banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2008, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Evo pišite koji vas semafor ili prelaz, most itd najviše iritira u smislu da je idiotski napravljen

ja ću dati primjer semafora koji je toliko apsurdan i iritantan, da me je i natjerao da otvorim ovu temu.

naime, radi se u semaforu za pješake ispod TC "Verno", kad ideš prema Budžaku pa hoćeš tamo da skreneš preko puta kao pješak, prema autobuskom stajalištu. JBt, za ne povjerovati, otvori se zeleno i ti nagaziš na zebru, napraviš dva mala koraka, i ide odmah crveno :lol: Koji li je debil ono projektovao? Mislim, koja je svrha takvog semafora/prelaza za pješake, gdje nemaš vremena ni trčeći da pređeš??? :-? :o :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Vjerovatno isti debil koji je posadio semafor kod osn. suda (kod krajinapetrol pumpe i kafica emporio)

Za ono treba u hag slati...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Meni je taj dobro došao :D niko više ne ide ovom ulicom :D Prvi dan je bila kolona skroz do kraja ulice i ja poludio, stalno buka pred zgradom! Kontam dok nije bilo semafora slabo auta bilo jer se teško uključiti za lijevo, kad ono nakon 2-3 dana nigdje nikoga :D Svi skontali da se ne isplati jer na zelenom prođu 3 auta maksimalno, tako da sad vlada mir, veći nego ranije :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Sondri je napisao:
Meni je taj dobro došao :D niko više ne ide ovom ulicom :D Prvi dan je bila kolona skroz do kraja ulice i ja poludio, stalno buka pred zgradom! Kontam dok nije bilo semafora slabo auta bilo jer se teško uključiti za lijevo, kad ono nakon 2-3 dana nigdje nikoga :D Svi skontali da se ne isplati jer na zelenom prođu 3 auta maksimalno, tako da sad vlada mir, veći nego ranije :D

ohoho skoro komsije izgleda da smo :D
Jeste to najbespotrebniji i najdebilniji semafor u 100m 3 puta svjetleca signalizacija...samo gomilaju auta jos vise :-? I te kolone sto su bile redovno do kraja ulice...sad znaci nije vise tako, vjerovatno jeste malo radnim danima u spici

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
mangia je napisao:
^^^ Vjerovatno isti debil koji je posadio semafor kod osn. suda (kod krajinapetrol pumpe i kafica emporio)

Ajde taj i nekako ali na toj istoj raskrsnici u aleji :roll: Jednom sam prosla kroz crveno uopste ne kontajuci da je postavljen semafor :oops:

Gradski most i nastavak ulice ka Mejdanu me izludjuje :angry4: Biciklisti, sahtovi, uska ulica :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Jednom sam prosla kroz crveno uopste ne kontajuci da je postavljen semafor

Meni se dva puta desilo da skrećem lijevo prema crkvi, a majmuni :D mi presjeku put jer ne vide semafor!!! Možda sam i tebi opsovao sve po spisku u jednoj od te dve situacije :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nisi meni. Srecom nije bilo nikoga ko je skretao :D Ali mi je prije mjesec dana mahao neki tip na semaforu kod Pingvina2. Mozda si TO ti bio? :lol: :P

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Meni je onaj kod MY WAY-a ubjedljivo najgori. Jest da je to najprometnija raskrsnica u Bl ali stvarno sto je previse previse je. Kolona se nekad uhvati od semafora kod crvenih zgrada pa do gore pomenutog semafora. Mislim da bi pametnije bilo da su tu napravali kruzni tok nego sto prave ovaj kod gimnazije...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Vec neko vrijeme pratim kako rade semafori kad se krene od rebrovachke crkve, tranzitom, prema budzaku. Nema teorije da ne uletis u crveni talas. Vozio ti 50 ili 100 ista stvar, uvijek te neki doceka. Mozda na jednom da proletis kroz zuto al na sledecem se vec pali crveno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Najgori semafor u gradu... Pfuf, imas li kakvo lakse pitanje :evil:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2008, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kod Cajevca na tranzitu, za skretanje ka gradu. Prodju po 3-4 auta na zeleno, a kolona ujutro bude i do pasarele.

