazeci auto te mu razbila celu desnu stranu. To je bila cista slucajnost da sam udarila upravo mog instruktora voznje. Dobar covjek... van svake sumnje.. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao drzeci se za glavu: "Oprosti mi Boze, molim te !.... Oprosti mi Boze, molim te !"

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ajkula je napisao:
V@nja je napisao:

:D ...kako samo manitu voli "tako" najebati :lol:

medjutim, ovo "nadaj se" daje naslutiti da ces oko gastarbajterskih praznika morati naguliti iz dagra :lol: :lol: a voli i piletinu, npr. kad je krilo resh pecheno ne ostanu ni kosti :evil3: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
manitu uci da svira je napisao:
ajkula je napisao:
V@nja je napisao:

:D ...kako samo manitu voli "tako" najebati :lol:

medjutim, ovo "nadaj se" daje naslutiti da ces oko gastarbajterskih praznika morati naguliti iz dagra :lol: :lol: a voli i piletinu, npr. kad je krilo resh pecheno ne ostanu ni kosti :evil3: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahah V@nja,good luck!!!

Danas sam imala saobracajnu nesrecu. Usla sam na kruzni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla izaci. Kruzila sam i kruzila, trazila mogucnost
za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kruznog toka..
Stvarno bi morali ograniciti voznju u kruznom toku, na samo jedan automobil !

ovo je prejako hahahah

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sto ju privlaci znak na ostrvu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ajkula je napisao:

znakovi u raskrsnicama,magnet za plavuse :lol: :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ma ovo nije stvarno :confused2: :confused2:
Nema šanse...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ajkula je napisao:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Šahu. KRALJU. CARE :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ajkula je napisao:

Znakovi pored puta, Ivo Andric :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]