banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: procjena vrijednosti?
PostPoslato: 10 Mar 2008, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Toyota corolla xs (ili xl, ne znam tacnu oznaku), 1990g.p., 1.3 benzin, presla oko 190.000 km., siva, od pocetka do danas kod jednog vlasnika.
Koliko se odprilike moze dobiti za nju? 3.500-4.000 KM?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Mozes i 5 000 dobiti ako je prva ruka...a i nije nesto puno presla za godine svoje!!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prva ruka, jedan vlasnik sve vrijeme, a i bilo je vremena kad nije vozena po par mjeseci cini mi se. Fino ocuvana, mp3 player.
Razlog prodaje, auto postalo visak, pa da ne propada bezveze.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
4.000 plafon

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 08:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa ne prodaje stodza.....samo ti mene poslusaj i stavi 5 000 u oglase i ako neko zapne spusti na 4800 i to je to!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
za 5K se moze uzeti bolje auto od te toyote...recimo audi jaje i to 1.6 TD

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
Mislim da je 4.000 plafon, a i za to treba sreće i/ili strpljenja.
Stavi u oglase koliko ti misliš da vrijedi pa nas izvještavaj kako si prošao.

Sretno!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Buraz prodaje, juce mi rece da niko nije zvao :D . Ajd bice valjda kad oglasi izadju u stapmanoj verziji, ionako vise ljudi cita tako.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 02:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vidiće on koja je to borba :) i kakvi sve ljudi zovu. Možda neće njega puno, zato što je Toyota, ali da je neko auto kojeg ima više po gradu, smorili bi ga živog. Ja stavio Tipo u oglase i zove lik u Utorak naveče, ne znam kad je prije nabavio oglase i kao dolazi da pogleda, ozbiljan je kupac. Jesam ja stavio 2.300KM, 88. godište, 1.1 motor, metalik. Dolazi on kao da ga malo proba, neki mehaničar, konta uložiti koji dinar, srediti sitnice pa ga probati prodati i nešto i zaraditi. Gleda on sve i stalno ponavlja kako je ozbiljan kupac i na kraju kaže druže dajem ja tebi 18 stotina i da pravimo posao?! HAHAHA!!! Majko mila, trebao sam mu džaba dati! I ja kao da ne baksuziram, prvi je zvao, spustiću mu bar nešto, reko može do 2.000, al ispod ne ide. I on zapeo na 1.900 i kao to mu je zadnja cifra. Ja još tvrdoglaviji, 100KM mi ništa ne znači, oću da se riješim krša jer je bio dobro sjeban, samo motor i limarija u redu, ostalo sve otkazalo :) ali ne dam bez 2.000! I ništa, kao ne odgovara njemu to i zove nakon 10min kaže može li za 1950!!! Ja opet odbijem i ujutru išao na predavanje, isključio zvono na telefonu, završio, a od njega 17 propuštenih poziva!!! Nazove opet, pita jesam li prodao, reko nisam, kaže daj da završimo posao, evo ti odma 1.800KM!!! HAHAHAHA!!! Lik nije normalan, nikako!!! Izađu ti oglasi, dođe neki lik iz Prijedora, pita može li išta jeftinije, reko može 100KM, on kaže super i uzme auto. Nakon 10-ak dana dođe na prepis, prezadovoljan, kao dobio sam dobar auto za te pare. Vidiš, ima i normalnih, samo moraš biti strpljiv :) Spustio bi ja i njemu na 2.000, al kako je pisalo fiksno, on konto da je dobro prošo i sa ovih 100KM :) Na kraju mi bilo drago što ga nisam prodao onom psu!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 08:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vidiće on koja je to borba :) i kakvi sve ljudi zovu. Možda neće njega puno, zato što je Toyota, ali da je neko auto kojeg ima više po gradu, smorili bi ga živog. Ja stavio Tipo u oglase i zove lik u Utorak naveče, ne znam kad je prije nabavio oglase i kao dolazi da pogleda, ozbiljan je kupac. Jesam ja stavio 2.300KM, 88. godište, 1.1 motor, metalik. Dolazi on kao da ga malo proba, neki mehaničar, konta uložiti koji dinar, srediti sitnice pa ga probati prodati i nešto i zaraditi. Gleda on sve i stalno ponavlja kako je ozbiljan kupac i na kraju kaže druže dajem ja tebi 18 stotina i da pravimo posao?! HAHAHA!!! Majko mila, trebao sam mu džaba dati! I ja kao da ne baksuziram, prvi je zvao, spustiću mu bar nešto, reko može do 2.000, al ispod ne ide. I on zapeo na 1.900 i kao to mu je zadnja cifra. Ja još tvrdoglaviji, 100KM mi ništa ne znači, oću da se riješim krša jer je bio dobro sjeban, samo motor i limarija u redu, ostalo sve otkazalo :) ali ne dam bez 2.000! I ništa, kao ne odgovara njemu to i zove nakon 10min kaže može li za 1950!!! Ja opet odbijem i ujutru išao na predavanje, isključio zvono na telefonu, završio, a od njega 17 propuštenih poziva!!! Nazove opet, pita jesam li prodao, reko nisam, kaže daj da završimo posao, evo ti odma 1.800KM!!! HAHAHAHA!!! Lik nije normalan, nikako!!! Izađu ti oglasi, dođe neki lik iz Prijedora, pita može li išta jeftinije, reko može 100KM, on kaže super i uzme auto. Nakon 10-ak dana dođe na prepis, prezadovoljan, kao dobio sam dobar auto za te pare. Vidiš, ima i normalnih, samo moraš biti strpljiv :) Spustio bi ja i njemu na 2.000, al kako je pisalo fiksno, on konto da je dobro prošo i sa ovih 100KM :) Na kraju mi bilo drago što ga nisam prodao onom psu!

E moj brate ne znas ti jos sta je to trgovanje autima....sta sam ja sve dozivljavao to je boze sacuvaj!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]