Kako se cesto navece prodjem istocnim tranzitom, primjetiom sam jednu prilicnu nebulozu. Semafor kod akvane/campusa, kad se ide iz pravca Rebrovacke crkve. Raskrsnica prije te, kod kafica AB. Ta ulica ide iz Borika, i ukljucuje se na istocni tranzit, i jednosmjerna je. Sad kad ides od Rebrovacke crkve, imas traku za skretanje lijevo, medjutim, kako je ulica jednosmjerna, ne mozes uci u nju, a okretanje za 18o stepeni je zabranjeno, tako da traka je bukvalno 'slijepa traka', ne mozes iz nje nigdje. Vidim neku vece, prolazim, izsrafirali su je, sad je ok, al izgledalo je smijesno prilicno.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 07:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Znaci nema gore od onog kod suda....boze ti sacuvaj ko je ono postavio ako jednom ne izletim iz auta i ne sasjecem ga flexom!!! :angry4: :angry4: :angry4: :evil: :evil:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ma meni su svi super...
Ludo se zabavljamo!

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 09:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2006, 14:03
Super tema. Ma svi semafori su šizofrenija. Dosta se vozam po gradu zbog posla pa imam iskustva. Iz perspektive vozača moj omiljeni potez je od lesnine preko banjalučkog polja. Što se tu oko 16 00 zna nagurati auta. Totalni haos nastane pa pošalju jadnog policajca na 35 C. Pa ona situacija kad su asfaltirali sve ovo. A i ovaj kod My waya noje loš. 80 posto došljaka promaši prestrojavanje na tranzitu u srednju traku (za pravo) Ma ima se o čemu pričati. I o tome ko dobija vozačku,i šta se vozi...Ko što reče Tiki ludo se zabavljamo.

PS Jeste li čuli za onu situaciju u Budžaku sa suzavcem ?

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
G7+5 je napisao:
Super tema. Ma svi semafori su šizofrenija. Dosta se vozam po gradu zbog posla pa imam iskustva. Iz perspektive vozača moj omiljeni potez je od lesnine preko banjalučkog polja. Što se tu oko 16 00 zna nagurati auta. Totalni haos nastane pa pošalju jadnog policajca na 35 C. Pa ona situacija kad su asfaltirali sve ovo. A i ovaj kod My waya noje loš. 80 posto došljaka promaši prestrojavanje na tranzitu u srednju traku (za pravo) Ma ima se o čemu pričati. I o tome ko dobija vozačku,i šta se vozi...Ko što reče Tiki ludo se zabavljamo.

Pa dobro taj kod lesnine i onaj kod MyWay-a nisu loše rješenje. Tu je problem u infrastrukturi.
Onaj kod MyWay ne može drugačije. Kakav bi bio haos kad bi iz te dvije trake vozila se slijevala u jednu poslije semafora. Postoji onaj dio puta od tog semafora pa prema onom sledećem u rosuljama koji nije rješen, tako da mislim da je taj semafor kod myway-a solidno rješen.

Po meni su glupi semafori onaj već pomenuti kod Emporia, i onaj u Mejdanu, prvi poslije Gradskog mosta.
Bolje da su postavili semafor na raskrsnici prije Gradskog mosta.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
u Mrkonjic Gradu, onaj semafor na mostu :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 18:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I u Čelincu, isti takav :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
G7+5 je napisao:

kakav suzavac nemam pojma?

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 22:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
mangia je napisao:

Taj definitivno... Svaki 50ti put uhvatim zeleno...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
kroz taj kraj emporioa se prolazilo 3-4 puta kroz crveno dok se nije upratio semafor :))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]